• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kalbimizi temiz tutalım kızlarr inş öyle seyler olmaz embrıyolar yada yumurtalar karışmaz aklımıza getirmeyelim onları inş olmaz öyle seyler .
Bu arada ananas ve kivi yemekten midem resmen ters dönüyo :)

Cok kotu bir durum anne icin. Diger kadin icinde ayni sekilde aslinda. Aslinda tupbebek karari verdim vereli bu durumdan korkmuyo degilim. Gecen yil yalnis hatirlamiyosam italyada boyle bir durum yasanmisti hatta bir sureligine tupbebek tedavisini kaldirmislardi.
insanın aklına herşey geliyor canım ama olacağın da önüne geçilemiyor maalesef Allahım esirgesin kimseye yaşatmasın

Kalbimizi temiz tutalım kızlarr inş öyle seyler olmaz embrıyolar yada yumurtalar karışmaz aklımıza getirmeyelim onları inş olmaz öyle seyler .
Bu arada ananas ve kivi yemekten midem resmen ters dönüyo :)
canım çok yeme herşeyin fazlası zarar öyle düşün valla olacağı varsa ananasa da bakmıyo kiviye de ilk transferimde marketlerde ananas bırakmadık eşimle sevdiğim şeyden tiksindim resmen noldu tabiki tutmadı ye yada yeme demiyorum ama fazla da tüketme yani

canım çok yeme herşeyin fazlası zarar öyle düşün valla olacağı varsa ananasa da bakmıyo kiviye de ilk transferimde marketlerde ananas bırakmadık eşimle sevdiğim şeyden tiksindim resmen noldu tabiki tutmadı ye yada yeme demiyorum ama fazla da tüketme yani
Bende ılk 3 transferimde yememiştim tutmadı işte ney söylenirse ona inanıp yiyorsun yada yapıyorsun Rabbimin yanında cok hersey bizede verir inş tüm isteyenlere

Bende ılk 3 transferimde yememiştim tutmadı işte ney söylenirse ona inanıp yiyorsun yada yapıyorsun Rabbimin yanında cok hersey bizede verir inş tüm isteyenlere
evet çok doğru söylüyorsun bu durumda da zaten herkes bişey söylüyor benim doktorum ye ananas dedi yani günde bir porsiyon kadar tabi çok değil karşı komşum hemşire ananas düşük yapar yeme diyo hangisine inanırsın şimdi insanın kafasını allak bullak ediyorlar

evet çok doğru söylüyorsun bu durumda da zaten herkes bişey söylüyor benim doktorum ye ananas dedi yani günde bir porsiyon kadar tabi çok değil karşı komşum hemşire ananas düşük yapar yeme diyo hangisine inanırsın şimdi insanın kafasını allak bullak ediyorlar
İşte bende sinir oluyorum buna bişiy doğru mu dıye nasıl anlıcazki . Yoo bnm doktorum demedi ye yada yeme dıye bn araştırmıştım yoruldum bn artık bitseydi bu süreçler artık

İşte bende sinir oluyorum buna bişiy doğru mu dıye nasıl anlıcazki . Yoo bnm doktorum demedi ye yada yeme dıye bn araştırmıştım yoruldum bn artık bitseydi bu süreçler artık
aynen öyle ben dedimki ananastan tiksindim bi daha görmek istemiyorum dedim yok yok sen yinede ye dedi bana doktor aslında herşey vesile işte rabbim ol deyince oluyo ama biz her yolu denemek istiyoruz ki evladımın geleceğini biliyim paketiyle yerim ananası :)))

MeRhaba kızlar bugun tansiyonum çok düştü normallere tansiyon düşüklüğü çok var bende transferin ilk günleriydi SANIRM yDa birkaç gğn önceydi annemde ölçtüğümde 4cıkmıstı az önce yine küçük tansiyonum SANIRM düştü hemen Sıvı aldım internette baktım kan dolaşımı arttıkça tansiyon düşebilirmiş bundan dolayı bol Sıvı ALIN yazıyor cok KORKUYORM bebeğe kan gitmez diye bu tansiyonun düşmesinden . Bu arada burdaki kadın doğum doktoruna yazdım birde klinikteki hemşireye Cvp bekliyorm

Kizlar benim rahim agzinda yanmam var ya neden olabilir acaba. Fazlaca kasik ve bel agrim da var 7.gunum bugün bi alakasi var mi acaba bebekle o acinin
Crinone jel kullanıyor musun kullanıyorsan o tahriş etmiş olabilir.inşlh kasık ve bel ağrıların da tutunmaya işarettir

canım niçin umutsuzsun öncelikle heyecanını yaşa hemen negatife bağlama kendini ne zaman sonuç alacaksın bilmiyorum ama inşallah tutmuştur. değilse de doktorunla birlikte karar verin herşeyden önce psikolojik olarak başlayacak gibi hissedersen başla derim. ben en son şubatta negatifi aldım ve %100 tutacak deselerdi bile başlayacak gücüm yoktu nefret ettim şehir dışında olduğu için tedavim çok zorlandım. zaten bu arada da negatiften 50 gün sonra ilaçla ancak adet olabildim vücut dengem şaştı o yüzden ramazan sonuna kadar dinlenmek istedim
Ya ne bilim 3 asilama daha once yapildi olmadi ..bi tup bebek yapildi kimyasalla sonuclandi..o yüzden zor gibi...daha 10 gun kadar var sonuca..
canim sehir disi oldumu gercekten cok zor..her asama icinmi geldin gittin ? Yumurta takibi falan..
sinşişimdi baslandimi tekrar ?

Cnm neden ara vericeksin cok mu ilac kullandin olmadi ramazansan sonra baslayamiyomusun tabi maddi engel yoksa cunku bu isler cok buyuk maddi zorluklarsa yasatiyo..
Canim bana baya ilac veriyorlar..once gunde iki igne..pregon 225ml.bide 150 dozluk bi ilac daha adini hatrlayamadim..biraz cok dimi dozlar..zaten bi ramazan ayi gecer artikda bakalim..benimde goguslerim acıyor kadiklarim da ara ara agri giriyor. .ilaclatin etkisi olsa gerek..

kendini strese sokma şöyle düşün olacağı varsa Allahım yazdıysa her türlü oluyor bunu düşününce insan rahatlıyor gerçekten inşallah olmuştur sımsıkı tutunmuştur bebeğin sana bende 5. gün istemiştim bu defa yine 3. gün embriyosu koydular ya nasip dedim en çok stresten uzak durmamız gerekirken streste boğuluyoruz tedavi zamanı :KK61:
Haklisin..inşallah seninkide tutunmusdur..

Kizlar be bu ananas cokmu iyi geliyor ben burda okudum daha once duymamidim..

bu arada saricicek geçmiş olsun cnm..

Bugun pazara gittim..o bebek kıyafetlerine oyle bir vaktim ic gecirdimki ..olsada bizlerde alsak..ne kadar tatli tatli seyler..rabbim o günleri hepimize gostersin inşallah. ...

Crinone jel kullanıyor musun kullanıyorsan o tahriş etmiş olabilir.inşlh kasık ve bel ağrıların da tutunmaya işarettir
evett kullanıyorum ve 2 gündür braz acıyo onu yaparken. Yapar mı o diyosu yani canım? İnşallah öyledir 2 gündür zorluyo bel ve kasık ağrıları çok

evett kullanıyorum ve 2 gündür braz acıyo onu yaparken. Yapar mı o diyosu yani canım? İnşallah öyledir 2 gündür zorluyo bel ve kasık ağrıları çok
canm benimde ayaktayken var kasik agrim ara ara girio ama cok fena girio normalmidir ki acaba cok korkuyorum yarin bu konu hakkinda doktoruma mutlaka danisicam gerce arastirmalarima gore olk 3 ay falan oluyomus ama olsun doktorun bilgisi olsun allah hepimizin kucagina almayi nasip etsin asil endiseler gebeligi ogrendigimizde basliyomus meger allah yardimcimiz olsun

Back