• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oyle deme kuzum bebeginin kalp atisini duyduysan iyiyse rahatla, bide benim gibi surekli bi tedirginlik olmasindansa :KK43:
Haklısın aslında
Saol bitanemmm gordum pit pit atiyodu duymadim daha ama 3hafta snra gene gek dedi p.tesi saglik ocagina gidicem bi suru tahlil istedi onlari yaptircam snra sonuclarini dr gostercem bebeim ya demin hafiften akintim oldu sanki biraz kahwe rengine donuktu karnima agri girmisti wc ye girincede oyle geldi bsey yoktur insallah
İnşallah bir sey değildir canım bugün yoruldun ya bu yüzden olabilir dinlen birazcık çok yorma kendini aman dikkat et bebisimiz önce Allaha sonra sana emanet :KK51::KK28:

merhaba nasılsınız bebek tarıhlerımız aynı bu haftada sızde olan belırtılar nelerdır acaba ben cok acıkıyorum sıksık wc gıdıyorum karnım tas gıbı oldu ara ara mıdem bulanıyo

Merhaba canım. Belirtilerimiz neredeyse aynı. Benim sabahları dişlerimi fırçaladıktan sonra mide bulantım oluyor maalesef. Onun dışında çok şükür bulantılarım azaldı. Bu hafta belim ağrımaya başladı. Çok ayakta durduğumda ağrımaya başlıyor. Göğüslerimde hassasiyet var. Ben de deli gibi acıkıyorum :kk77: Geceleri bile kalkıp elma filan yiyorum :KK48: Ama henüz kilo almaya başlamadım. Bir de senin sat ne? Benim 22 temmuz ama doktor geç döllenme dedi. 1 hafta kadar geriden gidiyorum.

Ins istediginiz gibi olur hocam icinizi ferah tutun, simdiye kadar tum arkadaslarim es durumuyla istedikleri yerlere gittiler, eminim sizinki de olur, bebis de ugurlu gelecektir ins annesi:)

Çok sağol hocam. Zaten eşimle görüşebildiğimiz zamanlar karnımı açıp bebeğimizle konuşuyoruz :) Bak bebekler kısmetiyle gelir, senden çok bi beklentimiz yok, anneni evine kavuştur yeter diyoruz :KK51:
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba canım. Belirtilerimiz neredeyse aynı. Benim sabahları dişlerimi fırçaladıktan sonra mide bulantım oluyor maalesef. Onun dışında çok şükür bulantılarım azaldı. Bu hafta belim ağrımaya başladı. Çok ayakta durduğumda ağrımaya başlıyor. Göğüslerimde hassasiyet var. Ben de deli gibi acıkıyorum :kk77: Geceleri bile kalkıp elma filan yiyorum :KK48: Ama henüz kilo almaya başlamadım. Bir de senin sat ne? Benim 22 temmuz ama doktor geç döllenme dedi. 1 hafta kadar geriden gidiyorum.

Ay inanmıyorum bütün belirtilerim iz aynı benimde sabah disimi fircaladigimda midem bulanıyor ve onun dışındaki durumlarda aynı çok şaşırdım herkesin benden farklı diyodum. Aynen gece kalkıp elma yiyorum :-) ama biraz geçince mide bulantım hemen korkuyorum kayboluyor belirtim diye göğüslerim de büyüdü ve hassaslar. .

Taaaa 30 ekimde randevumm nasıl geçecek bu zaman bebisimi özledim ve hep endiseliyim :KK64:

Slm kizlar ben bu hamilelik olayini cok cik agir geçiriyorum burun kanamasina kadar hersey var devamli mide bulantisi kusma bas dönmesi sonundada dusup bayilma cok sukur ki bebisim saglikli bu yuzden dr normal dedi en cokda folik asiti ictigimde aninda mide bulantiai kusma basliyor drda birak icme dedi suanda icmiyorhm ama ilac deyincr bile midem havaya kalkiyor sizce bisey olurmu dr cok rahat icme tmm birak dedi bebisime bi zarari olmaz dimi icmedim diye :(

Kizlar bol su icmenin faydasi ne hamilelikte

Idrar enfeksiyonları falan varsa gideriyor ve bütün doktorlar hamilelik boyunca çok su içilmesi öneriyor. Benim su icince midem hiç durmuyor ama içmeye çalışıyorum valla birde suyun icinde oksijen oldugu için de önemli bence.

Idrar enfeksiyonları falan varsa gideriyor ve bütün doktorlar hamilelik boyunca çok su içilmesi öneriyor. Benim su icince midem hiç durmuyor ama içmeye çalışıyorum valla birde suyun icinde oksijen oldugu için de önemli bence.
Bende cok fazla icemiuorum ama bazen cok cok acik cay bir bardak felan iciyorum butur sıvılarinda faydası olurmuki

Slm kizlar ben bu hamilelik olayini cok cik agir geçiriyorum burun kanamasina kadar hersey var devamli mide bulantisi kusma bas dönmesi sonundada dusup bayilma cok sukur ki bebisim saglikli bu yuzden dr normal dedi en cokda folik asiti ictigimde aninda mide bulantiai kusma basliyor drda birak icme dedi suanda icmiyorhm ama ilac deyincr bile midem havaya kalkiyor sizce bisey olurmu dr cok rahat icme tmm birak dedi bebisime bi zarari olmaz dimi icmedim diye :KK43:

Başka vitamin ilacı alıyor musunuz kullaniyorsaniz zaten endise etmeyin bence ama kullanmiyorsaniz mesela benim doktorum bana folik asiti kesip decavit verdi midemi bulandirmiyor doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz..

Bende cok fazla icemiuorum ama bazen cok cok acik cay bir bardak felan iciyorum butur sıvılarinda faydası olurmuki

Çayı bende çok çok açık içiyorum ama onu da pek onermiyorlar bence de suyun yerini tutamaz zaten ya. Biraz zorlamak gerekiyor galiba yaaa su konusunda en azından :110: ama çoğu kişinin 3 aydan sonra azalıyormus rahatsizliklar inşallah azalir seninde canım

Başka vitamin ilacı alıyor musunuz kullaniyorsaniz zaten endise etmeyin bence ama kullanmiyorsaniz mesela benim doktorum bana folik asiti kesip decavit verdi midemi bulandirmiyor doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz..
Suanda baska bisry vermedi zaten dr arkadasim iki yanr kadin dogum.arkadasim var ikisinede sordum.tmm birak dedi iki gun oncr 10 tup kan 2tanede idrar testi aldi detayli herseye bakalim dedi acaba ondan sonra mi verecek emin olamadim.simdi suanda yillik izindeyim.izin bitince ise baslicam diye zofren diye bulanti kesici ilac verdi onuda pazartesi alicam ins o iyi gelir

Suanda baska bisry vermedi zaten dr arkadasim iki yanr kadin dogum.arkadasim var ikisinede sordum.tmm birak dedi iki gun oncr 10 tup kan 2tanede idrar testi aldi detayli herseye bakalim dedi acaba ondan sonra mi verecek emin olamadim.simdi suanda yillik izindeyim.izin bitince ise baslicam diye zofren diye bulanti kesici ilac verdi onuda pazartesi alicam ins o iyi gelir

Inşallah ya Allahım kolaylıklar versin

Çayı bende çok çok açık içiyorum ama onu da pek onermiyorlar bence de suyun yerini tutamaz zaten ya. Biraz zorlamak gerekiyor galiba yaaa su konusunda en azından :110: ama çoğu kişinin 3 aydan sonra azalıyormus rahatsizliklar inşallah azalir seninde canım
Dört gozle o gunu bekliyorum cok cok zor geciyor cok sukur esim en buyuk destekcim gecmrzse diyede cok korkuyorum

duygush84 .!.:
Benim dr um hic bir sey soylemiyor hic oneriside yok bilmiyorum oyuzden:(

Haklısın aslında

İnşallah bir sey değildir canım bugün yoruldun ya bu yüzden olabilir dinlen birazcık çok yorma kendini aman dikkat et bebisimiz önce Allaha sonra sana emanet :KK51::KK28:
7hafta 2gunluk olmamiz lazim canim ama 6hafta 2gunluk cikti bebiaim gec dollenme oldu sanirim

Gebelikte bol su tüketiminin faydaları:- Rahim kasılmalarını engeller, erken doğumu önler- İdrar yolu enfeksiyonu olmasını engeller- Cİldin daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar- Kabızlığı ve hemoroidleri önler- Bebeğin suyunun azalmasını önler- Özellikle sıcak yaz aylarında rahat ve serin kalmanızı sağlar- Bulantı, mide yanması gibi şikayetleri azaltır- Bol su içmek vücuttaki şişlikleri (ödemi) arttırmaz tersine azaltır. Bu nedenle şişliklerim var diye su içmekten kaçınmamak gerekir.

kızlarrr nasılsınızz bebısler nasıllll ben cok kötuyummm :((( Allahım yardım ettt 7+1 oldukk ölücem mıde bulanısından esımden bıle tıksındımmm bana sarılınca ewde kıyamet koparıyorum of nasıl duzelıcek bu durum oda cok alınıyo :( aynı yatakta yatmak bıle benım mıdemı mafedıo kocamdan tıksındım yaaa cok zoruma gıdıo kızlar sgradan tıksındm 5 gundr ıcmıyorm dumanndan kusmya baslıyorum derlerdı ıananmazdım ınsanın aklına yemek gelınce kusar mı ya malesef oyle oldum esımın balık marketı var et balık tavuk gormeye adını duymaya tahammul edemıyorummm ılk haftalar cok yıyodum nasıl yemısım esımdende balık kokuyo dıe tıksındm sanırım bırde cok sgra ıcıyo suan yaarken bıle ögurmekten bı hal oldum :((((((((88

kızlarrr nasılsınızz bebısler nasıllll ben cok kötuyummm :KK43:(( Allahım yardım ettt 7+1 oldukk ölücem mıde bulanısından esımden bıle tıksındımmm bana sarılınca ewde kıyamet koparıyorum of nasıl duzelıcek bu durum oda cok alınıyo :KK43: aynı yatakta yatmak bıle benım mıdemı mafedıo kocamdan tıksındım yaaa cok zoruma gıdıo kızlar sgradan tıksındm 5 gundr ıcmıyorm dumanndan kusmya baslıyorum derlerdı ıananmazdım ınsanın aklına yemek gelınce kusar mı ya malesef oyle oldum esımın balık marketı var et balık tavuk gormeye adını duymaya tahammul edemıyorummm ılk haftalar cok yıyodum nasıl yemısım esımdende balık kokuyo dıe tıksındm sanırım bırde cok sgra ıcıyo suan yaarken bıle ögurmekten bı hal oldum :KK43:(((((((88
cnm seni cok iyi anliyorum sadece esimden tiksinmem yok o un disinda adlarını duymak bile kusmama neden oluyo. Ne zaman bitecek bu iskence hergun dua ede ede yatip kalkiyorum pazatesi isr baslicam iznim bitti orda napacam bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun bebislet saglicakla gelsinler artik :)

Back