sağol canım :)Çok tatlı minnak maşallah hayırlısıyla büyüsün inşallah :)
Allah kolaylık versin...benim eşimde ardahanlı...ama oraları hiç görmedim..Eşim polis cnm 4gündür evde yemek yemiyor çocuklar uyuduktan sonra gelip uyanmadan gidiyor cok yorgun ve moralsiz tabi çocuklar ve bende öleyiz kars temiz bir doğu sehri ama genede tedbirler hat safhada HAYIRLISI canımız sağolsunda çekeceğiz el mahkum.
ilk oğlumu bizde 13.haftada öğrendik ama küçük oğlum bir türlü dönmediğinden ancak 18. haftada öğrendik bakalım bu yumurcak ne yapacak
Yokarkadaşlar aranızda baş ağrısı ve güçsüzlük çeken var mı
şuan için folik asit kullanıyorum..ilerleyen zamanlarda başka vitaminlerde vericekler..bebeklerin zamanına göre yada ihtiyacına göre...kızlar doktor size vitamin verdimi ?
canım soldan döllenme ve bebeğin sol tarafta duruşu kız yani büyük ihtimal kız...sağ taraftan döllenme ve bebeğin sağ tarafta duruşu erkek..ama soldan döllenipte erkek olanda var tabi ama bunlar genelde ve yüksek ihitmal öyle dr. anlatmıştı bana kısmet...kızımda tutturdu bakalım bunda ne olucak :)Gnaydın kızlar bütün dertler geride kaldı ya şimdide cinsiyeti merak ediyorum :)
İlla birşeyi merak edip araştırıcam yahu :)
Bi sayfada okudum 7 8 9. Haftadaki bebeğin ultrason kağıdında sağdaysa kız soldaysa erkek olduğu yazıyor :) baya bir sayfa yazılmış varmı aranızda bilgisi olan
Bende ayni seyi yapmaya basladim sagolsun esim resimlerimizle ozel bir ani defteri yaptirmis, simdiden buyudugunde okuyunca ins yasayacagi heyecani mutlulugu dusununce daha bi keyif aliyorum, bizim icin de cok guzel bir ani olacak ins:)arkadaşlarr sizi okucam derken çatlıcaktım maşallah çok hızlı bu anneler bebişler olunca görcem sizi emzirmekten yazamıcaksınız. inş.neyse çoğunuzz sıkıntıları atlatmış herkes bi rahatlamış kaygılar azalmış... oooooh bende bi mutlu oldum sizlerin adına... birkac arkadaş kalmış onlar da üzülmesin sabretsinler herşey güzel olacak...inş. ben bebiş günlüğü gibi birşeyler yazmaya başladım tavsiye ederim ultrason fotolarını minik anıları da içine ekliyorum... şimdi öok keyifli büyüyüp okuduklarında daha keyifli bence sizi seviyorum hepinizi öpüyoruumm
Sağol hocam. Ben zaten şu an eşimden ayrı olduğum için boş gün vermelerinin bir anlamı olmayacaktı. Olabildiğince derslerin yayılmasını istedim. İnşallah şu şubatta tayinim çıkar da dönebilirim evime . Allah yardımcımız olsun hepimizin.
vinalac ne oluyo tam olarak cnm ???ben de vinalac kullanıyorum canım
İnşallah inşallah o günleri görür muyum acaba diyorum sanki zaman hiç geçmiyorAaaa gercekten mi cok sevindim canim. Insallah bizde oyle oluruz :)
İnşallah inşallah o günleri görür muyum acaba diyorum sanki zaman hiç geçmiyor
bende de ilişki yasağı var 3 aylik olduğum halde ama benim kasık la bel ağrım vardı sende ağrı varmı?kızlarrr doktor bana dusuk tehlikem olmadıgı halde ilişki yasagı koydu..sizde durum nasıl ????
benim 5 haftaya kadar agrı vardı..şimdi geçti sukur ...bende de ilişki yasağı var 3 aylik olduğum halde ama benim kasık la bel ağrım vardı sende ağrı varmı?
umarım ısıne yarar doldurdum canımSelam mayıs anneleri,
Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)
Şuan kaç haftaliksin peki bide doktor sakıncalı bi durum görmüş demekki ben bi keresinde dinlemedim yasağı çiğnedim esim yüzündn 2gün boyunca kasik ağrisından duramadım ve tövbe ettim yani olan bize oluyo canımbenim 5 haftaya kadar agrı vardı..şimdi geçti sukur ...
7 haftalıgım canım..dogru soluyosun valla..ılıskı bıttıgınden beri agrım yok :)Şuan kaç haftaliksin peki bide doktor sakıncalı bi durum görmüş demekki ben bi keresinde dinlemedim yasağı çiğnedim esim yüzündn 2gün boyunca kasik ağrisından duramadım ve tövbe ettim yani olan bize oluyo canım
Yani biz böyle iyiyiz esler düsünsün canım7 haftalıgım canım..dogru soluyosun valla..ılıskı bıttıgınden beri agrım yok :)
Bende ilaçlar olmasa su içemiyorum miğdem bulanıyo Allah yardımcimiz olsuncok su ıcmek gerekiyomus...zorlanıyorum su ıcmeyenapcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?