• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarrr doktor bana dusuk tehlikem olmadıgı halde ilişki yasagı koydu..sizde durum nasıl ????
benim de 10 gün yasak. ama benim lekelenme oldu ve ikiz olduğu için düşük riski daha fazla oluyormuş. progestan kullanıyorum. ilaç verdi mi

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:41 kere maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Saol bitanemmm gordum pit pit atiyodu duymadim daha ama 3hafta snra gene gek dedi p.tesi saglik ocagina gidicem bi suru tahlil istedi onlari yaptircam snra sonuclarini dr gostercem bebeim ya demin hafiften akintim oldu sanki biraz kahwe rengine donuktu karnima agri girmisti wc ye girincede oyle geldi bsey yoktur insallah

[QMelek, post: 37264939, member: 629017"]Amin inşaAllah hoş geldin aramıza :)[/QUOTE]

Teşekkürler canim hosbuldum:KK24:

KIZLAR napcağımı sasırdım yaa cnm cekti ayva yedim reflüm kudurdu ondan kurtulayım dedim leblebi yedim gazdan ölüyorum şimdi ben nidem yaaaa deli olacağım
bu arada sağ tarafta döllenme olunca erkek solda kız oluyo demişler doğru sol taraf bazen erkek oluyor ada doğru küçük oğlum sol taraftan :-)

Bu sagdan soldan dollenmis nerden biliyosunuz bnim ultrason fotosunda bebisim sag tarafta yatiyo

Slm kizlar ben hergun okuyorum sizleri bende mayis annesiolucam iinşallah s su içmek düşüğü onluyormus bende kahverengi lekenme olmuştu 10 bardak su iç dedi aile hekimi inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Bu sagdan soldan dollenmis nerden biliyosunuz bnim ultrason fotosunda bebisim sag tarafta yatiyo
bana dr. demişti soldan döllenmişsin diye kızımda..zaten bir ay biri bir ay birinden yumurtluyoruz...ayrıca rahmin sağında yada solunda olmasıda önemli bunların hepsi tek başına rol oynamıyor tabi birkaç şey etkiliyor...

benim zaten sağım yok yani tüpüm yok..kızda soldan döllendim ve soldaydı..bu sefer yine soldan döllendim ama sağda hayırlısı bakalım...

Ben inanmiyorum
bana dr. demişti soldan döllenmişsin diye kızımda..zaten bir ay biri bir ay birinden yumurtluyoruz...ayrıca rahmin sağında yada solunda olmasıda önemli bunların hepsi tek başına rol oynamıyor tabi birkaç şey etkiliyor...
Ben inanmiyorum buna cok frkli cikabiliyor

Kizlar bol su icmenin faydasi ne hamilelikte

Bol su icmek kan dolasimini hizlandiriyor.kani sulandiriyor.kani temizliyor diye duymustum. Ilk aylarda kan pihtilasmasi cok tehlikeli biliyorsun. Ben cok ictim su ama su ara icemiyorum migdem bulaniyor cok.

Bol su icmek kan dolasimini hizlandiriyor.kani sulandiriyor.kani temizliyor diye duymustum. Ilk aylarda kan pihtilasmasi cok tehlikeli biliyorsun. Ben cok ictim su ama su ara icemiyorum migdem bulaniyor cok.

Ilave olarak sik sik basimiza gelen idrar yolu enfeksiyonlarini temizlemek

QUOTE="pnr88dd, post: 37267969, member: 626462"]Bol su icmek kan dolasimini hizlandiriyor.kani sulandiriyor.kani temizliyor diye duymustum. Ilk aylarda kan pihtilasmasi cok tehlikeli biliyorsun. Ben cok ictim su ama su ara icemiyorum migdem bulaniyor cok.[/QUOTE]
Tamam canım cok tesekkurler

kızlar ÇİN TAKVİMİ ne baktınızmı hiç..ona gore benım kızım olacakmıs :) doğrumu o takvim ya :)hamile kaldıgınız yas ve ay a gore bakılıyomus..

file:///C:/Users/ASUS/Desktop/g%C3%BClhan/%C3%87in%20Takvimi%20ile%20Bebek%20Cinsiyeti%20Tahmini,%20%C3%87in%20Takvimi%20Hesaplama,%20Do%C4%9Fum%20Ya%C5%9F.htm

Back