• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kesinlikle dikkate alacağım canım aynı sende benim gibiymişsin ilk denemem negatifti ikinciyi 1 ay sonra yaptırabildik çok şükür transfer sırasında ve sonrasında çok iyiydim daha doğrusu bugün sabaha kadar iyiydim ama bugün uyandım ve bi anda çöktüm hiç bi sebep yokken onuda test gününün yaklaşmasına bağlıyorum ben
bugunun ozelligi neki cokuyosun ltfn yapma oyle belirti arama kacinci gunundesin

Slm arkadaslar zor bir surec ben cok iyi anliyorum.bizim hic bir sorunumuz yoktu ama yinede hamile kalamiyordum ve 5 yildir evliyim.bende 3 kere aşılama denedim hepside negatifti ben Laparoskopi ameliyati oldum bisey cikmadi sonra tup bebek yaptırmaya karar verdik tedavim cok iyi gecti hersey yolunda gitti butun hamilelik belirtilerini yasadim ve 11.gunde idrarda pozitifi gordum tabi kandada esim ve ailem hepimiz cok mutluyduk ve ultrasyonda malesef kesenin boş oldugunu fakat icinde bebegin olmadigini soyledi doktor 7.haftadaydim ve ben bir hafta daha bekliyelim belki goruruz bebegi dedim doktorda siz bilirsiniz dedi cok uzulmustuk bir hafta gecmek bilmedi sonra yine kontrole gittik ve malesef bos gebelik oldugunu soyledi kurtaj icin genc oldugumu soyledi doktor rahime zarar verebiliriz dedi o yuzden haplarla düşürdüm.4 ay ara verdik ve yine dondurulmuslarla tekrar denedik 2 tane embriyomuz vardi fakat bitaneside kendiliginden oluşmuş yani toplam 3tane :).11 mayista transferim oldu yine stres yapmadim cok rahattim transferim 5 dakika icinde oldu ve doktorum embriyolari yerlestirirken bana ultrasyonda gosterdi 2 embriyo koyduk ben yurtdisinda kaldigim icin doktorlar 5 dakikada bitirip kalkabilirsin dedi uzanmanin bir faydasi olmayacagini hatta normal hayata donebilirsin dedi 2-3-ve 4. gunler cok agrim oldu adet agrisi gibi hastalanacam diye Ödüm kopuyordu ben sadece ilk gun yattim 2.dolasmaya basladim hatta tranferimin ilk gununde namazimi hic birakmadim devam ettim ediyorumda :) kafama takmamaya calistim ve yine 11. Gun idrarda test yaptim pozitifi gordum cok şükür kandada 15.gun degerim 1500 cikti iki hafra sonra kontrolum var inşallah bu kez hersey yolunda gider sizde umutsuz olmayin tutundugunda nasil olsa hissediyorsunuz :)
Canm ya kesenin boş olması çok korkutucu Benm en bğğk korkum bu Allah etmesin sen kesen boş ile tüm belirtileri yasadın mı ben cok KORKUYORM bu boş kese olayından senin hikâyenden sonra dahada korktum

Yanlışlıkla karnına top atılırda cok kötü olursun ya öyle bi Sancı . Aradık sabah hastaneyi kan gelmediyse cuma ztn test günüm dü cuma gelin dedıler ne kdr sorumsuzlar ne kdr ilgisizler türkiyede hastayla ilgileniyorlar burda tam tersi
Maalesef boyleler. Birsey yoktur gozuyle bakiyolar hep. Hastanelerini degilde sigorta sirketlerini dusunurler daha cok. Korkak millet. Bunlarin bu ihmalsizlikleri yuzunden 18 haftalik bebegimi kaybettim. Birdaha hamile kalirsam esimin dirdir etmiyecegini bilsem 9 ayi turkiyede annemin yanina hic dusunmeden geciririm valla. Agrin fazlalasirsa ihmal etme acile git gerekirse.

Erken doğum rskim var ve ikiz zor bence ayrıca yaştan normalde konmuyor ama zor bi karar çok düşünmücem Allahtan hayırlısı.. bide kimseye söylemiyorum tüp işini ikiz olursa anlaşılsın istemiyorum insanlar kötü
Neden anlasilmasini istemiyorsun ki...ben nerdeyse yoldan gecene soyliycem tup bebek yapiyoruz,dua edin ikiz olsun diye...

Pamukprenses ayni durumdayiz:) yani ilk denemem yas 28 yani tek embriyo denemeli ama doktorum 2 tane transfer eder gibi gekiyo ikna edersk ama gel gorki ben kararsizim esimve ben aslnda ikizin bakimindan cok (ki o da ayri zor) onlarin sagligi acisindan endiseleniyoruz ve oyuzdn cok ikizede yanasamiyoruz ikinvi bi korkumda ayni senin gibi bende kismeye soylemedim soylemeyide dusunmuyorum ama ikiz olursa kimse yemez:))
Neden tup ve ikiz oldugunu sakklamak istiyorsunuz anlamiyorum...

Maalesef boyleler. Birsey yoktur gozuyle bakiyolar hep. Hastanelerini degilde sigorta sirketlerini dusunurler daha cok. Korkak millet. Bunlarin bu ihmalsizlikleri yuzunden 18 haftalik bebegimi kaybettim. Birdaha hamile kalirsam esimin dirdir etmiyecegini bilsem 9 ayi turkiyede annemin yanina hic dusunmeden geciririm valla. Agrin fazlalasirsa ihmal etme acile git gerekirse.
Öyle yapıcam abla ztn mahvoldum iyice bnce ztn tutmadı embriyo

Neden anlasilmasini istemiyorsun ki...ben nerdeyse yoldan gecene soyliycem tup bebek yapiyoruz,dua edin ikiz olsun diye...
Cnm insanlar hic belli olmuyo anlansiz aptal saptal yorumlar yaoabiliyo yasin gencti ne sabirsizsin ne ara tup bebege gectin kimde sorun var ay bu cocuk soyle oldu tup bebek diyemi acaba gibi gibi aslina bakarsan umurumsa degiller ama insan herzmn guclu olamayabiliyo hassas bi zamanda derlerse can skci seylee yasanabilir ne gerek var diye dusunuyorum ben belki surecim uzasa ister istemez paylasirim ama ozellikle ilk denememde hen sahsim adina paylasmak istemedim kimseyle sadece esim ve ben.. ( bana sormamistin ama acikla.ak istedim:)

Amin canim. Yani 3 embriyodan en az biri tutmustur diye dusunuyorum. Sen boyle yaparsan ben ne yapayim:)) butun umudum tek embriyoya bagli. En buyuk tesellim dondurulmuslarim. En kotu ihtimal onlari denicem. 2 hakkim daha var. Eger onlarda tutmazsa evlatlik icin basvuru yapicaz. Artik ugrasmicam. Herseyin hayirlisi.
Bir arkadasim bir aylik bir bebegin koruyucu ailesi oldu.artik evlat edinme yok ya..neyse hormon igneleri oldu ve bebegini kendi emziriyor.bir evlat kurtuldu,onlar da anne baba oldular.ne mutlu...istenirse her tur çözüm var.Allah sağlık versin yeter ki. ..

kızlar bende varım
yaş 29 kadıköy acıbadem 5.ve son deneme transferin 5. günündeyim dualarınızı bekliyorum

Cnm insanlar hic belli olmuyo anlansiz aptal saptal yorumlar yaoabiliyo yasin gencti ne sabirsizsin ne ara tup bebege gectin kimde sorun var ay bu cocuk soyle oldu tup bebek diyemi acaba gibi gibi aslina bakarsan umurumsa degiller ama insan herzmn guclu olamayabiliyo hassas bi zamanda derlerse can skci seylee yasanabilir ne gerek var diye dusunuyorum ben belki surecim uzasa ister istemez paylasirim ama ozellikle ilk denememde hen sahsim adina paylasmak istemedim kimseyle sadece esim ve ben.. ( bana sormamistin ama acikla.ak istedim:)
bende 3 yıldır uğraşıyorum kimseyle paylaşmadım, arkadaşlarımla ailemle dahil,paylaştıkça büyüyormuş gibi oluyor,sorular,dik durmaya çalışıcam ya:)))neden böyle yükü omuzlanıyorum bilmiyorum ama sanırım ara verdiğim dönemlerde bu konuyu rafa kaldırıp canım istediğinde unutabilmek istiyorum, arkadaşlarımın merakı ve soruları bana bunları tekrar hatırlatmasın diye

8. günümdeyim canım gün yaklaştıkça çok kötü korku sarıyor yani olumsuzlukla yüzleşmek korkutuyor sanırım bu yüzden böyle saçmalıyorum
iyi dusunelim iyi olsun hersey hem herkezin kendine gore korkulari vardir mutlaka unutma ltfn pozitif ol ki bebegin siki siki tutunsun ins icini ferah tut baktin cok daraliyorsun oku ayetel kursu yu la havle ve kuvvet illabillahil aliyyil azim cek bak nasil ferahliyosun hem sonra olmayada bilir allah herseyi emin ol ki kararlastirmis tir dilerim bebegin seninledir ama olmadiysa bir daha denersin olum yok ucunda napican kader kismet meselesi bak benm 7 yil oldu ilk kez hamile kaldim dileeim rabbim hepimizin gonlundekini verir

bende 3 yıldır uğraşıyorum kimseyle paylaşmadım, arkdasimımla ailemle dahil,paylaştıkça büyüyormuş gibi oluyor,sorular,dik durmaya çalışıcam ya:)))neden böyle yükü omuzlanıyorum bilmiyorum ama sanırım ara verdiğim dönemlerde bu konuyu rafa kaldırıp canım istediğinde unutabilmek istiyorum, arkadaşlarımın merakı ve soruları bana bunları tekrar hatırlatmasın diye
Evet birde bu var bazen mesela bebegin olmamasini umursamiyorum olur nasilsa diye
dusunuyorum pat bi arkdasim ee hala bi tedaviye gecmedin mi neden ihmal ediyosun pat baska biri ya neden olmuyo yaa ben senden fazla kafaya takiyorum (goya bana sevgisini gosteriyo daha incitiyo haberi yok) yani bebek istedigimi bile soyledigime pisman olmusken bybsurecte kimbilir nelere kirilirim allah bilir insanlarda can yakmak icinndemiyodur ama hassas oluyoruz ve bunu herkes anlayamiyo anlamsiz kirginliklar yasamamis oluyorum boylece

iyi dusunelim iyi olsun hersey hem herkezin kendine gore korkulari vardir mutlaka unutma ltfn pozitif ol ki bebegin siki siki tutunsun ins icini ferah tut baktin cok daraliyorsun oku ayetel kursu yu la havle ve kuvvet illabillahil aliyyil azim cek bak nasil ferahliyosun hem sonra olmayada bilir allah herseyi emin ol ki kararlastirmis tir dilerim bebegin seninledir ama olmadiysa bir daha denersin olum yok ucunda napican kader kismet meselesi bak benm 7 yil oldu ilk kez hamile kaldim dileeim rabbim hepimizin gonlundekini verir
aminnn ya zaten bütün bunları bende düşünyorum canım mantık gidiyor bazen ve geçen defa yaşadığım negatiften dolayı hep dedim olacağın önüne geçemem ama bu yıpratıcı bir süreç benden daha iyi biliyorsundur 7 yıl olmuş sana da ve ister istemez bazen daralıyor insan her an elim karnımda ayetel kürsi okuyorum Rabbim kabul ederse bugünde bitti kaldı 2 çok şükür hepimiz için hayırlı pozitif sonuçlar olsun inşallah meleğim benimledir dilerim sende sağlıkla hayırla kucağına alırsın evladını

Back