- 21 Ekim 2014
- 427
- 311
- 123
inşallah hayırılsı ...transfer oldu mu sizin ???ne güzel benim ilk tüp bebek tedavim, üç doğal düşük en son 1ay önce düşük yaptım. İnşallah cok güzel olur hersey hepimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hayırılsı ...transfer oldu mu sizin ???ne güzel benim ilk tüp bebek tedavim, üç doğal düşük en son 1ay önce düşük yaptım. İnşallah cok güzel olur hersey hepimiz için
Cnm sen catlatma onleyici vuruyomusun suan benim 6.gunum olck yarin hala baslatmadi eksik birseyler yoktur insallah bugun artik adetim bitmis ama su uzayan seffaf akintim cok yarin soylicem insallah bi terslik olmazBen ken6.gun yapiyorum.bi denesen yaparsin aslinda.bugun 4.günüm. sabah kontrolum vardi.her sey yolundaymis.kontrolsuz catlamayi engelleyen bir igne daha verdi.pazartesi cagirdi.yine yolunda giderse sali catlatma ignesini vurup carsamba opu olurum diye dusunuyorum...
Benimki kir karistir ampul tarzi.ignesi ince ama kalem gibi olanlardan daha uzun.yarin sabah catlama onleyici igneye de basliycam.o kalem seklindeymis.benim de ilk tedavim...Masl
a Maslak acibadem hep aklinda olan biyerde ama erkek doktorda rahat edemeyenlerdenim malesef oyuzdn cesaret edemedim allahim insallah aratmaz ama negatif olursa bi sonraki adimda erkek kadin dinlemem en iyisi kimse giderim:) buarada senin ignen nasil cnm ampul kir karistir tarzimi oyleyse belki bende yapamazdim ama bu kalem seklinde uzerinde rakamlar var istedigin doza getiriyosun igneside cok ince ve kisa inan hic zorlanmadim hatta esim saskin saskin bakiyo baslamadan surekli ona sen yaparsin diyodumama gerek bile duymadim ilkini hemsire yapmisti ve anlatti baktim acimadi bende kendim yaotim:)
inşallah hayırılsı ...transfer oldu mu sizin ???
hımm hayırlısı olsun hakkınızda inşalalh güzel haberler alırsınızben hiç tüp bebek yapmadım bugun basladı tedavim
Bugun 4.günüm. yarin sabah catlama onleyiciye basliyorum yani 5.gunde baslamis olucam.diger igne de devam edicek.ama benim adetim cok kisa suruyor.belki onun etkisidir...Cnm sen catlatma onleyici vuruyomusun suan benim 6.gunum olck yarin hala baslatmadi eksik birseyler yoktur insallah bugun artik adetim bitmis ama su uzayan seffaf akintim cok yarin soylicem insallah bi terslik olmaz
Cnm sen suan catlama onleyici vuruyomusun? E benim yarin 6.g
Cok haklisiniz...ben de arastirmiyorum.ne derlerse yapiyorum.dr muayenesi cok kisa suruyor.ve konusmuyor.her konusmayi,isi hemsireler yapiyor.acikcasi kendi acimdan boylesiinin beni daha rahatlattigini gordum.bir tek bu foruma bakiyorum.o da yetiyor.cok aciklama cok fazla gereksiz kuruntu,takinti yapiyor bende...ben bu yoldan geçen biri olarak yazıyorum sakin ol kendini akışa bırak ve sakın kafana takma ben gittiğimde hiç araştırma yapmadım doktor ne derse tamam dedim hatta yumurtalar toplandıktan sonra çok ağrım oldu rahim şişti dediler olsun dedim şimdi içerde uyayan ve uyandığı an yataktan almazsam bağıran bir canavarım var 2. için yollardayız bide
Aslında tedavi öncesi konuşmada boy kilo ölçülüyor burda bnde öyle Yaptılar 1.70 boyum var 50 kilo ile tedaviye başladım ama dahada zayıfladım bu sürecdeBen nirmalde zayif gorunumlu biriyim aslnda zayifta denmezde ideal diyelim azvik gibek var o ayri:) ama persembe gunu muayenede benim boyumu ve kilomu olctu nedense dosyaya not dustu ne onemi varsa.. tedaviye baslanmis artik sonucta
Hayırlı olsun tedavin Cnm Hoşgeldiniz bu arada :)ben hiç tüp bebek yapmadım bugun basladı tedavim
Umarim benimkini olcmez.tiroid hastasiyim.kilo veremiyorum.120 kilo da olsam devam ederim.basladik artik.:))Ben nirmalde zayif gorunumlu biriyim aslnda zayifta denmezde ideal diyelim azvik gibek var o ayri:) ama persembe gunu muayenede benim boyumu ve kilomu olctu nedense dosyaya not dustu ne onemi varsa.. tedaviye baslanmis artik sonucta
Benimde ayni sekilde oldu tedavim. Sen hangi merkeze gidiyorsun ?Cok haklisiniz...ben de arastirmiyorum.ne derlerse yapiyorum.dr muayenesi cok kisa suruyor.ve konusmuyor.her konusmayi,isi hemsireler yapiyor.acikcasi kendi acimdan boylesiinin beni daha rahatlattigini gordum.bir tek bu foruma bakiyorum.o da yetiyor.cok aciklama cok fazla gereksiz kuruntu,takinti yapiyor bende...
Yeditepeye gidiyorum. Cem bey.Benimde ayni sekilde oldu tedavim. Sen hangi merkeze gidiyorsun ?
ikinci tedavimde Ankara memorial e gittik. düşünmek bile istemiyorum o günleri kabus gibi geliyor. şehir dışı olduğu için çok zorlandım çokkkk. şimdi kayseri de yeniden deneyeceğiz tek seçenek acıbadem gibi duruyor. onu da erkek doktor diye istemiyorum ama sanırım çaresizimamin canım cümlemize inşallah ilk tedavim demişsin peki sonra nereye gittin eğer bu defa da olmazsa 3 tane daha dondurulmuşum var onları alıp bahçeciye gitmeyi düşünüyoruz eşimle
valla Heyecanlı seyler yaşıyoruuz açıkcasıherkese hayırlı cumalar.. sızlerın yasadıklarını okuyunca bıle heyecan basıyor ben tedavıye baslayınca napacam
canım acıbademin adı geçen yıl büyük bi olaya karıştı bi kere daha düşün derim ben yani olacak varsa heryerde olur ama bile bile lades demek te bence iyi değilikinci tedavimde Ankara memorial e gittik. düşünmek bile istemiyorum o günleri kabus gibi geliyor. şehir dışı olduğu için çok zorlandım çokkkk. şimdi kayseri de yeniden deneyeceğiz tek seçenek acıbadem gibi duruyor. onu da erkek doktor diye istemiyorum ama sanırım çaresizim
biliyorum karıştı ama en azından akılları başlarına gelmiştir diğerlerinden daha dikkatlidirler. ki sen de demişin olacağı varsa milyonda bir de olsa nerde olsa olur. sonuçta bunu ne acıbadem ne de herhangi başka bir merkez bilerek isteyerek asla yapmaz. rabbim korusun bizleri bir de böyle bir durumla imtihan etmesincanım acıbademin adı geçen yıl büyük bi olaya karıştı bi kere daha düşün derim ben yani olacak varsa heryerde olur ama bile bile lades demek te bence iyi değil
değişik bi bakış açısı :) hakkında hayırlısı neyse o olsun o kadar uzun bi süreç ki bence düşünmekten ömrümüzü yiyoruz yani 2 senedir uğraşıyorum 10 yıl daha yaşlanmış gibi hissediyorumbiliyorum karıştı ama en azından akılları başlarına gelmiştir diğerlerinden daha dikkatlidirler. ki sen de demişin olacağı varsa milyonda bir de olsa nerde olsa olur. sonuçta bunu ne acıbadem ne de herhangi başka bir merkez bilerek isteyerek asla yapmaz. rabbim korusun bizleri bir de böyle bir durumla imtihan etmesin
Acibadem hastanesinde ne yasandi? Merak ettim..biliyorum karıştı ama en azından akılları başlarına gelmiştir diğerlerinden daha dikkatlidirler. ki sen de demişin olacağı varsa milyonda bir de olsa nerde olsa olur. sonuçta bunu ne acıbadem ne de herhangi başka bir merkez bilerek isteyerek asla yapmaz. rabbim korusun bizleri bir de böyle bir durumla imtihan etmesin