Aaa ne güzel ne kadar güzel artmis masallah subhanallah...kizz yoksa ikimizmi ?? Sagsaglim kucağına aldiginida görürüz inşallah cnm..cok sevindim. ..kizlar bugun 12 gunum ve kan tahlilimi yaptirdim 477,05 cok sukur rabbime
Allahim korsun cok kotu birsey..kimsenin vasina vermesin...Canim acibadem tup bebek skandal yaz google haberleri gorursun. Malesef yapmislar ve kayitlari o kadar zayifmis ki baskasinin cocugunu doguran kadinin yumurtalari kime transfer edildi hala belli degil. Bilmedigi yerde bilmedigi bir adamin spermiyle dollenmis cocuklari olabilir yani.
canım o kadar sevindim ki maaşallah size rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et olurmu bugün 4. günüm ama hiç bişey hissetmiyorum sadece bel ağrısı yine olmayacak diye korkuyorumkizlar bugun 12 gunum ve kan tahlilimi yaptirdim 477,05 cok sukur rabbime
Sukurler olsun neguzel rabbim hayirli gebelik gecirip saglikla dogurmayi da nasip etsinmavi.suneguzel 41188660 .!.:kizlar bugun 12 gunum ve kan tahlilimi yaptirdim 477,05 cok sukur rabbime
Benimde 4. Gunum bugun :)canım o kadar sevindim ki maaşallah size rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et olurmu bugün 4. günüm ama hiç bişey hissetmiyorum sadece bel ağrısı yine olmayacak diye korkuyorum
canım sıkma canını zor tabi ama herşeyde bir hayır var öyle düşün
Simdi biraz daha iyiyim olunlu dusunmeye calisiyorum daha 5 doz vyrmustum belkide anca gelismeye baslicklar nebiluyim kendi kendimi motive etmeye calisiyorum senin kacinci gun toplanmisti? Tek sevindugim nokta rahim kalinligim 7 olmus sindiden sukurcanım sıkma canını zor tabi ama herşeyde bir hayır var öyle düşün
valla canım ben ilk tedavimde opu yaptırdım hatırlamıyorum şimdi kaçıncı gün olduğunu bu defa dondurulmuşlarla olduğu için rabbim büyük kendini strese sokmamaya çalış inşallah gönlüne göre olurSimdi biraz daha iyiyim olunlu dusunmeye calisiyorum daha 5 doz vyrmustum belkide anca gelismeye baslicklar nebiluyim kendi kendimi motive etmeye calisiyorum senin kacinci gun toplanmisti? Tek sevindugim nokta rahim kalinligim 7 olmus sindiden sukur
gerçekten mi ya belirtin falan varmı canım ölüyorum meraktan yaa hadi olmamışsa yine diye hergün eşim işten gelince karnımı öpüyo ağlamaya başlıyorum ne zor bir süreç nasıl bir sabır sınavı rabbim daha büyüğünü göstermesinBenimde 4. Gunum bugun :)
hapinizden allah razi olsun rabbim tamamina erdirir ins kucagima almak ta nasip olur rabbim sizlere de nasip etsin sizede nerde varsa yasattsin ins hic belirti arama canm inanki olmuyo belirti bende hala yok sadece kasik agrim oldu az bisey bide 10 gun sirt agrim onuda yatmaya baglamistim hee bide arada bacagim uyusuyodu okadar arama belirti inanin yeter sizlerinde olucak ben inaniyorum ve duacinizimcanım o kadar sevindim ki maaşallah size rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et olurmu bugün 4. günüm ama hiç bişey hissetmiyorum sadece bel ağrısı yine olmayacak diye korkuyorum
çok sevindim gözyaşlarımı tutamadım nehatifimin üstünden 15 gün geçti ama ben hala bormal hayata motive olamadım arkadasım sağ salım kucagına alıp güle güle sağlıkla büyütmek nasip etsinkizlar bugun 12 gunum ve kan tahlilimi yaptirdim 477,05 cok sukur rabbime
canmmm ltfnnn ayyy allah benimde nagatifim oldu gecen ay ama hic pes etmeden ertesi ay yine yaptirdim uzulme birdaha dene pes etme umit et inan dua et rabbim kimsenn duasini geri cevirmez rabbim sanada nasip etsin canm benm de ilk hamilelegim 7 yil sonra ilk kezçok sevindim gözyaşlarımı tutamadım nehatifimin üstünden 15 gün geçti ama ben hala bormal hayata motive olamadım arkadasım sağ salım kucagına alıp güle güle sağlıkla büyütmek nasip etsin
bilmiyorumki ikiz olabilirmiAaa ne güzel ne kadar güzel artmis masallah subhanallah...kizz yoksa ikimizmi ?? Sagsaglim kucağına aldiginida görürüz inşallah cnm..cok sevindim. ..
Canımm bi duş alsan bendede var migren duş iyi geliyo bana çok gecmiş olsunKızlar sabah migren ağrımla uyandım. Malesef 3 gün hayat bana Felç olacak.ne yapcamben şimdi
Kızlar yaa ben Ankara'da oldu biliyodum moralim Sıfır su an yaaCanim acibadem tup bebek skandal yaz google haberleri gorursun. Malesef yapmislar ve kayitlari o kadar zayifmis ki baskasinin cocugunu doguran kadinin yumurtalari kime transfer edildi hala belli degil. Bilmedigi yerde bilmedigi bir adamin spermiyle dollenmis cocuklari olabilir yani.
Canım Şükürler olsun artmış Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşlhkizlar bugun 12 gunum ve kan tahlilimi yaptirdim 477,05 cok sukur rabbime
Kayseride olmuş bu haber, netten bakabilirsin. Bülent hocanın hastasısın galiba, nasıl gidiyor tedavi, histereskopi için ne kadar ücret ödedin öğrenebilir miyim, embriyolara cgh yapılacak mı arkadaşım....Ben eğerki yeni bir tedaviye başlarsam İstanbula gitmeyi düşünüyorum da, bu yöntem için özellikle..Kızlar yaa ben Ankara'da oldu biliyodum moralim Sıfır su an yaa
Benimde 4. Gunum bugun :)
Kızlar benim de 4. Gün bugün.dördümüz aynı mı öğrenicez sonuçları şimdi.ben belirtilere hiç takılmıyorum çünkü hamile kaldığım tedavilerde de hiçbir belirti yaşamamıştım o Yüzden rahatım siz de rahat olun.siz hala yatıyormusunuz, neler yapıyordumuzgerçekten mi ya belirtin falan varmı canım ölüyorum meraktan yaa hadi olmamışsa yine diye hergün eşim işten gelince karnımı öpüyo ağlamaya başlıyorum ne zor bir süreç nasıl bir sabır sınavı rabbim daha büyüğünü göstermesin
İnan hüç üzülmüyorum artık kızım var çok şükür.allah nasip ederse olur.son denemem olucak zaten bu .en azından biraz ara vermek istiyoruz.canmmm ltfnnn ayyy allah benimde nagatifim oldu gecen ay ama hic pes etmeden ertesi ay yine yaptirdim uzulme birdaha dene pes etme umit et inan dua et rabbim kimsenn duasini geri cevirmez rabbim sanada nasip etsin canm benm de ilk hamilelegim 7 yil sonra ilk kez
canım benimde 2 gündür sırt ağrım çok bende yatmaya bağlıyorum daha doğrusu hareketsizliğe çokta yatmıyorym ayaklarımı uzatıp oturuyorum ya belirti aramıyorum aslında ama ah şu korku varya insan ne düşüneceğini şaşırıyohapinizden allah razi olsun rabbim tamamina erdirir ins kucagima almak ta nasip olur rabbim sizlere de nasip etsin sizede nerde varsa yasattsin ins hic belirti arama canm inanki olmuyo belirti bende hala yok sadece kasik agrim oldu az bisey bide 10 gun sirt agrim onuda yatmaya baglamistim hee bide arada bacagim uyusuyodu okadar arama belirti inanin yeter sizlerinde olucak ben inaniyorum ve duacinizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?