- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
benim de 10 gün yasak. ama benim lekelenme oldu ve ikiz olduğu için düşük riski daha fazla oluyormuş. progestan kullanıyorum. ilaç verdi mikızlarrr doktor bana dusuk tehlikem olmadıgı halde ilişki yasagı koydu..sizde durum nasıl ????
Saol bitanemmm gordum pit pit atiyodu duymadim daha ama 3hafta snra gene gek dedi p.tesi saglik ocagina gidicem bi suru tahlil istedi onlari yaptircam snra sonuclarini dr gostercem bebeim ya demin hafiften akintim oldu sanki biraz kahwe rengine donuktu karnima agri girmisti wc ye girincede oyle geldi bsey yoktur insallah41 kere maşallah
Cok su icmenin faydasi neymis bunu surekli duyuyorum ama bilmiyorumcgerekiyomus...zorlanıyorum su ıcmeyenapcaz bakalım
aynen bendede durum aynı..baştan beri tehlike yok ama yasak var :)kızlarrr doktor bana dusuk tehlikem olmadıgı halde ilişki yasagı koydu..sizde durum nasıl ????
bana dr. demişti soldan döllenmişsin diye kızımda..zaten bir ay biri bir ay birinden yumurtluyoruz...ayrıca rahmin sağında yada solunda olmasıda önemli bunların hepsi tek başına rol oynamıyor tabi birkaç şey etkiliyor...Bu sagdan soldan dollenmis nerden biliyosunuz bnim ultrason fotosunda bebisim sag tarafta yatiyo
Ben inanmiyorum buna cok frkli cikabiliyorbana dr. demişti soldan döllenmişsin diye kızımda..zaten bir ay biri bir ay birinden yumurtluyoruz...ayrıca rahmin sağında yada solunda olmasıda önemli bunların hepsi tek başına rol oynamıyor tabi birkaç şey etkiliyor...
Kizlar bol su icmenin faydasi ne hamilelikte
Bol su icmek kan dolasimini hizlandiriyor.kani sulandiriyor.kani temizliyor diye duymustum. Ilk aylarda kan pihtilasmasi cok tehlikeli biliyorsun. Ben cok ictim su ama su ara icemiyorum migdem bulaniyor cok.
zaten %100 değil ve başka şeylerde rol oynuyor bu durumda...Ben inanmiyorum
Ben inanmiyorum buna cok frkli cikabiliyor
umarım ısıne yarar doldurdum canım
Diger etkenleri bilemiyorum tabizaten %100 değil ve başka şeylerde rol oynuyor bu durumda...
banada progestan verdi..bide kan sulandırıcı coraspin ilacı verdi cnmbenim de 10 gün yasak. ama benim lekelenme oldu ve ikiz olduğu için düşük riski daha fazla oluyormuş. progestan kullanıyorum. ilaç verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?