- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
İnşallah aşılaman tutar bu yoldur seni bebeğine kavuşturacak olan, benimkide yarın belli olcak bakalım...Canim inş. Erken catlamaz..cunku benimde erken catlamis dediler..opu olamadi..sonra o anda asilama oldu.beklemedeim su an...ins.seninde benimkisi gibi olmaz..benim yumurtalar 14,16 diydi sanirim..
Bence hamilesinde ondan istahin acilmistir...Iyi Akşamlar kızlar bişiy sorucam ?
Bn kesinlikle çok yemek yemeyen biriydim transferden sonra bişiyler oldu bna yemegi yiyorum 10 dk geçmeden tekrar acıkıyorum ? Bu neden oluyı
İnşallah. .Allah razi olsun. .İnşallah aşılaman tutar bu yoldur seni bebeğine kavuşturacak olan, benimkide yarın belli olcak bakalım...
Cnm bnmm yaaa agzından bal damlıyor :) inş öyleyimdir . Doymuyorum geri yiyorum hemde Fazlasıyla . Birde bnm göğüsümde çatlak oluşmuş bu neyden oldu ?Bence hamilesinde ondan istahin acilmistir...
Aaa ciddimi. ..iste kesin bunlar hamilelik belirtisi gibi geldi bana :) hadi inşallah sevindir bizi...Cnm bnmm yaaa agzından bal damlıyor :) inş öyleyimdir . Doymuyorum geri yiyorum hemde Fazlasıyla . Birde bnm göğüsümde çatlak oluşmuş bu neyden oldu ?
Kaçıncı gün bugün transferden sonra ?Aaa ciddimi. ..iste kesin bunlar hamilelik belirtisi gibi geldi bana :) hadi inşallah sevindir bizi...
Yarın git kan testi yaptır madem idrarda pozitif çıktı ben olsam 12. Güne kadar çatlarımBen hamileyimmmmmm galibaaaa :))) dayanamayıp idrar testi yaptım pozitifff :)) 9.gün idrarda çıkarsa kanda daa çıkar herhade dimi ya eşim yine de 12. günü bekleyelim diyor napsak bilemiyorum
İnş cnm bu 4. Transferim bu tutar bnmle kalır inş cuma günü kan testim var ondan önce idrar testi yapıpda kndımi üzmek istemiyorumAaa ciddimi. ..iste kesin bunlar hamilelik belirtisi gibi geldi bana :) hadi inşallah sevindir bizi...
İnşşşşşşşşşş öylesindir cnmmmmmBen hamileyimmmmmm galibaaaa :))) dayanamayıp idrar testi yaptım pozitifff :)) 9.gün idrarda çıkarsa kanda daa çıkar herhade dimi ya eşim yine de 12. günü bekleyelim diyor napsak bilemiyorum
Bende öyle düşünüyorum ama eşim kuralcı :) Bugun de ona söylemeden yaptım idrar tahlilini şok oldu gösterince :) İdrar yanlış çıkabilir mi ya? erken gebelik testiydi bide içinde %99 güven yazıyo güvenmek istiyorumYarın git kan testi yaptır madem idrarda pozitif çıktı ben olsam 12. Güne kadar çatlarım
Idrarda ciktiysa oylesindir..insallah. .tebrikler..:)Ben hamileyimmmmmm galibaaaa :))) dayanamayıp idrar testi yaptım pozitifff :)) 9.gün idrarda çıkarsa kanda daa çıkar herhade dimi ya eşim yine de 12. günü bekleyelim diyor napsak bilemiyorum
TEşekkür ederim kızlar umarım sağlıklıdır herşey umarım daha güzel haberleri sizlerle paylaşabilirim. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah..Idrarda ciktiysa oylesindir..insallah. .tebrikler..:)
Tebrikler.... Bence de hamilesin...çoğu zaman kanda çıkan idrar da çıkmıyor...sağlıkla kucağına alman dileğiyleTEşekkür ederim kızlar umarım sağlıklıdır herşey umarım daha güzel haberleri sizlerle paylaşabilirim. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah..
Gercekten idrarda bu kadsr erken cikmasida ilginc.hep once kanda cikarya...ikizmi yoksa :)Idrarda ciktiysa oylesindir..insallah. .tebrikler..:)
3. Gun tek transferdi canım anca tek yumurta olmasi gerek. O daha buyuk bi mucize olur :) yarin gidiyim bakalim kanda degerimiz neGercekten idrarda bu kadsr erken cikmasida ilginc.hep once kanda cikarya...ikizmi yoksa :)
Idrar testi pozitifse hamilesindir. Tebruk ederim. Saglikli bir hamilelik diliyorum sana. Pozitif sayisinin fazlaligi cok sevindirici. Bende ilk hamileligimde 10 cu gun idrar testi yapmistim pozitifti. Seninkide devam eder.Ben hamileyimmmmmm galibaaaa :))) dayanamayıp idrar testi yaptım pozitifff :)) 9.gün idrarda çıkarsa kanda daa çıkar herhade dimi ya eşim yine de 12. günü bekleyelim diyor napsak bilemiyorum
Insallah canim yarini da bekliyim sali gidiyim teste diyorum. 12 gun bi daha tekrar ediceksin demesin doktor diye..Idrar testi pozitifse hamilesindir. Tebruk ederim. Saglikli bir hamilelik diliyorum sana. Pozitif sayisinin fazlaligi cok sevindirici. Bende ilk hamileligimde 10 cu gun idrar testi yapmistim pozitifti. Seninkide devam eder.
Bende butun hafta boyu ikigunde bir test yapmistim hepside pozitif cikmisti:)))) sendede oyle olacak insallah.Insallah canim yarini da bekliyim sali gidiyim teste diyorum. 12 gun bi daha tekrar ediceksin demesin doktor diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?