2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cumartesi günü bebeğimi gördüm :) kalp atışlarını duydum Allah'a şükür :) 2 cm miş miniciğim :) doktorum "saçlarını boyamıyorsun ve parol dışında hiç bir ilaç kullanmıyorsun. Onundışında günlük hayatına devam edebilirsin." Dedi. Bu arada sağlık ocağında yapılan testleri yanımda götürdüm. Onların dışında hiç bir tahlil istemedi. "Bu testlerin de benim için bir önemi yok. Çünkü daha bebek çok küçük, esas bu haftalardan sonra bebek senden birşeyler almaya başlayacak, o zaman tahlil yapacağız, gerekirse o zaman vitamin, demir ilacı vs. Vereceğim" dedi. 12. Hafta da 2 li test için randevu verdi. Ücreti 40 tl. Gayet uygun geldi bana.
Bendede çok sivilce çıktı kırmızı kırmızı,elleyincede acıyor,kızımdada böleydi :)
Benim de aynen o şekilde canım. Cumartesi günü doktor kontrolümde doktorum:"ilk hamileliğinle kıyaslama yapma, her hamilelik ayrıdır ve birbirinden farklıdır. Şimdi sen ilkinde böyleydi şimdi şöyle desen bir çok kadın ooo o zaman kız geliyor, der. " dedi :) Allah hayırlısını versin hepimize...

bende çok fazla akıntı oluyor dr sordum normal dedi hamile kalmadan önce kültür simir hepsine baktırdım temiz çıkmıştı tekrar yaptırsam mı ki

Aynı şey bizde de mevcut canım erkek erkek die geziniyor evde kız olursa çok gülücem ona :)

Bizde de maalesef öyle. Eşim erkek diyor bense kız. Oyüzden çok merak ediyorum :)
Tüm erkekler aynı eşime dedim cinsiyetine bakmayalım hayırlısı olsun sürpriz olsun dedim ben o kadar dayanamam oğlumu bir an önce görmek istiyorum diyo

Bebişin 7 8 9. Haftalardaki usg görüntüsüne bakıyosun bebiş sağda gözüküyosa kız solda gözüküyosa erkekmiş :) hiç bir garantisi yok tabi
Hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim

Günaydın anne adayları,
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....

kızlar merhaba bayram tatilinde şehir dışındaydık uzun bir tatil yaptım bugün iş başı yaptım buraya da yazamadım
nasılsınız, bebişler nasıl benim hala bulantılarım devam ediyor ya 8+3 olduk bugün doktora haftaya gideriz heralde testlerimi yaptırıp götüreceğim

bende çok fazla akıntı oluyor dr sordum normal dedi hamile kalmadan önce kültür simir hepsine baktırdım temiz çıkmıştı tekrar yaptırsam mı ki

içini rahat tut, temizdir senin o zaman, ben kültür ve simir yaptırmamıştım.şimdi de normalden fazla olunca yaptırdı doktorum. normalden fazla olursa doktoruna bahset gerekli görürse yaptırır zaten

Maşallah hayırlısı olsun demek bebişin erkek olsun senin bitmiş bekleme süren benim nerdeyse 2 hafta var neyse o sağlıklı olsunda dua edip beklemekten başka bi çare yok
enteresan bir rüyaydı eşimde hergün bir bebek görüyormuş rüyasında zaman geçmiyor hiç uykuda uyuyamıyorum yatınca hangi yana dönsem böbrek tarafım ağrıyor neden oluyor bilemiyorum

Bayıldın demek çok üzüldüm geçmiş olsun bende belirti yok diye üzülüyorum ama seninkide ağır seyrediyormuş Yat dinlen canım Allah kolaylığını versin

kızlarr lütfen cevaplayınn..bilgilerimizi paylasalım..konserve TONBALIGI hamilelere zararlı mı yok sa etkisi yokmu ??

walla ben aynı zamanda diyetisyene gidiyorum.bana öğlenleri ton balıklı sandiviç de önerdi. ama suda olanlarından yanı light olanlarından. diyette içbirşey light değil ton balığı dışında. bunun da light olması zaten suda saklanmasından kaynaklanıyor.mide de bulandırmıyor. demek ki zararlı değil diye düşünüyorum.

Nasıl bir akıntı peçeteye silince çok çok az bişey oluyor bazen o mu?

Bende senin gibi tedirgin bir bekleyişteyim rabbim korusun yavrularımızı bende bu cumartesi gidiyorum doktora iyi haberlerle döneriz inşallah

Günaydın kızlarr... randevuma 2 gün kaldı hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum...

akıntı olarak benim çamaşırıma çok az su gibi geliyor. ama tuvaletten çıkarken peçeteye biraz daha yoğun olarak geliyor ama genelde şeffaf bazen de sarımtırak. ama ben hamilelikte akıntı normal diye biliyordum. :S

içini rahat tut, temizdir senin o zaman, ben kültür ve simir yaptırmamıştım.şimdi de normalden fazla olunca yaptırdı doktorum. normalden fazla olursa doktoruna bahset gerekli görürse yaptırır zaten
inşallah canım gittiğimde tekrar söyleyimm tşkler

Bayıldın demek çok üzüldüm geçmiş olsun bende belirti yok diye üzülüyorum ama seninkide ağır seyrediyormuş Yat dinlen canım Allah kolaylığını versin
Bende belirti yok diye tedirgin okuyorum mide bulantim hafifledi basindan beri gogus agrim akintim yok habire camasirimi kontril ediyrum sukur lekemde yok ama tedirgin okuyorum kontrolum daha 30 unda en buyuk kotkum kalp durmasi coraspirn iğne kullaniyrm ama iste

Arkadaşlar benim hamileliğimin başından beri bulantı baş dönmesi olmuyor benım gibi olanlar varmı merak ediyorum. :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…