Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnnnn :)Günaydın herkese... Ben yeni katıldım aranıza... Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
Ayyyyyyy teyzesi ona kurban olsun canımm çok sevindim ohhh rahatladım şimdiGordum hayatim kalbi atiyo minigimin ayyy cok guzel ya
sen olabildiğince içini ferah tut. O doktorlarda makinalarda birbirini tutmuyorAllah yardimcin olsun inşallah canım benim eltim de aynı durumdaydi iki hafta sonra bebis aynı haftayı gösteriyordu yemegine içmene dikkat et birsey olmaz inşallah Allah büyük![]()
Aynen öyle çevremizde neler neler görüyoruz Rabbim sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsinsen olabildiğince içini ferah tut. O doktorlarda makinalarda birbirini tutmuyor
Bebişimiz iyidirrrrrrr üzülme lütfen
Gordum hayatim kalbi atiyo minigimin ayyy cok guzel ya
Benim doktor diyo merak etme hamilelik boyunca hep bir şeyleri merak edeceksin nasıl geçecek anlamazsın bileGnaydın kızlar bütün dertler geride kaldı ya şimdide cinsiyeti merak ediyorum :)
İlla birşeyi merak edip araştırıcam yahu :)
Bi sayfada okudum 7 8 9. Haftadaki bebeğin ultrason kağıdında sağdaysa kız soldaysa erkek olduğu yazıyor :) baya bir sayfa yazılmış varmı aranızda bilgisi olan
Eşim polis cnm 4gündür evde yemek yemiyor çocuklar uyuduktan sonra gelip uyanmadan gidiyor cok yorgun ve moralsiz tabi çocuklar ve bende öleyiz kars temiz bir doğu sehri ama genede tedbirler hat safhada HAYIRLISI canımız sağolsunda çekeceğiz el mahkum.kanamanın bitmesine sevindim...eşinin görevi neydi Allah yardımcısı olsun..bu arada ben 13. haftada öğrenmiştim..belki burdada erken öğrenen olur![]()
Sizin baya yogunmus programiniz hocam, Allah yardimciniz olsun.benim 22 saat dersim var 3gune sigdirdilar sagolsunlar, yogun bi 3 gun ama 1 saat yolum oldugu icin, boylesi iyi oldu..umarim yogun bi programiniz olmazda rahat olursunuz sonucta maasa da en cok ihtiyac olan zamanlar, hakkimizda hayirlisi artik bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim da ins:)
Amin insallahGünaydın kızlar Ekim anneleri patır patır doğurmaya başlamış
Darısı başımıza
16. Haftaya kadar bi deri bi kemik kalıcaz anlaşılan canım gün boyu yatyorum kalkınca başim dönüyo miğdem bulaniyo bi bardak su icsem o bile çıkiyo, Allah yardımcimız olsunbende senle aynı durumdayım,bişey yiyememekten elim kolum tutmuyor artık,ayakta durucak gücüm kalmadı, üzülme ama geçicek nasıl olsa,16. Haftaya doğru hafifliyor.İnşaallah ondan sonra rahat ederiz
merhaba nasılsınız bebek tarıhlerımız aynı bu haftada sızde olan belırtılar nelerdır acaba ben cok acıkıyorum sıksık wc gıdıyorum karnım tas gıbı oldu ara ara mıdem bulanıyoSağol hocam. Ben zaten şu an eşimden ayrı olduğum için boş gün vermelerinin bir anlamı olmayacaktı. Olabildiğince derslerin yayılmasını istedim. İnşallah şu şubatta tayinim çıkar da dönebilirim evime . Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Şu an doğuma bir ayı kaldı inşallah erkek çocuk bekliyorlar![]()
ben de vinalac kullanıyorum canımkızlar doktor size vitamin verdimi ?
Amin inşaAllah hoş geldin aramıza :)Merhaba arkadaşlar temmuz ayında bir düşükten sonra simdi 9haftalik hamileyim inşallah bende sizler gibi mayis annesi olacagim, allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin