• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm seni cok iyi anliyorum sadece esimden tiksinmem yok o un disinda adlarını duymak bile kusmama neden oluyo. Ne zaman bitecek bu iskence hergun dua ede ede yatip kalkiyorum pazatesi isr baslicam iznim bitti orda napacam bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun bebislet saglicakla gelsinler artik :)
Aminn saglıklı bı sekılde ınsllh ama artık ınsann pıskolojısı bozuluyor bı gun annem yemek yapıo bn gıdıorm bı gunde ewınde yapıp gonderıyor hmıle oldugum ılk gunden berı ewde yemek yapmıyorm yapamıyorum artık eltımle aynı apartmndayız arada o gonderıo bsyler yoksa ac kalıcaz :)

Aminn saglıklı bı sekılde ınsllh ama artık ınsann pıskolojısı bozuluyor bı gun annem yemek yapıo bn gıdıorm bı gunde ewınde yapıp gonderıyor hmıle oldugum ılk gunden berı ewde yemek yapmıyorm yapamıyorum artık eltımle aynı apartmndayız arada o gonderıo bsyler yoksa ac kalıcaz :)
Ayni bizimde valaha bizde hafta ici anneme.tasincaz esim.cok yoruldu hem ev hem.is mahfoldu ben sadece corba icebiliyorum. 3 aydan sonra bulantilar kesiliyornus bendr sans yok kesin 9 ay surer :(

Ayni bizimde valaha bizde hafta ici anneme.tasincaz esim.cok yoruldu hem ev hem.is mahfoldu ben sadece corba icebiliyorum. 3 aydan sonra bulantilar kesiliyornus bendr sans yok kesin 9 ay surer :KK43:
teyzem gecensene hamıleyken bı ılac ıcıyodu surup mıde bulantısı ıcın doktom bana verdı ama bı ıse yramıyor dozu cok dusuk ve sbah ac karnına ıcılıo aksama etkısı kalmıo onu ogrenıcem bızım sulalede herkesn agır gecer 3 sene once annem dogum yaptı 9 ay boyunca babamdan ayrı yatmıstı yastık yorgan koyun kokuyo dıyordu alay edıoyodum annmle abartıyosun dıe ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormus allah yardımcımız olsun hepımızın cok zorr

şuan için folik asit kullanıyorum..ilerleyen zamanlarda başka vitaminlerde vericekler..bebeklerin zamanına göre yada ihtiyacına göre...

canım soldan döllenme ve bebeğin sol tarafta duruşu kız yani büyük ihtimal kız...sağ taraftan döllenme ve bebeğin sağ tarafta duruşu erkek..ama soldan döllenipte erkek olanda var tabi ama bunlar genelde ve yüksek ihitmal öyle dr. anlatmıştı bana kısmet...kızımda tutturdu bakalım bunda ne olucak :)
Hayırlısı tabi dediğin gibi forumdada tutturan birçok kişi var merak uyandırıyor

teyzem gecensene hamıleyken bı ılac ıcıyodu surup mıde bulantısı ıcın doktom bana verdı ama bı ıse yramıyor dozu cok dusuk ve sbah ac karnına ıcılıo aksama etkısı kalmıo onu ogrenıcem bızım sulalede herkesn agır gecer 3 sene once annem dogum yaptı 9 ay boyunca babamdan ayrı yatmıstı yastık yorgan koyun kokuyo dıyordu alay edıoyodum annmle abartıyosun dıe ınsanın basına gelmeyınce anlamıyormus allah yardımcımız olsun hepımızın cok zorr
Canim.ismini banada soylermisin dr bana zofren verdi devlet odemiyor icinde 8 tane var 53 tl parasini gectim hicbir depoda yok bulamadim o ilaca cok iyi dediler pazartesi biraz daha arastircam ins bulurum. Benim annemde cok agir geçiriyordu bende ina cekmisim rabbim.guc kuvvet versin hepimize

Canim.ismini banada soylermisin dr bana zofren verdi devlet odemiyor icinde 8 tane var 53 tl parasini gectim hicbir depoda yok bulamadim o ilaca cok iyi dediler pazartesi biraz daha arastircam ins bulurum. Benim annemde cok agir geçiriyordu bende ina cekmisim rabbim.guc kuvvet versin hepimize
Amin canım ögrenır ögrenmez haber verırım tabı cok memnundu 3 gebelıgındede onu kullanmıstı

Benim doktor diyo merak etme hamilelik boyunca hep bir şeyleri merak edeceksin nasıl geçecek anlamazsın bile :KK25:gerçekten şimdi sende görerek bunu onaylıyorum :KK55::KK51:
Kesinlikle her gün araştırcak birşey buluyorum ama sapıtmadan yapıyorum :) allahtan evham yapmıyorum :)

Amin canım ögrenır ögrenmez haber verırım tabı cok memnundu 3 gebelıgındede onu kullanmıstı
Sagol cnm herseyi deniyorum drnemedigim sey kalmadi en sonunda hastaneye yaturacaklar en kotusudr cok mide bulantisi yasayinca tansiyon dusuyo hoppp gidiyorun indan korkuyoru

Kızlaarrr nolur cevaplayın göğüslerinde hassaslık olanlar bu ne zaman geçti ben bugün hissettim ki hassaslığım gitmiş gibi çok korkuyorum bi aksilik varmıdır bugün kusmadımda şuan eşimde yok doktora gidemem ne yapıcam bi problem var mıdır acaba :KK17:

Kızlaarrr nolur cevaplayın göğüslerinde hassaslık olanlar bu ne zaman geçti ben bugün hissettim ki hassaslığım gitmiş gibi çok korkuyorum bi aksilik varmıdır bugün kusmadımda şuan eşimde yok doktora gidemem ne yapıcam bi problem var mıdır acaba :KK17:
Canım ben de 9. Haftadayım ilk zamanlarda daha çok hassasiyet oluşmuştu şimdi daha az diyebilirim.Allahımın izniyle birsey yoktur inşallah.herseye evhamlanıyoruz işte .gönlünü ferah tut

7 haftalıgım..mide bulantısı kusma hiç olmadı..bunlar ıcın erken mi..ıns bole devam ederde..bende ılk zamanlar cok fena bel agrısı ve kasık agrısı olmustu..

Inşallah bişey yoktur canım gittikçe azalıyor zaten kusma da hergün olmayabilir. .. bende senin gibi her an kendimi dinliyorum belirtim varmı duruyor mu diye.bazen oluyor bazen olmuyor yarın da başlayabilir tekrar bende öyle oluyor merak etme...

Panik yapma bnde basindan beri olmadi ilk hamileligimde dokunamiyodm yeterki kanama leke olmasin

Kendini bu kadar dinleme canim. Ben bazen unutuyorum hamile oldugumu. Doktorada gitmeme 1 ay var daha.agri.kanama olursa gel demisti bana.sukur bunlarda yok sende. Ben takilmiyorum artik belirtilere. Sende takilma.vucufumuz bu duruma alisiyor yavss yavas oyle dusun. Olacaklarin omune gecemiyoruz sonucta.

Ay inanmıyorum bütün belirtilerim iz aynı benimde sabah disimi fircaladigimda midem bulanıyor ve onun dışındaki durumlarda aynı çok şaşırdım herkesin benden farklı diyodum. Aynen gece kalkıp elma yiyorum :-) ama biraz geçince mide bulantım hemen korkuyorum kayboluyor belirtim diye göğüslerim de büyüdü ve hassaslar. .

Taaaa 30 ekimde randevumm nasıl geçecek bu zaman bebisimi özledim ve hep endiseliyim :KK64:

Ya ben de buraya yazmıştım dişlerini fırçaladıktan sonra midesi bulanan var mı diye, kimse cevap yazmamıştı. Demek ki tek antika ben değilmişim :KK48: Seninle aynı kaygılar bende de var. Bazen göğüslerdeki hassasiyet ve mide bulantısı olmuyor. Resmen oturup üzülüyorum bi şey mi var acaba diye. Allah bebeklerimizi korusun.

Olsun canım randevunun bu ayın sonunda olması güzel. İnşallah her şeyi belli olur, elini, kolunu görürsün :KK36: Benim de haftaya cumartesi randevum. Valla öyle heyecanlı, öyle endişeliyim ki. 2'li test de yaptıracağım. İnşallah her şey yolundadır.

7hafta 2gunluk olmamiz lazim canim ama 6hafta 2gunluk cikti bebiaim gec dollenme oldu sanirim
Benimki de 6+5 çıkmıştı canım doktor dedi olur böyle 1 haftadan fazlaysa bir sorun vardır dedi merak etme ileride tam gününü bulur inşallah

Merhaba canım. Belirtilerimiz neredeyse aynı. Benim sabahları dişlerimi fırçaladıktan sonra mide bulantım oluyor maalesef. Onun dışında çok şükür bulantılarım azaldı. Bu hafta belim ağrımaya başladı. Çok ayakta durduğumda ağrımaya başlıyor. Göğüslerimde hassasiyet var. Ben de deli gibi acıkıyorum :kk77: Geceleri bile kalkıp elma filan yiyorum :KK48: Ama henüz kilo almaya başlamadım. Bir de senin sat ne? Benim 22 temmuz ama doktor geç döllenme dedi. 1 hafta kadar geriden gidiyorum.

Çok sağol hocam. Zaten eşimle görüşebildiğimiz zamanlar karnımı açıp bebeğimizle konuşuyoruz :) Bak bebekler kısmetiyle gelir, senden çok bi beklentimiz yok, anneni evine kavuştur yeter diyoruz :KK51:
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
cnm benımde sat 24 temmuz benım dee 1 hafta fark var usgölçümlerimde

Back