Kızlar ben sakin sakiinn yarını beklerkeeen doktorum aradı ve kalk kalk hadi kan ver dedi. İdrar testini söyledim bebeğin tutunmuş olduğunu öğrenmiş olduk ama kimyasal gebelik ihtimalini ortadan kaldırmalıyız dedi. Bende gittim kan verdimm bakalım sonuç kaç gelecek merakla bekliyorumm.. Rabbim sağlıkla sonuna erdirsin diye dua ediyorum. Hiç kimyasal gibi gelmiyo açıkcası hisseder mi insan bilmiyorum ama ben sürekli uykulu ve başı döner dolaşıyorum şu sıra ve inanılmaz koku duyum gelişti. Bence bebiş itinayla çalışmalara devam ediyor içeride :)
Bu arada hayırlı kandiller hepinize. Dualarım hepimiz için rabbim kimseyi evlatla sınamasın..
hakkında hayırlısı olsun canım. su iç bol bol transferden 10-15 dk önce beklerken bol bol yürü. idrar inmiş oldun ultrasonra daha net görünüyor. ilk mi olacak?Kızlar yarın transferim var, çokkkk heyecanlıyımm...:)
hakkında hayırlısı olsun canım. su iç bol bol transferden 10-15 dk önce beklerken bol bol yürü. idrar inmiş oldun ultrasonra daha net görünüyor. ilk mi olacak?
cok saol cnm ins 12 haziranda ogrenicez bakalimAaa ne güzel ne kadar güzel artmis masallah subhanallah...kizz yoksa ikimizmi ?? Sagsaglim kucağına aldiginida görürüz inşallah cnm..cok sevindim. ..
Hic kafanda soru işareti bırakma canım. Ben gecen denemede kimyasal gecirdim. 10.gün 20ydi değerim. Senin gayet güzel gidiyor. 12.gün 100ün üzerinde olacaksın insallah, hersey yolundateşekkürlerrr :)
kizlar ben furkan beyi tesaduf olarak gordum ve inanolmaz bir doktor kendisi eger bebegim olmazsa die dusuniyodumki cok sukur tutundi bana allahim kucagima da almayi nasip etsin kesinlikle ona giderdim ama ben kendi doktorumunda hakkini yemiyim simdi en az furkan bey kadar basaraliEvet canim furkan kayabasoglu
Cok kafanı karıştırma adetin 2.gün Başlıyırlar tedaviye kısA protokolde. Yaklaşık 10günlük bi yumurta gelişim Süreci oluyor. Gün aşırı Dr takip eder. Yumurtaların olgunlaşınca çatlatma iğnesini yapmanı söylicekler, sonra da yumurta toplama işlemi yapılacak. Ondan sonra embriyolarının gelişimine göre Doktorun transfer gününü belirlicek. transferden 12gün sonra da güzel haberleri alıcaz insallahsağol canım,evet ilk tedavim,kısa nasıl uzun nasıl ben bilmiyorum?
canm degerin guzel bence kacinci gunun bugun hayirli olsun cnm cok guzel walla maasallahKızlar sonuç 64,11 10. gün için düşük mü dersiniz?
Evet benimde 6. Gunum. Gece basima bir olay geldi o yuzden canim sikkin. 11 haziran test gunumHiç Islak bırakmıyorum cnm 2 ay jel kullandığımda bile böyle olmamıştı.evdeki ilaçları ne olur olmaz diye kullanmıyorum. Yine KK Klübünde Sirkeli suyla pansuman önermişler,onu deniyorum inşlh işe yarar.sen ne zaman test yapacaksın bu arada senin de 6. Gündü değil mi
Evet benimde 6. Gunum. Gece basima bir olay geldi o yuzden canim sikkin. 11 haziran test gunum
Hayırdır ciddi bir durum yoktur inşlh.11 Haziran biraz geç değil mi test içinEvet benimde 6. Gunum. Gece basima bir olay geldi o yuzden canim sikkin. 11 haziran test gunum
Bu kisa protokol tam nasil yaaCok kafanı karıştırma adetin 2.gün Başlıyırlar tedaviye kısA protokolde. Yaklaşık 10günlük bi yumurta gelişim Süreci oluyor. Gün aşırı Dr takip eder. Yumurtaların olgunlaşınca çatlatma iğnesini yapmanı söylicekler, sonra da yumurta toplama işlemi yapılacak. Ondan sonra embriyolarının gelişimine göre Doktorun transfer gününü belirlicek. transferden 12gün sonra da güzel haberleri alıcaz insallah
Süper daha nolsun ...Bugün opu oldummm hiç opu olan yok mu yeni?? 12 kaliteli yumurtam var iyi mi ki ??
Tebrikler cnm allahim bu mubarek gunde seni sevindirdigi gibi bizide sevindirsin insallaj:)))) degerin de gayet iyi ztn onemli olan katlanmasi oyuzdn suan hic moralini bozmaya calisma hersey iyi ve de iyi olucakKızlar sonuç 64,11 10. gün için düşük mü dersiniz?
Hayirli transferler. Mubarek gunun sabahina denk geldi. Bol bol dua et bugun. Allahim ona actigin ellerini bos cevirmeyecek insallah.Kızlar yarın transferim var, çokkkk heyecanlıyımm...:)
Allah yardımcın olsun. Rahat olmaya çalış . çok sıkışırsan surguye yap gitsin . en az 45 dak kalkma sakın. İlk 20 dak yerinden bile kıpırdama.bizide habersiz bırakmaEvet canım ilk denememiz..bir ay mola verdim, şükür transfer günüm geldi..tavsiyelerini uygulayacağım inşallah.:)
canım karbonatlı suyla yıka o bölgeyı ıyı gelırHiç Islak bırakmıyorum cnm 2 ay jel kullandığımda bile böyle olmamıştı.evdeki ilaçları ne olur olmaz diye kullanmıyorum. Yine KK Klübünde Sirkeli suyla pansuman önermişler,onu deniyorum inşlh işe yarar.sen ne zaman test yapacaksın bu arada senin de 6. Gündü değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?