- 7 Aralık 2014
- 230
- 242
- 18
Canim inan aklima sürekli seni getiriyorum. Rabbim biliyo ya agrilarim var diye mutluyum bebegim benle diye seviniyorum. Bide biraz garip hissediyorum. Leyla gibiyim resmen. Gece bi yanima donunce kasik agrim oluyo boyle sürekli bi savaş halindeyiz. 22siydi benim transferim 3 haziran da test günüm pazar idrar testi yapsam mi diyorum ne dersin. Bu arada bu agrilar adet agrisiysa diye ayrica korkuyorum pooofcanm benimde ayaktayken var kasik agrim ara ara girio ama cok fena girio normalmidir ki acaba cok korkuyorum yarin bu konu hakkinda doktoruma mutlaka danisicam gerce arastirmalarima gore olk 3 ay falan oluyomus ama olsun doktorun bilgisi olsun allah hepimizin kucagina almayi nasip etsin asil endiseler gebeligi ogrendigimizde basliyomus meger allah yardimcimiz olsun
ins oyledir canm hic belirti arama gercektenbirgun bunu benm dicegom hic aklima gelmezdi ama gunun gelmeden test falan yapma sabirli ol ben erken yaptim testi bnde cok korkuyodum 9 gunumdu ama ben bir anda karar verdim test yapmaya resmen deli cesareti gelmisti bana bilmiyorum belki biliyosundur benm sadece bacagim uyusuyodu yatarken ve kasik bolgem uyusuyo gibi bisey olduve artik 9 gin korkumdan yaptirdim testi adet olucam sandim olmadi die gittim ben sonra sonucu gorunce hayatimin sokunu yasamistim rrabbim hepimize tattirsin evlat sevgisini daha cok yolun basindayiz korkularimiz var benmde var benm yarin 12 gunum tekrar test yaptiricam deger yukseldimi die ins yukselmistir rabbim kucagimiza almayida nasip eder ins sende hayirli sonucunu alirsin ama bence bekle 12 gunu nuCanim inan aklima sürekli seni getiriyorum. Rabbim biliyo ya agrilarim var diye mutluyum bebegim benle diye seviniyorum. Bide biraz garip hissediyorum. Leyla gibiyim resmen. Gece bi yanima donunce kasik agrim oluyo boyle sürekli bi savaş halindeyiz. 22siydi benim transferim 3 haziran da test günüm pazar idrar testi yapsam mi diyorum ne dersin. Bu arada bu agrilar adet agrisiysa diye ayrica korkuyorum pooof
Insallah canim. Haklisin ama ben gerçekten cok yoğunum ve surekli kendimi dinleme fırsatım olmuyo. Bu yüzden bu 7 gun cok zod gecti diyemem haftasonuda eşim var yanimda cok sukur. Insallahh bekliycem sali akşamına kadar rabbim mucizesiyle sevindirir umarim hepimizi..ins oyledir canm hic belirti arama gercektenbirgun bunu benm dicegom hic aklima gelmezdi ama gunun gelmeden test falan yapma sabirli ol ben erken yaptim testi bnde cok korkuyodum 9 gunumdu ama ben bir anda karar verdim test yapmaya resmen deli cesareti gelmisti bana bilmiyorum belki biliyosundur benm sadece bacagim uyusuyodu yatarken ve kasik bolgem uyusuyo gibi bisey olduve artik 9 gin korkumdan yaptirdim testi adet olucam sandim olmadi die gittim ben sonra sonucu gorunce hayatimin sokunu yasamistim rrabbim hepimize tattirsin evlat sevgisini daha cok yolun basindayiz korkularimiz var benmde var benm yarin 12 gunum tekrar test yaptiricam deger yukseldimi die ins yukselmistir rabbim kucagimiza almayida nasip eder ins sende hayirli sonucunu alirsin ama bence bekle 12 gunu nu
aminn ins canmInsallah canim. Haklisin ama ben gerçekten cok yoğunum ve surekli kendimi dinleme fırsatım olmuyo. Bu yüzden bu 7 gun cok zod gecti diyemem haftasonuda eşim var yanimda cok sukur. Insallahh bekliycem sali akşamına kadar rabbim mucizesiyle sevindirir umarim hepimizi..
çok şükür o anki hayal kırıklığını atlattım .şuan da normal bi adet döneminde yaşadığım gibi kırıklık kaldı. çok şükür eşim çok sakin karşıladı .beni de rahatlattı . önümüzdeki aylara bakacaz artık .inş en kısa zamanda allah hepimizin muradını verirDogru soyluyosun arkadasim allahim kucagimizi doldursun hakkimizda hayirlisi bende tedavi suresince yedim bakalim ne olacak
Her aşama için gittim evet bir gün kayseri diğer gün ankara. Tam opu günü kara yakalandık yolda kaldık opunun saati geçecek diye öyle stres yaptım ki yollarda ağlaya ağlaya gittim rabbim kimselere yaşasatmasın. Bütün emeğim boşa çıktı üstelik. Hayırlısı böyleymiş temmuz adetimle yeniden deneyeceğiz....Ya ne bilim 3 asilama daha once yapildi olmadi ..bi tup bebek yapildi kimyasalla sonuclandi..o yüzden zor gibi...daha 10 gun kadar var sonuca..
canim sehir disi oldumu gercekten cok zor..her asama icinmi geldin gittin ? Yumurta takibi falan..
sinşişimdi baslandimi tekrar ?
Canım tahliller adetin 2. günü gittiğinde yapılacak kafanı karıştırma hiç...Kısaca anlatayım kendimi 34 yasındayım 5 yıllık evliyim son dört yıldır tedavi görüyorum bu süreçte 4tane başarısız aşılamam oldu.2yıl önce kasımda doğal yolla gebelik oluştu fakat 12.haftada kalbi durdu bir sepep bulunamadı.daha sonra laparoskopi oldum bundan 1 ay öncede histeroskopi oldum.ondada nir sorun çıkmadı sadece kanallar dar dedi de.ilk başladığında yumurta tembelliği var demişti.doğal yolla hamile kalabilirsin beklemek istersen dedi.ama istemedik.tup bebek tedavisine başladım ama bana sadece d.k ve vitamin ve coraspirin verdi adetin 2.gunu gel dedi Allah kısmet ederse haziranın 6,7gibi adet olurum gidicem..yalnız kafamı karıştırma ben den hiç tahlil istememsi.benim ilk tüp denemem olacak sizce sonramı olacak.kusura bakmayın uzun oldu
Herşey olucagına varır canım bende ohss oldum bak şubattan beri beklıyorumya bız napalım daha opu belırsızlıgı embrıyo belırsızlıgı ohss olcakmıyım belırsızlıgı transferım olcak mı yoksa doncak mı offf off :)
aynen 3.aya girdiğimiz gün kızımın odasını almıstımHamilelikte zaman su gibi akıp geçiyor. Bence orada bir tek ilk üç ay stresli. Sağlıklı mı değil mi düşer mi stresi yaşıyorsun. Ama o üç aydan sonra artık hayaller, planlar uçuşuyor kafanda:)))
Allah olmayan ve gerçekten gönülden dileyen herkese versin inşallah.
Şeffaf akıntı yumurtaların geliştiğine işaret canım iyi iyiCnm sen catlatma onleyici vuruyomusun suan benim 6.gunum olck yarin hala baslatmadieksik birseyler yoktur insallah bugun artik adetim bitmis ama su uzayan seffaf akintim cok yarin soylicem insallah bi terslik olmaz
Cnm sen suan catlama onleyici vuruyomusun? E benim yarin 6.g
Bende hazıran 18 gibi baslıycam adetim gecikmezseHerkeze hayirli cumalar. Tedaviye yeni baslayanlara sabir ve herseyin yolunda gitmesini diliyorum. Test gunu bekleyenlere allahim hayirlisiyla pozitif sonuclar verir insallah. Bende haziran 26 gibi basliyacam sanirim tedaviye allah kismet ederse. Miyom ameliyatindan sonra 3 ayim dolmus oluyo. Ramazandan sonra baslamak isterdim ama yasimdan dolayi vaktim yok. Eylulde 43 yasinda olacam ve hollanda da 43 yasindan sonra sigorta masraflari karsilamiyo. Burdada tedavi cok pahali. Simdiden cok heyecanliyim. Sizleride okurken herkez icin ayri ayri heyecanlaniyorum:)). Allahim bu yaz hemizin karnini doldurur insallah. Haziranin son haftasi tedaviye basliyacak olanlar varmi?
yok artık skandalll nasıl bir hastane ya.böyle ciddi bir konuda nasıl ihmal olabiliryumurtaları karıştırıp başka bi kadının yumurtasını transfer etmişler bi hastaya ve kadın çocuğun taşıyıcı annesi oldu resmen biyolojik bi bağları yok yani
iniallah artık rahat olmaya karar verdim bi kızım var aonucta hersey olucagı a varırAllah yardımcımız olsun, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
yumurtaları karıştırıp başka bi kadının yumurtasını transfer etmişler bi hastaya ve kadın çocuğun taşıyıcı annesi oldu resmen biyolojik bi bağları yok yani
aaa nasıl yani ???
ben de internetin yalancısıyım okuduğum kadarıyla yumurta ve spermleri karıştırıp döllemişler yani kadının yumurtasını başka spermle, adamın spermini de başka yumurtayla ve ikisi de tutup çocuklar dünyaya gelmiş. öyle ise gerçekten korkunç. ne çocukları değiştirebilirsin ne vazgeçebilirsin Allah muhafaza.... diyorum ya rabbim bizleri böyle bir imtihandan korusun
Kızlar bu Bahsettiğiniz olayı bende okudum ama bu olay Ankara'da olmuş Acıbadem'de değil bende Bülent Tıraş hastasıyım haberi okumuştum bende çok korkmuştum ama hastane Dr hemşireler ve embriyologlar Acıbadem'de çok dikkatli ve hassaslar orada böyle bişey yaşanacağını düşünmüyorum kesinlikleKizlar su yumurta karistirma, yanlis dolleme vesaire benim de cok korktugum birsey. Asla boyle bir sey yasamak istemem. Daha gun yuzune cikmayan kim bilir ne hatalar var
Bitanem korkma tuzlu ayran iç bol bol su tüket bide annesi ben her zaman söylüyorum yine söylüyorum onlar senin gibi çok güçlü sana sıkıca tutundular seni bırakmayacaklar Allah'ın izniyle dualarımdasın canımın içiMeRhaba kızlar bugun tansiyonum çok düştü normallere tansiyon düşüklüğü çok var bende transferin ilk günleriydi SANIRM yDa birkaç gğn önceydi annemde ölçtüğümde 4cıkmıstı az önce yine küçük tansiyonum SANIRM düştü hemen Sıvı aldım internette baktım kan dolaşımı arttıkça tansiyon düşebilirmiş bundan dolayı bol Sıvı ALIN yazıyor cok KORKUYORM bebeğe kan gitmez diye bu tansiyonun düşmesinden . Bu arada burdaki kadın doğum doktoruna yazdım birde klinikteki hemşireye Cvp bekliyorm
Çok teşekkür ederim.çok geçmiş olsun sizede.zor sureçlerden geçiyoruz.ama site mükemmel bilmediğim okadar şey varmışki tek tek okudum.merak edip hiç araştırmamıştım.deneyimleri yaşayanlardan öğrenmek güzel çünkü dr bu kadar detaylı anlatmıyorlar.sorduğumuz zaman cevap veriyorlar sadeceCanım tahliller adetin 2. günü gittiğinde yapılacak kafanı karıştırma hiç...
bu bilği nette mi var allahım korusun böyle şeylerden.Cok haklisiniz...ben de arastirmiyorum.ne derlerse yapiyorum.dr muayenesi cok kisa suruyor.ve konusmuyor.her konusmayi,isi hemsireler yapiyor.acikcasi kendi acimdan boylesiinin beni daha rahatlattigini gordum.bir tek bu foruma bakiyorum.o da yetiyor.cok aciklama cok fazla gereksiz kuruntu,takinti yapiyor bende...
doktor dozu bilerek arttırmıyor aniden büyümesin diye merak etme onlar her şeyi biliyor o kadar çok hasta geliyor ki sakın buna takılma ve üzme kendiniyumurtaları karıştırıp başka bi kadının yumurtasını transfer etmişler bi hastaya ve kadın çocuğun taşıyıcı annesi oldu resmen biyolojik bi bağları yok yani
Suan dokunsalar aglayacak moddayin.. muayeneden ciktim.. evet yumurta sayim iyi ama hep buyuklukler 8 ila 10 arasinda doktor inatçı cikti yumurtalar dedi ama gelgorki dozuda arttirmadiyarin catlama onleyiciye baslicakmisim sali tekrar muayene canin cok skldi..
Canim acibadem tup bebek skandal yaz google haberleri gorursun. Malesef yapmislar ve kayitlari o kadar zayifmis ki baskasinin cocugunu doguran kadinin yumurtalari kime transfer edildi hala belli degil. Bilmedigi yerde bilmedigi bir adamin spermiyle dollenmis cocuklari olabilir yani.Kızlar bu Bahsettiğiniz olayı bende okudum ama bu olay Ankara'da olmuş Acıbadem'de değil bende Bülent Tıraş hastasıyım haberi okumuştum bende çok korkmuştum ama hastane Dr hemşireler ve embriyologlar Acıbadem'de çok dikkatli ve hassaslar orada böyle bişey yaşanacağını düşünmüyorum kesinlikle
Bitanem korkma tuzlu ayran iç bol bol su tüket bide annesi ben her zaman söylüyorum yine söylüyorum onlar senin gibi çok güçlü sana sıkıca tutundular seni bırakmayacaklar Allah'ın izniyle dualarımdasın canımın içi
yok canım ben kayserideyim kayseri acıbademde olan bi olay bu doktorun adı sanı belli kabul etmiş zaten hastane internetten araştır bak ben internetle değil birebir doktorlardan duyduğum içinKızlar bu Bahsettiğiniz olayı bende okudum ama bu olay Ankara'da olmuş Acıbadem'de değil bende Bülent Tıraş hastasıyım haberi okumuştum bende çok korkmuştum ama hastane Dr hemşireler ve embriyologlar Acıbadem'de çok dikkatli ve hassaslar orada böyle bişey yaşanacağını düşünmüyorum kesinlikle
Bitanem korkma tuzlu ayran iç bol bol su tüket bide annesi ben her zaman söylüyorum yine söylüyorum onlar senin gibi çok güçlü sana sıkıca tutundular seni bırakmayacaklar Allah'ın izniyle dualarımdasın canımın içi
canım sıkma canını zor tabi ama herşeyde bir hayır var öyle düşünSuan dokunsalar aglayacak moddayin.. muayeneden ciktim.. evet yumurta sayim iyi ama hep buyuklukler 8 ila 10 arasinda doktor inatçı cikti yumurtalar dedi ama gelgorki dozuda arttirmadiyarin catlama onleyiciye baslicakmisim sali tekrar muayene canin cok skldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?