2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah kolaylık versin...benim eşimde ardahanlı...ama oraları hiç görmedim..

kızlar doktor size vitamin verdimi ?
şuan için folik asit kullanıyorum..ilerleyen zamanlarda başka vitaminlerde vericekler..bebeklerin zamanına göre yada ihtiyacına göre...

canım soldan döllenme ve bebeğin sol tarafta duruşu kız yani büyük ihtimal kız...sağ taraftan döllenme ve bebeğin sağ tarafta duruşu erkek..ama soldan döllenipte erkek olanda var tabi ama bunlar genelde ve yüksek ihitmal öyle dr. anlatmıştı bana kısmet...kızımda tutturdu bakalım bunda ne olucak :)

KıLar bizim Dr vitamin vermedı.3.aydan sonra başlanılacak dedı.sadece folic asıt kullanıyom

Bende ayni seyi yapmaya basladim sagolsun esim resimlerimizle ozel bir ani defteri yaptirmis, simdiden buyudugunde okuyunca ins yasayacagi heyecani mutlulugu dusununce daha bi keyif aliyorum, bizim icin de cok guzel bir ani olacak ins:)

Ins istediginiz gibi olur hocam icinizi ferah tutun, simdiye kadar tum arkadaslarim es durumuyla istedikleri yerlere gittiler, eminim sizinki de olur, bebis de ugurlu gelecektir ins annesi:)

kızlarrr doktor bana dusuk tehlikem olmadıgı halde ilişki yasagı koydu..sizde durum nasıl ????

İnşallah inşallah o günleri görür muyum acaba diyorum sanki zaman hiç geçmiyor

Oyle deme kuzum bebeginin kalp atisini duyduysan iyiyse rahatla, bide benim gibi surekli bi tedirginlik olmasindansa

kızlarrr doktor bana dusuk tehlikem olmadıgı halde ilişki yasagı koydu..sizde durum nasıl ????
bende de ilişki yasağı var 3 aylik olduğum halde ama benim kasık la bel ağrım vardı sende ağrı varmı?

umarım ısıne yarar doldurdum canım

benim 5 haftaya kadar agrı vardı..şimdi geçti sukur ...
Şuan kaç haftaliksin peki bide doktor sakıncalı bi durum görmüş demekki ben bi keresinde dinlemedim yasağı çiğnedim esim yüzündn 2gün boyunca kasik ağrisından duramadım ve tövbe ettim yani olan bize oluyo canım

7 haftalıgım canım..dogru soluyosun valla..ılıskı bıttıgınden beri agrım yok :)

cok su ıcmek gerekiyomus...zorlanıyorum su ıcmeye napcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…