• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

yani mantıklı düşünüyorum derken sen mantıksız bişey söyledin gibi bişey demek istemedim kesinlikle canım senin düşündüğün şeyde çok doğru ama tek embriyo koydular olmaz gibi düşünme hiç belli olmuyor bende 3 olur olmaz sende tek olur ama tutar kader kısmet burdan sonrası ama kabaran duygularıma hakim olamıyorum bazen işte
Canim ben hamileyim artik net ama ben de hamile gibi hissetmiyorum kendimi :) yapmayin böyle diycem sen haberini aldin soylemesi kolay diyceksiniz ama beklerken de boyle negatif konustugumda bebeğim benimleyse aslinda onu yok sayiyorum diye allahtan korktum bebegimden utandim. Kendimi hep olumluya cekmeye çalıştım. Lutfen birazcicik gayret mutlaka iyiye yorcak seyler oluyordur aslinda onlari görmeye calis lütfen ;)

KIZLAR LİSTE YAPIYORUM LİSTEDEKİ BİLGİLERİ YOL

canım aynı Şeyler bende de var.ama onu hissedememiz çok normal ben iki kez hamile kaldım ve ikisinde de hissedemedim bişey.içimizdeki ya olmadıysa korkusu bizi kemirip bitiriyor.aslında psikolojik olarak kendimizi Kötüye hazırlamaya çalıştığımız için moralimiz bozuk oluyor.bence bu daha iyi çünkü 2. Tedavimde 3 tane iyi kalite transfer edilmişti ve ben ya biri olmazsa biri olur mutlakadiye hiç kendimi Kötüye alıştırmamıştım.test sonucunu bi aldım şokkk.günlerce o psikolojiyi anlatamadım.ondan sonra öğrendim Herşeyin Allah'ın elinde OLDUĞUNU ve hep kötü ihtimali de düşündüm.yaşadıklarımız hiç ama hiç kolay değil.ama Allah kimseye çekemeyeceğinden fazlasını yüklemezmiş.elbet bizimde kucaklarımız dolacak.
amin canımmmm amin inşallah çok doğru söylüyorsun işte bende 3 tane nasılsa biri tutar diyemiyorum ben en kötüye hazırlıyorum kendimi ki buna rağmen ilk tedavimde yok bişey kimse beklemesin dedim o kadar emindim olmadığına ama buna rağmen negatif çıkınca yıkıldım içimdeki küçücük bi umut bile beni o kadar yıprattıysa şimdi umutlanıp olmayınca çok kötü olurum canım kocam hala korkuyor ya üçüde tutarsa sağlıkları nasıl olur diye ben bi tanesi tutmuşmudur acabalardayım

Kizlar bugun 12. Gün testi tekrarladim. 10.gun 64 du bugun 120 olmuş. Haftaya çarşamba ultrason için randevulestik umarım herseg guzel devam eder. Bunsan sonrasi icin bi öneriniz var mi??
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin canım :nazar:darısı biz bekleyenlere bizim içinde dua et olur mu:KK68:

Hayırlı olsun canım inşallah Sağlıcakla kucağına alırsın. Belirtilerin varmıydı peki

Kasiklarimda cok ciddi agrim vardi ozellikle 8. 9. Günlerde. Bacak oyuntularim batiyodu sürekli birde belim adet olucakmisim gibi agridi ki hala agriyo :) Bacaklarimla bi alip veremedigi var miniğin diye takılıyorum hatta :)

Kasiklarimda cok ciddi agrim vardi ozellikle 8. 9. Günlerde. Bacak oyuntularim batiyodu sürekli birde belim adet olucakmisim gibi agridi ki hala agriyo :) Bacaklarimla bi alip veremedigi var miniğin diye takılıyorum hatta :)
Ne güzel duygular ya darısı isteyen herkezin başına inşallah:)

ladycry ladycry canım liste için bilgilerimi yazayım ben yapıyorsan eğer
Dün yapmaya çalıştım ama dosya yüklemedi.hangi programla yapıldığını öğrensek yapıcaktım,bu bir iki gün de çok yoğun olucam yapamam herhalde.sana gelince de ben senin hamile olduğuna inanıyorum,içindeki his o yönde nedense.eğer test Gününe kadar bu kadar kötü olacaksan bence 10. Gün git kan testini yaptır.

Amin canim. Yani 3 embriyodan en az biri tutmustur diye dusunuyorum. Sen boyle yaparsan ben ne yapayim:)) butun umudum tek embriyoya bagli. En buyuk tesellim dondurulmuslarim. En kotu ihtimal onlari denicem. 2 hakkim daha var. Eger onlarda tutmazsa evlatlik icin basvuru yapicaz. Artik ugrasmicam. Herseyin hayirlisi.
canım bu iş asla emriyo gününe sayısına kalitesine bakmıyor aslaa. sadece rabbim ol dicek olacak. benim ilk tedavimde 3 emriyo kondu 1 i tuttu o da 6 haftalıkken düştü. 3 tane daha donmuşum vardı hiç biri sağlıklı çözünmedi elde kaldı sıfır. yeniden başladım tedaviye 2 tane çok kaliteli 5. gün embriyosu ondu doktorum ve embriyolog %90 ikiz dedi. daha test günüm bile gelmeden 8. gün regl oldum. oysa dün bi arkadaşımız şubat topiğinde 2. gün embriyosu ile hiç ümdi yokken pozitifi gördü. o yüzden bu işin istatistiğini düşünme umudunu inancını kaybetme ve asla pes etme rabbim elbet bizi de güldürecek bir gün...

Dün yapmaya çalıştım ama dosya yüklemedi.hangi programla yapıldığını öğrensek yapıcaktım,bu bir iki gün de çok yoğun olucam yapamam herhalde.sana gelince de ben senin hamile olduğuna inanıyorum,içindeki his o yönde nedense.eğer test Gününe kadar bu kadar kötü olacaksan bence 10. Gün git kan testini yaptır.
zaten testimi 10. gün yapıyor benim doktorum canım cumartesi günü 11. gün olacak yani bugünü geçti say yarın ve cuma 2 gün sonra çıkacak ortaya inşallah senin hissettiğin gibidir o kadar umut oldun ki bana inşallah benimledir bebeğim yada bebeklerim :)) tabi ki herkesin ki

Kızlar crinone jel mantar yapmıştı biliyorsunuz. Tavsiyeleriniz üzerine sirke ve karbonatlı suyu kullandım 2 gündür fakat daha kötü oldu.oantalon
zaten testimi 10. gün yapıyor benim doktorum canım cumartesi günü 11. gün olacak yani bugünü geçti say yarın ve cuma 2 gün sonra çıkacak ortaya inşallah senin hissettiğin gibidir o kadar umut oldun ki bana inşallah benimledir bebeğim yada bebeklerim :)) tabi ki herkesin ki
bilmiyorum da bu aralar kalp gözüm açık diyorum pozitif alan arkadaşlarda hep içime doğmuştu ve sen de de doğuyor. Allah izniyle Gör bak pozitif sonuç alacaksın

Kızlar crinone jel mantar yapmıştı biliyorsunuz. Tavsiyeleriniz üzerine sirke ve karbonatlı suyu kullandım 2 gündür fakat daha kötü oldu.oantalon

bilmiyorum da bu aralar kalp gözüm açık diyorum pozitif alan arkadaşlarda hep içime doğmuştu ve sen de de doğuyor. Allah izniyle Gör bak pozitif sonuç alacaksın
ayyy canımmm inşallah ne güzel şeyler söylüyorsun inşallah öyle olur bu arada mantar gibi bi sıkıntın varsa doktorunu ara bu durumda kullanılabilen kremler var canım en güzeli ona sormak jel bende de kaşıntı başlatmıştı korktum arayacaktım iğneye geçeyimmi diye ama geçti çok şükür

Slm arkadaslar zor bir surec ben cok iyi anliyorum.bizim hic bir sorunumuz yoktu ama yinede hamile kalamiyordum ve 5 yildir evliyim.bende 3 kere aşılama denedim hepside negatifti ben Laparoskopi ameliyati oldum bisey cikmadi sonra tup bebek yaptırmaya karar verdik tedavim cok iyi gecti hersey yolunda gitti butun hamilelik belirtilerini yasadim ve 11.gunde idrarda pozitifi gordum tabi kandada esim ve ailem hepimiz cok mutluyduk ve ultrasyonda malesef kesenin boş oldugunu fakat icinde bebegin olmadigini soyledi doktor 7.haftadaydim ve ben bir hafta daha bekliyelim belki goruruz bebegi dedim doktorda siz bilirsiniz dedi cok uzulmustuk bir hafta gecmek bilmedi sonra yine kontrole gittik ve malesef bos gebelik oldugunu soyledi kurtaj icin genc oldugumu soyledi doktor rahime zarar verebiliriz dedi o yuzden haplarla düşürdüm.4 ay ara verdik ve yine dondurulmuslarla tekrar denedik 2 tane embriyomuz vardi fakat bitaneside kendiliginden oluşmuş yani toplam 3tane :).11 mayista transferim oldu yine stres yapmadim cok rahattim transferim 5 dakika icinde oldu ve doktorum embriyolari yerlestirirken bana ultrasyonda gosterdi 2 embriyo koyduk ben yurtdisinda kaldigim icin doktorlar 5 dakikada bitirip kalkabilirsin dedi uzanmanin bir faydasi olmayacagini hatta normal hayata donebilirsin dedi 2-3-ve 4. gunler cok agrim oldu adet agrisi gibi hastalanacam diye Ödüm kopuyordu ben sadece ilk gun yattim 2.dolasmaya basladim hatta tranferimin ilk gununde namazimi hic birakmadim devam ettim ediyorumda :) kafama takmamaya calistim ve yine 11. Gun idrarda test yaptim pozitifi gordum cok şükür kandada 15.gun degerim 1500 cikti iki hafra sonra kontrolum var inşallah bu kez hersey yolunda gider sizde umutsuz olmayin tutundugunda nasil olsa hissediyorsunuz :)

canım bu iş asla emriyo gününe sayısına kalitesine bakmıyor aslaa. sadece rabbim ol dicek olacak. benim ilk tedavimde 3 emriyo kondu 1 i tuttu o da 6 haftalıkken düştü. 3 tane daha donmuşum vardı hiç biri sağlıklı çözünmedi elde kaldı sıfır. yeniden başladım tedaviye 2 tane çok kaliteli 5. gün embriyosu ondu doktorum ve embriyolog %90 ikiz dedi. daha test günüm bile gelmeden 8. gün regl oldum. oysa dün bi arkadaşımız şubat topiğinde 2. gün embriyosu ile hiç ümdi yokken pozitifi gördü. o yüzden bu işin istatistiğini düşünme umudunu inancını kaybetme ve asla pes etme rabbim elbet bizi de güldürecek bir gün...
Su hastalarina yuksek oran veren doktorlara cok kiziyorum. Benim embiyonun kalitesi en iyisi hatta o yuzden iki tane koymadi. Kendiliginden bolunebilir dedi. Buna ragmen sans faktoru cok yuksek sansin %50 dedi. Eminim butun hastalarina ayni orani veriyordur cunku senin de dedigin gibi bu isler hic belli olmuyor.

Slm arkadaslar zor bir surec ben cok iyi anliyorum.bizim hic bir sorunumuz yoktu ama yinede hamile kalamiyordum ve 5 yildir evliyim.bende 3 kere aşılama denedim hepside negatifti ben Laparoskopi ameliyati oldum bisey cikmadi sonra tup bebek yaptırmaya karar verdik tedavim cok iyi gecti hersey yolunda gitti butun hamilelik belirtilerini yasadim ve 11.gunde idrarda pozitifi gordum tabi kandada esim ve ailem hepimiz cok mutluyduk ve ultrasyonda malesef kesenin boş oldugunu fakat icinde bebegin olmadigini soyledi doktor 7.haftadaydim ve ben bir hafta daha bekliyelim belki goruruz bebegi dedim doktorda siz bilirsiniz dedi cok uzulmustuk bir hafta gecmek bilmedi sonra yine kontrole gittik ve malesef bos gebelik oldugunu soyledi kurtaj icin genc oldugumu soyledi doktor rahime zarar verebiliriz dedi o yuzden haplarla düşürdüm.4 ay ara verdik ve yine dondurulmuslarla tekrar denedik 2 tane embriyomuz vardi fakat bitaneside kendiliginden oluşmuş yani toplam 3tane :).11 mayista transferim oldu yine stres yapmadim cok rahattim transferim 5 dakika icinde oldu ve doktorum embriyolari yerlestirirken bana ultrasyonda gosterdi 2 embriyo koyduk ben yurtdisinda kaldigim icin doktorlar 5 dakikada bitirip kalkabilirsin dedi uzanmanin bir faydasi olmayacagini hatta normal hayata donebilirsin dedi 2-3-ve 4. gunler cok agrim oldu adet agrisi gibi hastalanacam diye Ödüm kopuyordu ben sadece ilk gun yattim 2.dolasmaya basladim hatta tranferimin ilk gununde namazimi hic birakmadim devam ettim ediyorumda :) kafama takmamaya calistim ve yine 11. Gun idrarda test yaptim pozitifi gordum cok şükür kandada 15.gun degerim 1500 cikti iki hafra sonra kontrolum var inşallah bu kez hersey yolunda gider sizde umutsuz olmayin tutundugunda nasil olsa hissediyorsunuz :)
Canim merhaba.
persa33 persa33 arkadasimiz da ayni senin gibi. Hicbir sorun yok. Sanirim onunda 3 asilamasi vardi ve hepsi negatif. Simdi tup bebege hazirlaniyor. Dilerim onun da yuzu senin gibi guler:)

KIZLAR Benım cumartesı trasnferım oldu doktorum pazartesi kan verırsın dedı ilk gunu saymazsak 9 gun oluyor bır oncekınde ise 12 gun ıstemıstı ben 11 gun yapmıstım 334 görmüştüm sımdı 9 gun cok erken olmuyormu ben salı gunumu yaptırsam

TE="Alenay, post: 41238774, member: 600853"]Canim merhaba.
persa33 persa33 arkadasimiz da ayni senin gibi. Hicbir sorun yok. Sanirim onunda 3 asilamasi vardi ve hepsi negatif. Simdi tup bebege hazirlaniyor. Dilerim onun da yuzu senin gibi guler:)[/QUOTE]

Inşallah canim rabbim isteyen herkese hayirlisini versin

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.herkese çok geçmiş olsun.bizdeki sorun dr.önce bana yumurta tembelliği var demişti.o sorunu atlattık.eşimde ileri hareketliliğinde sorun morfoloji %1 ile%3arası değişiyor laparosmopi ve histeroskopi oldum.(8 mayısta)tüp bebeğe karar verdiğimiz için histeroskopiden bir gün sonra d.kontrol hapı;coraspin ve folik asit verdi.normalde bugün regl olmam gerekiyordu olamadım.hiç bir belirtimde yok.histeroskopi sonrası geçikmesi normalmi.ben ilk defa d.k kullandım oda dun bitti.bu sureçleri yaşayan oldumu

KIZLAR Benım cumartesı trasnferım oldu doktorum pazartesi kan verırsın dedı ilk gunu saymazsak 9 gun oluyor bır oncekınde ise 12 gun ıstemıstı ben 11 gun yapmıstım 334 görmüştüm sımdı 9 gun cok erken olmuyormu ben salı gunumu yaptırsam
bende ilk transferimde 9. gün vermiştim canım doktorun isteği üzerine öyle istemişse vardır bi bildiği

Back