2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Allahim korsun cok kotu birsey..kimsenin vasina vermesin...

kizlar bugun 12 gunum ve kan tahlilimi yaptirdim 477,05 cok sukur rabbime
canım o kadar sevindim ki maaşallah size rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et olurmu bugün 4. günüm ama hiç bişey hissetmiyorum sadece bel ağrısı yine olmayacak diye korkuyorum

Benimde 4. Gunum bugun :)

canım sıkma canını zor tabi ama herşeyde bir hayır var öyle düşün
canım sıkma canını zor tabi ama herşeyde bir hayır var öyle düşün
Simdi biraz daha iyiyim olunlu dusunmeye calisiyorum daha 5 doz vyrmustum belkide anca gelismeye baslicklar nebiluyim kendi kendimi motive etmeye calisiyorum senin kacinci gun toplanmisti? Tek sevindugim nokta rahim kalinligim 7 olmus sindiden sukur

Simdi biraz daha iyiyim olunlu dusunmeye calisiyorum daha 5 doz vyrmustum belkide anca gelismeye baslicklar nebiluyim kendi kendimi motive etmeye calisiyorum senin kacinci gun toplanmisti? Tek sevindugim nokta rahim kalinligim 7 olmus sindiden sukur
valla canım ben ilk tedavimde opu yaptırdım hatırlamıyorum şimdi kaçıncı gün olduğunu bu defa dondurulmuşlarla olduğu için rabbim büyük kendini strese sokmamaya çalış inşallah gönlüne göre olur

gerçekten mi ya belirtin falan varmı canım ölüyorum meraktan yaa hadi olmamışsa yine diye hergün eşim işten gelince karnımı öpüyo ağlamaya başlıyorum ne zor bir süreç nasıl bir sabır sınavı rabbim daha büyüğünü göstermesin

hapinizden allah razi olsun rabbim tamamina erdirir ins kucagima almak ta nasip olur rabbim sizlere de nasip etsin sizede nerde varsa yasattsin ins hic belirti arama canm inanki olmuyo belirti bende hala yok sadece kasik agrim oldu az bisey bide 10 gun sirt agrim onuda yatmaya baglamistim hee bide arada bacagim uyusuyodu okadar arama belirti inanin yeter sizlerinde olucak ben inaniyorum ve duacinizim

canmmm ltfnnn ayyy allah benimde nagatifim oldu gecen ay ama hic pes etmeden ertesi ay yine yaptirdim uzulme birdaha dene pes etme umit et inan dua et rabbim kimsenn duasini geri cevirmez rabbim sanada nasip etsin canm benm de ilk hamilelegim 7 yil sonra ilk kez

Kızlar yaa ben Ankara'da oldu biliyodum moralim Sıfır su an yaa

Kızlar yaa ben Ankara'da oldu biliyodum moralim Sıfır su an yaa
Kayseride olmuş bu haber, netten bakabilirsin. Bülent hocanın hastasısın galiba, nasıl gidiyor tedavi, histereskopi için ne kadar ücret ödedin öğrenebilir miyim, embriyolara cgh yapılacak mı arkadaşım....Ben eğerki yeni bir tedaviye başlarsam İstanbula gitmeyi düşünüyorum da, bu yöntem için özellikle..

Alenay ve BuDu merhaba. Benimde 4.günüm:)))

Kızlar benim de 4. Gün bugün.dördümüz aynı mı öğrenicez sonuçları şimdi.ben belirtilere hiç takılmıyorum çünkü hamile kaldığım tedavilerde de hiçbir belirti yaşamamıştım o Yüzden rahatım siz de rahat olun.siz hala yatıyormusunuz, neler yapıyordumuz

İnan hüç üzülmüyorum artık kızım var çok şükür.allah nasip ederse olur.son denemem olucak zaten bu .en azından biraz ara vermek istiyoruz.

canım benimde 2 gündür sırt ağrım çok bende yatmaya bağlıyorum daha doğrusu hareketsizliğe çokta yatmıyorym ayaklarımı uzatıp oturuyorum ya belirti aramıyorum aslında ama ah şu korku varya insan ne düşüneceğini şaşırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…