Günaydın. Valla salıya kadar bekleyemezsin gibi geliyor bana :))) kan test sonucunu yaz mutlaka . hakkında hayırlısı olsunInsallah canim yarini da bekliyim sali gidiyim teste diyorum. 12 gun bi daha tekrar ediceksin demesin doktor diye..
Hahaha supersin yaa sabirsiz:) ama iyiki yapmissin sonu guzek olmus bence bugun git kan ver sonra katlaniyomu diye 2. Vericeksin nasilsa hayirki olsun cnm hamileliginbirgaripyolcsabirsiz hani 41201412 .!.:Ben hamileyimmmmmm galibaaaa :))) dayanamayıp idrar testi yaptım pozitifff :)) 9.gün idrarda çıkarsa kanda daa çıkar herhade dimi ya eşim yine de 12. günü bekleyelim diyor napsak bilemiyorum
38 yaşındayım canım.eşim sapasağlam,ben de azıcık yumurtalar azalmış çok şükür başka bir şey yok...iyi haberler olsun herkesten inşallah,moralimiz yerine gelsin...Ayy hep beraber güzel haberler werelim sen ne kadarlık ewlisin yaş kaç problem nedir
tatlım yaa niye böyle yapıyprsunuz...benim de sabahki kontrolümde 4 yumurtam vardı.çok değil yani.vr üç gündür çatlama önleyici iğne vuruyorum.sen daha ona yeni başlıycaksın...bırak inatçı olsunlar...bence gayet normal ilerliyor...panik yok,panik yok..Suan dokunsalar aglayacak moddayin.. muayeneden ciktim.. evet yumurta sayim iyi ama hep buyuklukler 8 ila 10 arasinda doktor inatçı cikti yumurtalar dedi ama gelgorki dozuda arttirmadiyarin catlama onleyiciye baslicakmisim sali tekrar muayene canin cok skldi..
merhaba canım benımde rahım duvarımı kalınlastırmak için kullanıyorum göbüşümden dedi doktor:) göbek deligimin hizasından 2 parmak arayla saglı sollu şekilde 1 haftadır kullanıyorum cuma doktor kontrolune gıttım cok iyi geliştigini dedi suanda devam ediyorum bu arada estrofem hapta kullanıyorum göbegimde oldugu için hiçbir kırısma durumu yok zaten suyada dayanıklı hicbir sorun olmuyor.Arkadaslar climara fort bant kullananlar lutfen cevap verirmisiniz yaptirmak icin en uygun neresidir sizce kalkmamasi kirismamasi icin birde benim transferim gecen ay e2 degerim yukselmedigi icin ertelenmisti bu ay bantlara basliycam nar suyu icen ve faydasini goren varmi varsa lutfen paylassin herkese hayirli tedaviler ve sonuclae olsun dilerim...
38 yaşındayım canım.eşim sapasağlam,ben de azıcık yumurtalar azalmış çok şükür başka bir şey yok...iyi haberler olsun herkesten inşallah,moralimiz yerine gelsin...
Hadi hayırlısııı..güzel haberler geliyor...Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...kizlar bugun 12 gunum ve kan tahlilimi yaptirdim 477,05 cok sukur rabbime
Ben bu hafta sonu 39 olucam :)) bugün 7.günüm. kontrolüm vardı.üç gündür çatlatma önleyici iğne de kullanıyorum.4 tana 16-17 mm ymurtam var.daha sayısı artacak dedi.ve dozlarını değiştirmeden aynı iki iğneye devam etmemi söyledi.bir aksilik olmazsa çarşamba kontrol,perşembe çatlatma iğnesi,cuma da opu olacak...bende 38 yaşındayım eylülde 39 olcam cuma günü ilk kez tüp bebeğe başladım bugün 4. iğne günü yarın kontrol Rabbim yardımcımız olsun siz ne aşamadasınız?
sürekli yatmak bebeğe giden kan akısını yavailatıyor çevremde kim hamileyse veya doğursuysa yatıyor bi ben yatmadım2 haftadır izin ve rapor derken bugun işe basladım ilk defa ve kendm araba kullanarak geldm korka korka ayrıca ısyerınde oturuyorm saatlerdır yaklasık 15 gundur yattım evde bugun ılk gunum iş yerinde korkuyorm bırde pantlun gıymek zorunda kaldım bebişime bısı olucak dıye nasıl tedırgınım ve progestan fıtıl atıyorm sabah ogle aksam sabahkını attm yarım saat sonra cıktım sureklı akıyor sanırm, kanama gıbı gelıyor devamlı bakıyorm akan fıtıl ama korkuyormkandiliniz mübarek olsn kabul olunucak dualar etmek dileğiyle
canm orası öyle ama ben daha önce defalarca düşük yaptım ve daha önce düşük yapanlar riskli grupta benm tedirginliğim bu yüzdensürekli yatmak bebeğe giden kan akısını yavailatıyor çevremde kim hamileyse veya doğursuysa yatıyor bi ben yatmadımhamileyken 17. Katta cam sildim.temizlik dip köse bi odamı bosaltım cocuk odasını ben yaptım4 aylık hsmileyken hiçte sorun ol adı.he bide kapalıcarsıda alısveriş yaptım ama ne alısveriş sabahtan akşama kadar
Yok cnm ogun biraz kotu oldum ama hemen toparladim buarada 7.gununmus benimde 8.gunum bugun yarin kontrol var bakalim ne dicek suan tek skntik surekli bi mide bulantısı okdrtatlım ya7.gununiye böyle yapıyprsunuz...benim de sabahki kontrolümde 4 yumurtam vardı.çok değil yani.vr üç gündür çatlama önleyici iğne vuruyorum.sen daha ona yeni başlıycaksın...bırak inatçı olsunlar...bence gayet normal ilerliyor...panik yok,panik yok..
aminn insHadi hayırlısııı..güzel haberler geliyor...Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin...
canım bizde başladığımızda bişey bilmiyorduk inşallah çok şey öğrenmek zorunda kalmadan kavuşursun bebeğine endişe etme doktoruna güven ve akışına bırak o seni yönlendirecek zaten. sormak istediğin olursa illa ki cevap vermeye çalışırızne güzel İnşallah güzel haberlerini alırız. bana 4 gün iki iğne verdiler göbekten yarın kontrol ben bu konuda birşey bilmiyorum sonrasında ne olucak
canım bizde başladığımızda bişey bilmiyorduk inşallah çok şey öğrenmek zorunda kalmadan kavuşursun bebeğine endişe etme doktoruna güven ve akışına bırak o seni yönlendirecek zaten. sormak istediğin olursa illa ki cevap vermeye çalışırız[/Q
Çok Sağol Mübarek kandil günü Rabbim nasip eylesin hepimise evlat sevgisini sağlıklı bebekler naip eylesin Rabbim...
1200 tl ilaç,4000 tl transfer ücreti.transfer ücretini kredi kartına taksit yapıyor.dondurma ücretini konuşmadık.fakat ilaç da düşük doz kullandım...Mrb 5700 İLACLAR 2750 HİSTEROPİ EMBİRYO BAŞINA 400 DOLAR Çözme Dondurma UCRETLERİ VAR Bide 1200 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?