• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

canım karbonatlı suyla yıka o bölgeyı ıyı gelır
Kesinlikle kasintiniz varsa karbonatlu su birebir 13 yasindaydim vanijinal kasintidan alt trafim sismisti duramiyorum yengem saolsun atti beni banyoya elimd doktu karbonati yika dedi korkma ilk yandi ama nasil rahatladim o gun bugun bilmem kasintim olsun tavsiye ederim

Kesinlikle kasintiniz varsa karbonatlu su birebir 13 yasindaydim vanijinal kasintidan alt trafim sismisti duramiyorum yengem saolsun atti beni banyoya elimd doktu karbonati yika dedi korkma ilk yandi ama nasil rahatladim o gun bugun bilmem kasintim olsun tavsiye ederim
Tam olarak nasıl Yapılıyor arkadaşlar bi de onu deneyeyim.suya mı dökülüyor karbonat onunla pansuman mı Yapılıyor yoksa direk mi sürülüyor

Transfere girecek Arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden inşallah.hepimiz için dualarımı ettim biraz önce.benim tedavi gördüğüm yerde mutlaka hasta bezi istiyorlar.transfer sonrası tuvalet için.sürgüyle falan uğraşmıyorsunuz.sürgüde ister istemez biraz kasıkıyorsunuz. Hasta bezi hem daha hareketsiz hem de daha hijyenik oluyor.aklınızda bulunsun istedim

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun Rabbim gönlümüzden ne geçiyorsa bize ihsan eylesin inşallah (AMİN) benim bugün 6. günüm ama dünden beri adet sancısı gibi sancılarım var sol tarafımda özellikle çok korkuyorum dualarınıza beni de katın lütfen
Sonuç hayrlısıyla iyi olcak.pozitif ol ve bugün hepimiz için dua et cnm.ben iyi olcanı ümit ediorm.allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin. Dualarım seninle.

Tam olarak nasıl Yapılıyor arkadaşlar bi de onu deneyeyim.suya mı dökülüyor karbonat onunla pansuman mı Yapılıyor yoksa direk mi sürülüyor
canm ister buyuk bir ligene dok otur ister eline dok islat az bisey bekle yika nasil yaparsan ama biraz tahris olmussa yanar ama yansin hic korkma hic bir zarari olmaz idrarini yaparken de yanarken de yaparsin ciktiktan sonra guzel kurula kesenten die bir kasintk kremi varsa onuda sur ustune bal gor nasil rahatlican

Bu kisa protokol tam nasil yaa
Kısa uzun protokolün farkı şu.. Kısada adetin 2.günü yumurta geliştirici iğnelerle tedaviye başlanıyor. Ortalama 10günde opu Yapılıyor. Uzunda ise adetin 21.günü baskılayıcı iğnelere başlanıyor. Ardından yeni adetle beraber büyütücü iğneler Başlıyor. Aralarındaki fark bu. Benim ilki kısa oldu 2.uzun.. Şimdi yine kısa deniyoruz insallah hayırlı evlatlar bu tedavi sonunda gelir. Bu gece birbirimize bol dua edelim. Allah hiçbirimize aratmasın, en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Inan ki şoktayım bn valla .
Benim ılk transferim de hcg deger 12. Gün 156 çıktı ıkı günn sonra tekrar bakıldı bebek tutmadı dedıler ve kandan temizlenmesi için ilaç verdiler bna
Allah allah neden ki?156 çok iyi bir değer.düştümü değerin ikinci testinde benim katladı 62 fln di iki gün sonrakı testim 11.gündü.

Canım ne şekilde yapıcam tarif edebilir misin
canım bı kapta su ve karbonatı karıstır bolgeyı o su ıle yıka.. karbonatlı suyu ben bırcok seyde kullanırım. mıde yanmasına, ıdrar yolu enfeksıyonuna herseye ıyı gelıyor.. ıcmek ıcın de 1 su bardagı suya 1 cay kasıgı karbonat..
yıkama ıcın karbonatı bol atabılırsın

Kızlar sabah 9 30 da dualarinizda unutmayın opum war inşallah bu kez kaliteli embrıyo olurlar gerçi geçen de iyiydi ama ne olur dua edin öptüm hepinizi allaha emanet olun bol pozitifler gelsin bu aylarda Rabbim Her isteyene sonuna kadar sürecek mutluluk wersin inşaallah :KK66:
İnşallah opu güzel geçer . dualarımız seninle .

Back