- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
Benim de 3.deneme, insallah Allah yarın etsin pozitif alalım tedavilerimizden. Bende embriyo kalitesi sıkıntı oluyor. Yumurta sayısında sıkıntı yok, amh iyi ama kalite sıkıntılı. Koenzim kullandım 3aydır. Insallah olumlu etkisi olmuştur36 yaşındayım bu arada. yılmadan devam edin.
Simdiden hayırlı olsun, bence tabiki hissedersin. Sonucu paylaş bizimle güzel haberlerle biz de sevinelim inancımız artsınKızlar ben sakin sakiinn yarını beklerkeeen doktorum aradı ve kalk kalk hadi kan ver dedi. İdrar testini söyledim bebeğin tutunmuş olduğunu öğrenmiş olduk ama kimyasal gebelik ihtimalini ortadan kaldırmalıyız dedi. Bende gittim kan verdimm bakalım sonuç kaç gelecek merakla bekliyorumm.. Rabbim sağlıkla sonuna erdirsin diye dua ediyorum. Hiç kimyasal gibi gelmiyo açıkcası hisseder mi insan bilmiyorum ama ben sürekli uykulu ve başı döner dolaşıyorum şu sıra ve inanılmaz koku duyum gelişti. Bence bebiş itinayla çalışmalara devam ediyor içeride :)
Bu arada hayırlı kandiller hepinize. Dualarım hepimiz için rabbim kimseyi evlatla sınamasın..
Evet canim furkan kayabasoglune güzel anlattıklarınla ben de hayran kaldım :) Şimdi bakıyorum alleklinik sanırım Furkan bey mi?
Evet canim ivf merkezinin basina engin enginsu diye bi doktor var yillardir taniyormus gibi yakin ve sicak davraniyor sana. Embriyolari ve spermleri birebir takip ediyorlar. Acikcasi ben cok merkez gezmedim fiyatlara cok hakim degilim ama merkeze 5.500 ödedimKadikoy sifa tup bebek bolumu gercekten cok iyiymis. Yumurta takibimi yapan doktor tup icin bana orayi tavsiye etmisti. Evime uzak ve biraz da pahali geldigi icin gidemedim.
Hayırlı olsun canım.. Kısa protokol mü uygulanıyor sana. Ilk tedavin mi
Kızlar ben sakin sakiinn yarını beklerkeeen doktorum aradı ve kalk kalk hadi kan ver dedi. İdrar testini söyledim bebeğin tutunmuş olduğunu öğrenmiş olduk ama kimyasal gebelik ihtimalini ortadan kaldırmalıyız dedi. Bende gittim kan verdimm bakalım sonuç kaç gelecek merakla bekliyorumm.. Rabbim sağlıkla sonuna erdirsin diye dua ediyorum. Hiç kimyasal gibi gelmiyo açıkcası hisseder mi insan bilmiyorum ama ben sürekli uykulu ve başı döner dolaşıyorum şu sıra ve inanılmaz koku duyum gelişti. Bence bebiş itinayla çalışmalara devam ediyor içeride :)
Bu arada hayırlı kandiller hepinize. Dualarım hepimiz için rabbim kimseyi evlatla sınamasın..
Kızlar inanamıycaksınız ama 2 idrar testi daha yaptım ve negatif çıktı
Kesinlikle alt bolgen islak kalmicak yoksa mantar ilerler. Jel surekli aktigi icin sana 100%100 pamuklu gunluk ped tavsiye ederim. Ben koteks kullaniyorum ve islandikca degistiriyorumKızlar sanırım crinone jel mantar yaptı.inanılmaz kaşıntım var.ilaç kullanmak istemiyorum ne yapabilirim acaba bugün de daha 6. Günün
Hiç Islak bırakmıyorum cnm 2 ay jel kullandığımda bile böyle olmamıştı.evdeki ilaçları ne olur olmaz diye kullanmıyorum. Yine KK Klübünde Sirkeli suyla pansuman önermişler,onu deniyorum inşlh işe yarar.sen ne zaman test yapacaksın bu arada senin de 6. Gündü değil miKesinlikle alt bolgen islak kalmicak yoksa mantar ilerler. Jel surekli aktigi icin sana 100%100 pamuklu gunluk ped tavsiye ederim. Ben koteks kullaniyorum ve islandikca degistiriyorum
Canım doktorunu aradın mı?12. Günü düşünürsek 128 falan olması gerekir bu da iyi bir değer.benim bi arkadaşım 12. Gün Değeri 112 ile hamile kaldı.sskın aklına kötü Şeyler getirmeKızlar sonuç 64,11 10. gün için düşük mü dersiniz?
jeli yaptıktan sonra yürümen lazım içerde yayılması için . yürüyüş yaparsan daha az rahatsız edici olur. zaten içerde kalacağı içinKızlar sanırım crinone jel mantar yaptı.inanılmaz kaşıntım var.ilaç kullanmak istemiyorum ne yapabilirim acaba bugün de daha 6. Günün
Canım doktorunu aradın mı?12. Günü düşünürsek 128 falan olması gerekir bu da iyi bir değer.benim bi arkadaşım 12. Gün Değeri 112 ile hamile kaldı.sskın aklına kötü Şeyler getirme
11. günde benim 81 çıkmıştı 13. günde 156 17. gündede 782 bence 62 güzel bir değer. paniğe gerek yok. 2 gün sonra tekrarlaman lazım katlanmış mı görmen için.Canım doktorunu aradın mı?12. Günü düşünürsek 128 falan olması gerekir bu da iyi bir değer.benim bi arkadaşım 12. Gün Değeri 112 ile hamile kaldı.sskın aklına kötü Şeyler getirme
Hiç Islak bırakmıyorum cnm 2 ay jel kullandığımda bile böyle olmamıştı.evdeki ilaçları ne olur olmaz diye kullanmıyorum. Yine KK Klübünde Sirkeli suyla pansuman önermişler,onu deniyorum inşlh işe yarar.sen ne zaman test yapacaksın bu arada senin de 6. Gündü değil mi
tebriklerrrrr :))Aradım şimdi. Gayet güzel dedi hiiiç korkcak bişey yok kimyasal gebelik değeri değil bu dedi 2 gün sonra tekrarlayalım ama yükselcek eminim üzme kendini çünkü erken baktık bu değer bugüne göre ço kgüzel dedi. Tahlili tekrarlıycam ama haftaya ultrason yapıcaz. Kızlar dualarınızı esirgemeyin nolur. Öyle büyük bi korkuymuş ki 5 dk da yerin dibine girdim. Kasıklarıma öyle bi aağrı girdi ki anlatamam bebeğimi de üzdüm sanırmÇok şükür her anımıza her yaşadığımıza.. Umarım hepimiz güzel haberlerle devam ederim hem tedavilerimize hemde hamileliklerimize..
değilllllKızlar sonuç 64,11 10. gün için düşük mü dersiniz?
teşekkürlerrr :)tebriklerrrrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?