Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnnnnngünaydın benim gibi erkenden uyuyanan herkese
Canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah saat kaçta kontrol dünden beri pek giremiyorum sürekli misafir geliyo bugün yine giremeyebilirim haberdar et yine de dualarım sizin için sen ve meleğineKizlar nasilsiniz napiyosunuz yarin kontrolum war insallah kalp atislarini duyariz insallahh
bende senle aynı durumdayım,bişey yiyememekten elim kolum tutmuyor artık,ayakta durucak gücüm kalmadı, üzülme ama geçicek nasıl olsa,16. Haftaya doğru hafifliyor.İnşaallah ondan sonra rahat ederizBen 54, 55 falandım suan 49 a düşdüm dün doktor kontrolüm vardi orda tartıldım moralim iyice bozuldu![]()
Bgun gidiyorum canim 12de kontrolum ama cok korkuyorum oyle byle degil cok endiseliyim aglamakli bi haldeyim bebeim wardir dimi duyacam kalp atislarini :-(Canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah saat kaçta kontrol dünden beri pek giremiyorum sürekli misafir geliyo bugün yine giremeyebilirim haberdar et yine de dualarım sizin için sen ve meleğine![]()
Bendede çok sivilce çıktı kırmızı kırmızı,elleyincede acıyor,kızımdada böleydi :)Saçlarımı bende boyatmıyorum ama günlük makyajımı yapıyorum işe gelirken. Sadece göz makyajı yaparım zaten. Fondoten pudra falan kullanmam. Ama bu hamilelik döneminde cildim aşırı bozuldu. Ergenlik çağımda bile hiç sivilcem olmadı. Kuru bir cildim var ama yüzümü resmen sivilce sardı.kırmızı kırmızıoğluma hamileyken hiç böyle olmamıştım. Acaba kızmı geliyor diyorum.
Tabi ki duyacaksın canım endişe etme stres yapma diyemiyorum çünkü bende çok kötü olmuştum ama azıcık kaldı bak 1 saat sonra pit pitları duyacaksınBgun gidiyorum canim 12de kontrolum ama cok korkuyorum oyle byle degil cok endiseliyim aglamakli bi haldeyim bebeim wardir dimi duyacam kalp atislarini :-(
Allah yardimcin olsun inşallah canım benim eltim de aynı durumdaydi iki hafta sonra bebis aynı haftayı gösteriyordu yemegine içmene dikkat et birsey olmaz inşallah Allah büyükMerhaba kizlar bayadir ugramiyorum nasilsiniz bebisler nasilBana gelince moralim bozuk en son bayramdan once gittigimizde bebegimi gormustuk %80 bi sikinti yok demisti dr. persembe yine gittik bu kez farkli ve erkek dr. ultrasonda gelismemis oldugunu soyledi kalp atisini duyamadik 8. haftanin icinde olan bebegim 6 haftalik gozuktu. 2 hafta daha muddet verdi tedirginim acikcasi hep bi aksilik..
İnsallah canim insalah kalbim.yerinden cikacak sanki kotu seyler dusunmek istemiyorum ama aklima geliyo engel olamiyorumTabi ki duyacaksın canım endişe etme stres yapma diyemiyorum çünkü bende çok kötü olmuştum ama azıcık kaldı bak 1 saat sonra pit pitları duyacaksın![]()
Allah yardimcin olsun inşallah canım benim eltim de aynı durumdaydi iki hafta sonra bebis aynı haftayı gösteriyordu yemegine içmene dikkat et birsey olmaz inşallah Allah büyük![]()
içine mi doğdu da iki bilinmeyen diye nick kullandın ikizmişşş çok tatlı çok sevindimmmçok teşekkür ederim bana da yardımcı olcak kimse yok ama Allah nasip etti. Ne eşimin ne benim ailem yanımızdalar.. Ama hepimiz çok mutluyuz
Şu an doğuma bir ayı kaldı inşallah erkek çocuk bekliyorlarAmin insallah canim insallah. Eltinin son durumu neydi acaba ?
En geç iki saate güzel haberlerini bekliyorum inşallahİnsallah canim insalah kalbim.yerinden cikacak sanki kotu seyler dusunmek istemiyorum ama aklima geliyo engel olamiyorum
teşekkür ederim canım :) bir tanesi dün süpriz yaptı bize :) içime doğmuş herhaldeiçine mi doğdu da iki bilinmeyen diye nick kullandın ikizmişşş çok tatlı çok sevindimmm![]()
Gordum hayatim kalbi atiyo minigimin ayyy cok guzel yaEn geç iki saate güzel haberlerini bekliyorum inşallah![]()