Slm arkadaslar zor bir surec ben cok iyi anliyorum.bizim hic bir sorunumuz yoktu ama yinede hamile kalamiyordum ve 5 yildir evliyim.bende 3 kere aşılama denedim hepside negatifti ben Laparoskopi ameliyati oldum bisey cikmadi sonra tup bebek yaptırmaya karar verdik tedavim cok iyi gecti hersey yolunda gitti butun hamilelik belirtilerini yasadim ve 11.gunde idrarda pozitifi gordum tabi kandada esim ve ailem hepimiz cok mutluyduk ve ultrasyonda malesef kesenin boş oldugunu fakat icinde bebegin olmadigini soyledi doktor 7.haftadaydim ve ben bir hafta daha bekliyelim belki goruruz bebegi dedim doktorda siz bilirsiniz dedi cok uzulmustuk bir hafta gecmek bilmedi sonra yine kontrole gittik ve malesef bos gebelik oldugunu soyledi kurtaj icin genc oldugumu soyledi doktor rahime zarar verebiliriz dedi o yuzden haplarla düşürdüm.4 ay ara verdik ve yine dondurulmuslarla tekrar denedik 2 tane embriyomuz vardi fakat bitaneside kendiliginden oluşmuş yani toplam 3tane :).11 mayista transferim oldu yine stres yapmadim cok rahattim transferim 5 dakika icinde oldu ve doktorum embriyolari yerlestirirken bana ultrasyonda gosterdi 2 embriyo koyduk ben yurtdisinda kaldigim icin doktorlar 5 dakikada bitirip kalkabilirsin dedi uzanmanin bir faydasi olmayacagini hatta normal hayata donebilirsin dedi 2-3-ve 4. gunler cok agrim oldu adet agrisi gibi hastalanacam diye Ödüm kopuyordu ben sadece ilk gun yattim 2.dolasmaya basladim hatta tranferimin ilk gununde namazimi hic birakmadim devam ettim ediyorumda :) kafama takmamaya calistim ve yine 11. Gun idrarda test yaptim pozitifi gordum cok şükür kandada 15.gun degerim 1500 cikti iki hafra sonra kontrolum var inşallah bu kez hersey yolunda gider sizde umutsuz olmayin tutundugunda nasil olsa hissediyorsunuz :)