2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Canim inan aklima sürekli seni getiriyorum. Rabbim biliyo ya agrilarim var diye mutluyum bebegim benle diye seviniyorum. Bide biraz garip hissediyorum. Leyla gibiyim resmen. Gece bi yanima donunce kasik agrim oluyo boyle sürekli bi savaş halindeyiz. 22siydi benim transferim 3 haziran da test günüm pazar idrar testi yapsam mi diyorum ne dersin. Bu arada bu agrilar adet agrisiysa diye ayrica korkuyorum pooof

ins oyledir canm hic belirti arama gercektenbirgun bunu benm dicegom hic aklima gelmezdi ama gunun gelmeden test falan yapma sabirli ol ben erken yaptim testi bnde cok korkuyodum 9 gunumdu ama ben bir anda karar verdim test yapmaya resmen deli cesareti gelmisti bana bilmiyorum belki biliyosundur benm sadece bacagim uyusuyodu yatarken ve kasik bolgem uyusuyo gibi bisey olduve artik 9 gin korkumdan yaptirdim testi adet olucam sandim olmadi die gittim ben sonra sonucu gorunce hayatimin sokunu yasamistim rrabbim hepimize tattirsin evlat sevgisini daha cok yolun basindayiz korkularimiz var benmde var benm yarin 12 gunum tekrar test yaptiricam deger yukseldimi die ins yukselmistir rabbim kucagimiza almayida nasip eder ins sende hayirli sonucunu alirsin ama bence bekle 12 gunu nu

Insallah canim. Haklisin ama ben gerçekten cok yoğunum ve surekli kendimi dinleme fırsatım olmuyo. Bu yüzden bu 7 gun cok zod gecti diyemem haftasonuda eşim var yanimda cok sukur. Insallahh bekliycem sali akşamına kadar rabbim mucizesiyle sevindirir umarim hepimizi..

Kızlar ben çok fazla Ayağım çekiyo resmen topal gibiyim neden oluyı bu sizce ??

Arkadaşlar tansiyonum Düşüyor tuzlu ayran içtim falan ama yinede KORKUYORM hamileliğin ilk haftalarında tansiyon düşmesi tehlikelymiş kan dolaşımını engellermiş falan kafam cok Karışık doktorunda yazdığı tuzlu ayran iç su iç oldu içtim ama halen bacaklarım da derman yok Buda bugun cıktı günlerdir hiç bi ağrım sızım olmadı tansiyonumun düşmesiyle bacaklarıma sızı girdi daha önce defalarca düşük yapmış biri olarak okdar KORKUYORM ki birde pazartesi iş bası yapıcam transferden sonra 2haftadır rapor alıyorm işe gitmedim ama pazartesi başlamam Lazım bu halimde hal değil zaten işyerinde oturduğum koltuk taş gibi minder götürmeyi düşünüyorm ne yapim bilemiyorm

Dogru soyluyosun arkadasim allahim kucagimizi doldursun hakkimizda hayirlisi bende tedavi suresince yedim bakalim ne olacak
çok şükür o anki hayal kırıklığını atlattım .şuan da normal bi adet döneminde yaşadığım gibi kırıklık kaldı. çok şükür eşim çok sakin karşıladı .beni de rahatlattı . önümüzdeki aylara bakacaz artık .inş en kısa zamanda allah hepimizin muradını verir

Her aşama için gittim evet bir gün kayseri diğer gün ankara. Tam opu günü kara yakalandık yolda kaldık opunun saati geçecek diye öyle stres yaptım ki yollarda ağlaya ağlaya gittim rabbim kimselere yaşasatmasın. Bütün emeğim boşa çıktı üstelik. Hayırlısı böyleymiş temmuz adetimle yeniden deneyeceğiz....

Canım tahliller adetin 2. günü gittiğinde yapılacak kafanı karıştırma hiç...

ya bız napalım daha opu belırsızlıgı embrıyo belırsızlıgı ohss olcakmıyım belırsızlıgı transferım olcak mı yoksa doncak mı offf off :)
Herşey olucagına varır canım bende ohss oldum bak şubattan beri beklıyorum
aynen 3.aya girdiğimiz gün kızımın odasını almıstım şimdiki aklım olsa asla almam ama heycan işte.kızıma 6 aylık hanileyken herşeyi hazırdı.iyikde hazırmıs 7,5aylık dogdu
Şeffaf akıntı yumurtaların geliştiğine işaret canım iyi iyiyumurta gelişimine göre veriei önleyiciyi canım benim rahat ol
Bende hazıran 18 gibi baslıycam adetim gecikmezse
yumurtaları karıştırıp başka bi kadının yumurtasını transfer etmişler bi hastaya ve kadın çocuğun taşıyıcı annesi oldu resmen biyolojik bi bağları yok yani
yok artık skandalll nasıl bir hastane ya.böyle ciddi bir konuda nasıl ihmal olabilir

yumurtaları karıştırıp başka bi kadının yumurtasını transfer etmişler bi hastaya ve kadın çocuğun taşıyıcı annesi oldu resmen biyolojik bi bağları yok yani

aaa nasıl yani ???

Kizlar su yumurta karistirma, yanlis dolleme vesaire benim de cok korktugum birsey. Asla boyle bir sey yasamak istemem. Daha gun yuzune cikmayan kim bilir ne hatalar var
Kızlar bu Bahsettiğiniz olayı bende okudum ama bu olay Ankara'da olmuş Acıbadem'de değil bende Bülent Tıraş hastasıyım haberi okumuştum bende çok korkmuştum ama hastane Dr hemşireler ve embriyologlar Acıbadem'de çok dikkatli ve hassaslar orada böyle bişey yaşanacağını düşünmüyorum kesinlikle

Bitanem korkma tuzlu ayran iç bol bol su tüket bide annesi ben her zaman söylüyorum yine söylüyorum onlar senin gibi çok güçlü sana sıkıca tutundular seni bırakmayacaklar Allah'ın izniyle dualarımdasın canımın içi

Suan dokunsalar aglayacak moddayin.. muayeneden ciktim.. evet yumurta sayim iyi ama hep buyuklukler 8 ila 10 arasinda doktor inatçı cikti yumurtalar dedi ama gelgorki dozuda arttirmadi yarin catlama onleyiciye baslicakmisim sali tekrar muayene canin cok skldi..

Kızlar sabah migren ağrımla uyandım. Malesef 3 gün hayat bana Felç olacak.ne yapcamben şimdi

Canım tahliller adetin 2. günü gittiğinde yapılacak kafanı karıştırma hiç...
Çok teşekkür ederim.çok geçmiş olsun sizede.zor sureçlerden geçiyoruz.ama site mükemmel bilmediğim okadar şey varmışki tek tek okudum.merak edip hiç araştırmamıştım.deneyimleri yaşayanlardan öğrenmek güzel çünkü dr bu kadar detaylı anlatmıyorlar.sorduğumuz zaman cevap veriyorlar sadece

bizimde öyle doktor ultrasyona bakıyor her şeyi hemşire anlatıyor demek ki her yer aynı.

bu bilği nette mi var allahım korusun böyle şeylerden.

doktor dozu bilerek arttırmıyor aniden büyümesin diye merak etme onlar her şeyi biliyor o kadar çok hasta geliyor ki sakın buna takılma ve üzme kendini

Canim acibadem tup bebek skandal yaz google haberleri gorursun. Malesef yapmislar ve kayitlari o kadar zayifmis ki baskasinin cocugunu doguran kadinin yumurtalari kime transfer edildi hala belli degil. Bilmedigi yerde bilmedigi bir adamin spermiyle dollenmis cocuklari olabilir yani.

yok canım ben kayserideyim kayseri acıbademde olan bi olay bu doktorun adı sanı belli kabul etmiş zaten hastane internetten araştır bak ben internetle değil birebir doktorlardan duyduğum için

canım sıkma canını zor tabi ama herşeyde bir hayır var öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…