Bir de tecrübeliyim söz de :)))) Allahım dileyen herkesin güzel haberler almasını nasip etsin.takılıyorum ztn yoksa anlıyorum senı:) enazından sımdı hareketlerıme dıkkat etmıyorum pek tedavı surecınde degılm gıbı ama transfer sonrası her an aklında olur ınsanın..
Hamilelikte zaman su gibi akıp geçiyor. Bence orada bir tek ilk üç ay stresli. Sağlıklı mı değil mi düşer mi stresi yaşıyorsun. Ama o üç aydan sonra artık hayaller, planlar uçuşuyor kafanda:)))sende yine az kalmış ben daha 3. günümdeyim biri beni o zamana kadar uyutsa sonra sonuç günü uyansam diyorum bence en zor aşama bu bekleme aşaması tabi bu ana kadar hamilelikte de farklı bekleme süreçleri vardır zor olan muhakkak henüz yaşamadığım için
amin canım cümlemize inşallah ilk tedavim demişsin peki sonra nereye gittin eğer bu defa da olmazsa 3 tane daha dondurulmuşum var onları alıp bahçeciye gitmeyi düşünüyoruz eşimle3 adet transfer ettiğinden tahmin etmiştim. benim de ilk tedavim arzu hanımdaydı. inşallah sağlıkla tutunur bebişlerin rabbim hayırlısını versin bu bekleme sürecinde bol sabır versin...
amin inşallah belki bizde yaşarız o günleri rabbim kısmet ederdeHamilelikte zaman su gibi akıp geçiyor. Bence orada bir tek ilk üç ay stresli. Sağlıklı mı değil mi düşer mi stresi yaşıyorsun. Ama o üç aydan sonra artık hayaller, planlar uçuşuyor kafanda:)))
Allah olmayan ve gerçekten gönülden dileyen herkese versin inşallah.
Hayirli olsun tedavin cnm bende ptesi basladim yarin kontrolum var bakalim ne dicek yumurtalarim insallah iyi gelismistir bende asiri dusuk doz basladi ohss riskim yuksek diye ondan cok yumurtam olmucak muhtemelen insallah tutunsunda 1 tane yeterli sonucta artik takmamaya calisiyorum sayiya
Benim gobegim oyke kasli fit degildi oyuzdn belkide rahatim:) simdi i yice sisti bakalim neler gorecez yalniz beni bu glifor ilac cok etkiluyo sabahlari hep midem bulaniyo busabah gene kustum; ( manyak oldu bunye..[/QUOTE][QUOTE="oz-ge-mavi, post: 41170257, member: acıyoda cok degıl aslında
En ustte yaziyor zaten canim. Ertesi gun 1. Gun oluyor.Transfer Gününü 1. Gün sayıyor musunuz yoksa ertesi günden mi hesaplamaya başlıyorsunuz
Hadi hayirli olsun tedavin...ben de basladim ignelere.bugun 4. Gunum.yeditepeye gidiyorum ben.sen nerde basladin?benim yumurta rezervim fazlaymış iki iğne olcam dört gün inşallah ıyı sonuçlar alırız. Siz nerde tedavi oluyorsunuz.
Ben de çok şişmanim.bana da vitamin verdi on gorusmede.bir ay kullandim.kilo verdin mi dedi,verdim dedim.ne ben kendim tartildim,ne dr tartti...boyle olmasindan da memnunum.olacaksa her turlu olur...Herkese merhaba. Dün akşamüstü dr randevumuza gittiğmzde 3ay vitaminler kullanmamaız için reçete aldık ve 3 ay sonrasında en az 15kg vermek üzere sözleştik.çok kilo aldğm için mutlaka vermem gerektiğini söylediler ve eylül başında başlayabileceğimizi belirtti doktor.hemen başlamak istediğmden biraz üzüldüm ama her işte vardır bi hayır..allahım doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..
Hadi hayirli olsun tedavin...ben de basladim ignelere.bugun 4. Gunum.yeditepeye gidiyorum ben.sen nerde basladin?
Benimde fazla cnm zaten oyuzdn cok dusuk doz basladik yarin 6.gunum olcak daha devam edicekniyiz bilmiyorum ama sonucta catlama onkeyici ignelere baslamadik onlara baslayincada dvm etmicekmiyiz bu ignelere sanirim 1 kutu daha almam gerekecek.. tam bende bilmiyorum yarin daha jetlesir hersey heralde ben medikal park goztepede nur dokuzeylule muayene oluyorum cnm sen?benim yumur6.gunumrezervim fazlaymış iki iğne olcam dört gün inşallah ıyı sonuçlar alırız. Siz nerde tedavi oluyorsunuz.
Sanirim benimki de o gunlerde olacak...Aaaa benimde öyle gözüküyor bakalım şimdilik yarın net olacak inşaallah hadi hayirli haberler inşaallah hepimiz için
Ben nirmalde zayif gorunumlu biriyim aslnda zayifta denmezde ideal diyelim azvik gibek var o ayri:) ama persembe gunu muayenede benim boyumu ve kilomu olctu nedense dosyaya not dustu ne onemi varsa.. tedaviye baslanmis artik sonuctaBen de çok şişmanim.bana da vitamin verdi on gorusmede.bir ay kullandim.kilo verdin mi dedi,verdim dedim.ne ben kendim tartildim,ne dr tartti...boyle olmasindan da memnunum.olacaksa her turlu olur...
a Maslak acibadem hep aklinda olan biyerde ama erkek doktorda rahat edemeyenlerdenim malesef oyuzdn cesaret edemedim allahim insallah aratmaz ama negatif olursa bi sonraki adimda erkek kadin dinlemem en iyisi kimse giderim:) buarada senin ignen nasil cnm ampul kir karistir tarzimi oyleyse belki bende yapamazdim ama bu kalem seklinde uzerinde rakamlar var istedigin doza getiriyosun igneside cok ince ve kisa inan hic zorlanmadim hatta esim saskin saskin bakiyo baslamadan surekli ona sen yaparsin diyodumama gerek bile duymadim ilkini hemsire yapmisti ve anlatti baktim acimadi bende kendim yaotim:)sanada hayırlı olsun, maslak acıbadem bülent tıraş benim ilk kez tedavi olcam bu ilaçlarımı kendim yapamıcam bir klinik bulucam, sen nasıl yapıyorsun benim iki iğne ve dört gün sürecek salı günü kontrol
Benimde fazla cnm zaten oyuzdn cok dusuk doz basladik yarin 6.gunum olcak daha devam edicekniyiz bilmiyorum ama sonucta catlama onkeyici ignelere baslamadik onlara baslayincada dvm etmicekmiyiz bu ignelere sanirim 1 kutu daha almam gerekecek.. tam bende bilmiyorum yarin daha jetlesir hersey heralde ben medikal park goztepede nur dokuzeylule muayene oluyorum cnm sen?
Ben kendim yapiyorum.bi denesen yaparsin aslinda.bugun 4.günüm. sabah kontrolum vardi.her sey yolundaymis.kontrolsuz catlamayi engelleyen bir igne daha verdi.pazartesi cagirdi.yine yolunda giderse sali catlatma ignesini vurup carsamba opu olurum diye dusunuyorum...sanada hayırlı olsun, maslak acıbadem bülent tıraş benim ilk kez tedavi olcam bu ilaçlarımı kendim yapamıcam bir klinik bulucam, sen nasıl yapıyorsun benim iki iğne ve dört gün sürecek salı günü kontrol
benimde bülent tıraş ta ilk .... hayırlısı artık..ben maslak acıbadem bülent tıraş benim ilk tedavim hiç bir sey bilmiyorum hem korkuyorum hemde cok heycanlıyım
Ben kendim yapiyorum.bi denesen yaparsin aslinda.bugun 4.günüm. sabah kontrolum vardi.her sey yolundaymis.kontrolsuz catlamayi engelleyen bir igne daha verdi.pazartesi cagirdi.yine yolunda giderse sali catlatma ignesini vurup carsamba opu olurum diye dusunuyorum...
ne güzel benim ilk tüp bebek tedavim, üç doğal düşük en son 1ay önce düşük yaptım. İnşallah cok güzel olur hersey hepimiz içinbenimde bülent tıraş ta ilk .... hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?