2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

bana kalırsa yatmak çözüm değil. ani hareket etmemek sakin olmak önemli. ben transferden sonra ilk 4 gün çok az kalktım yerimden sonrasında fazla yoğun olmamakla birlikte kalktım. sinemaya falan gittim. ani hareket yapmazsan sıkıntı olmaz. çok fazla yatmakta bayıyor huzursuz ediyor insanı ve negatif düşüncelere itiyor malesef.

arkadaşlar geçen hafta salı 11. günümdü ve dayanamamış test yapmıştım. sonuç 81 çıkmıştı. perşembe yani 13. gün de 156 çıktı.
dayanamadım bu sabah emin olmak için tekrar kan verdim yani 17. günümde 782 çıktı sonuç . inşallah kucağıma almak nasip eder rabbim. darısı hepinizin başına olsun. sevgiler.

Hayırlı ugurlu olsun canım. Allah kucagına almayı nasip etsin insallah.. Darısı hepimizin başına. Bende yumurtaları büyütüyorum, tahminen Cumartesi toplarlar.. Dualarını eksik etme bizler için

canm orası öyle ama ben daha önce defalarca düşük yaptım ve daha önce düşük yapanlar riskli grupta benm tedirginliğim bu yüzden
Hım o zaman işi bırak yat bence evde canım
maşallah canım allah kucagına alnayı nasip etsin

1200 tl ilaç,4000 tl transfer ücreti.transfer ücretini kredi kartına taksit yapıyor.dondurma ücretini konuşmadık.fakat ilaç da düşük doz kullandım...

5700+ilaç dondurma çözdürme cgh histeropi var yani, bana ilaç olarak gonof 150 merional 75 iğne verdi 4 gün cuma başladım bugün son yarın kontrol

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun Rabbim gönlümüzden ne geçiyorsa bize ihsan eylesin inşallah (AMİN) benim bugün 6. günüm ama dünden beri adet sancısı gibi sancılarım var sol tarafımda özellikle çok korkuyorum dualarınıza beni de katın lütfen

Merhaba kızlarr.. Kandiliniz mübarek olsun, hepimizin dualarının kabul olduğu bir gece olsun inşallah.. Bende haziran ayında dondurulmuş embriyolar için tedaviye başlıcam.. Regl olmayı bekliyorum.. Allah kolaylık versin hepimizee..

Yok öyle bişey denmedi hersey yolunda dedi drum
benim üç doğal düşüğüm var ikisi türtaş sonuncuyu geçen ay spontene düşük yaptım. yaşım 38 olduğu için genetikli istedi Bülent Tıraş doktorum, ilk kez tüp bebek deniyorum iğnelerin 4. günü yarın kontrol var Allah yardımcım olsun

Hayırlı olsun canım.. Kısa protokol mü uygulanıyor sana. Ilk tedavin mi
2. denemem. ilkinde negatifi görmüştüm malesef.
2 aylık bir program uyguladı doktorum adı şangay protokolü. yumurta rezerv azlığı var bende aynı ay içinde 2 kez yumurta toplama yapıldı. dondurulup ertesi ay transfer edildi. önceki gibi apar topar üst üste olmadı herşey. daha rahat bir süreçti.

36 yaşındayım bu arada. yılmadan devam edin.

Kızlar ben sakin sakiinn yarını beklerkeeen doktorum aradı ve kalk kalk hadi kan ver dedi. İdrar testini söyledim bebeğin tutunmuş olduğunu öğrenmiş olduk ama kimyasal gebelik ihtimalini ortadan kaldırmalıyız dedi. Bende gittim kan verdimm bakalım sonuç kaç gelecek merakla bekliyorumm.. Rabbim sağlıkla sonuna erdirsin diye dua ediyorum. Hiç kimyasal gibi gelmiyo açıkcası hisseder mi insan bilmiyorum ama ben sürekli uykulu ve başı döner dolaşıyorum şu sıra ve inanılmaz koku duyum gelişti. Bence bebiş itinayla çalışmalara devam ediyor içeride :)

Bu arada hayırlı kandiller hepinize. Dualarım hepimiz için rabbim kimseyi evlatla sınamasın..

Hayırlısı olsunnn:)) değerin katlanarak devam eder inşallah.. Bu arada doktorunuz ne kadar ilgili nerde tedavi gördün?

Tesekkur ederim canım insallah...Doktorum tek kelimeyle MUHTESEM bir adam. Tum tedavi boyunca adet tarihimde bile arayip adet gördün mu diyerek beni her asamada kendine hayran birakti ve buyuk guven inşa etti.. opuda koluma serum takilirken elimi tuttu ya :) Ben beylikduzunde oturuyorum doktorum Kadikoy Şifada ve kendi klinigi var Alle diye genellikle orada görüyor bizi. Fizanda olsa yine ona giderim ve herkese de siddetle tavsiye ederim. :)
Hayırlısı olsunnn:)) değerin katlanarak devam eder inşallah.. Bu arada doktorunuz ne kadar ilgili nerde tedavi gördün?

ne güzel anlattıklarınla ben de hayran kaldım :) Şimdi bakıyorum alleklinik sanırım Furkan bey mi?

Kadikoy sifa tup bebek bolumu gercekten cok iyiymis. Yumurta takibimi yapan doktor tup icin bana orayi tavsiye etmisti. Evime uzak ve biraz da pahali geldigi icin gidemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…