Benim de aynen o şekilde canım. Cumartesi günü doktor kontrolümde doktorum:"ilk hamileliğinle kıyaslama yapma, her hamilelik ayrıdır ve birbirinden farklıdır. Şimdi sen ilkinde böyleydi şimdi şöyle desen bir çok kadın ooo o zaman kız geliyor, der. " dedi :) Allah hayırlısını versin hepimize...Bendede çok sivilce çıktı kırmızı kırmızı,elleyincede acıyor,kızımdada böleydi :)
bende çok fazla akıntı oluyor dr sordum normal dedi hamile kalmadan önce kültür simir hepsine baktırdım temiz çıkmıştı tekrar yaptırsam mı kikızlar cumartesi günü doktora gittim. aşırı akıntım olduğunu söyledim ve vajina kültürü aldı doktorum,sonucunu bana bildiricek bu hafta içi, aranızda akıntısı olan arkadaşlar varsa mutlaka vajina kültürü yaptırsın ayrıca bu akıntılar erken doğum riskini artırıyomuş,
Aynı şey bizde de mevcut canım erkek erkek die geziniyor evde kız olursa çok gülücem ona :)
Tüm erkekler aynıBizde de maalesef öyle. Eşim erkek diyor bense kız. Oyüzden çok merak ediyorum :)
Hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimBebişin 7 8 9. Haftalardaki usg görüntüsüne bakıyosun bebiş sağda gözüküyosa kız solda gözüküyosa erkekmiş :) hiç bir garantisi yok tabi
bende çok fazla akıntı oluyor dr sordum normal dedi hamile kalmadan önce kültür simir hepsine baktırdım temiz çıkmıştı tekrar yaptırsam mı ki
enteresan bir rüyaydı eşimde hergün bir bebek görüyormuş rüyasında zaman geçmiyor hiç uykuda uyuyamıyorum yatınca hangi yana dönsem böbrek tarafım ağrıyor neden oluyor bilemiyorumMaşallah hayırlısı olsun demek bebişin erkekolsun senin bitmiş bekleme süren benim nerdeyse 2 hafta var neyse o sağlıklı olsunda dua edip beklemekten başka bi çare yok
Bayıldın demek çok üzüldüm geçmiş olsun bende belirti yok diye üzülüyorum ama seninkide ağır seyrediyormuş Yat dinlen canım Allah kolaylığını versinKızlar iyi geceler,
Giremiyorum çok sayfaya çünkü berbat durumdayım. Bulantı, kusma, halsizlik bitkisel hayat yaşıyorum sanki. Okula da gidemiyorum bu hafta da rapor alıcam. Çocuklara üzülüyorum bi yandan ama cuma gittim kusa kusa bi hal oldum çıkamadım tuvaletten sonra da bayılmışım okulun tuvaletinde
Perşembe kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür. Sallanıp duruyo kendi kendine. Doktor iki hafta sonra ikili test istedi, sordum hastanedeki görevliye muayene+ikili test 520 lira dediler. Çok geldi bana sizce de öyle değil mi? Bu arada fikrin yok diğer hastanelerde nasıl ben medipole gidiyorum.
Bezmialeme sorucam hafta içi orası daha uygundur muhtemelen.
Durumlar böyle bende. Umarım herkes iyidir. Şu zor haftaları atlatırsak daha da iyi olucaz herhalde.
kızlarr lütfen cevaplayınn..bilgilerimizi paylasalım..konserve TONBALIGI hamilelere zararlı mı yok sa etkisi yokmu ??
Nasıl bir akıntı peçeteye silince çok çok az bişey oluyor bazen o mu?kızlar cumartesi günü doktora gittim. aşırı akıntım olduğunu söyledim ve vajina kültürü aldı doktorum,sonucunu bana bildiricek bu hafta içi, aranızda akıntısı olan arkadaşlar varsa mutlaka vajina kültürü yaptırsın ayrıca bu akıntılar erken doğum riskini artırıyomuş,
ünaydın canım inşallah dediğin gibi olurGünaydın :) öncelikle hepimize güzeeel bir hafta diliyorum :)
Bende senin gibi tedirgin bir bekleyişteyim rabbim korusun yavrularımızı bende bu cumartesi gidiyorum doktora iyi haberlerle döneriz inşallahgünaydın kızlar.. nasılsınız?.. hep okuyorum yazılanları ama yazmıyorum çok.. çünkü nefesimi tuttum ve gün sayıyorum resmen.. ara ara hep lekelenmem var, bazen kanamam.. kendi rekorumu kırdım 11 gündür doktora gitmedim.. ama acaip tedirginim, rüyamda görüyorum her gün.. sanırım bu cumartesi giderim doktora..
doktorumla konuşmadım ama ikili test yaptırmıycam sanırım.. çünkü allah korusun bir sıkıntı da çıksa ben aldırmam bebeğimi.. kıyamam.. inşallah allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin..
Nasıl bir akıntı peçeteye silince çok çok az bişey oluyor bazen o mu?
bende de hamilelik öncesinde bu mevsimlerde hep olurdu ama bu sefer afedersiniz hem sapsarı hemde çoktu, inşallah benimde sonucumda bişey çıkmaz ama ben burdan bilmeyen yada akıntıyı önemsemeyen arkadaşları uyarmak istedim erken doğum riski için, en azından kültür yaptırıp sonucunuzun temiz olduğunuzdan emin olun istedim.
inşallah canım gittiğimde tekrar söyleyimm tşkleriçini rahat tut, temizdir senin o zaman, ben kültür ve simir yaptırmamıştım.şimdi de normalden fazla olunca yaptırdı doktorum. normalden fazla olursa doktoruna bahset gerekli görürse yaptırır zaten
Bende belirti yok diye tedirgin okuyorum mide bulantim hafifledi basindan beri gogus agrim akintim yok habire camasirimi kontril ediyrum sukur lekemde yok ama tedirgin okuyorum kontrolum daha 30 unda en buyuk kotkum kalp durmasi coraspirn iğne kullaniyrm ama isteBayıldın demek çok üzüldüm geçmiş olsun bende belirti yok diye üzülüyorum ama seninkide ağır seyrediyormuş Yat dinlen canım Allah kolaylığını versin
Ben kızımda da olmamısti sadece hafif bir göğüs hassasiyeti varArkadaşlar benim hamileliğimin başından beri bulantı baş dönmesi olmuyor benım gibi olanlar varmı merak ediyorum. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?