2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

kimyager, ben doktoruma ilk gittiğimde bütün değerlerime bakılan kan testine 190 tl verdim. sizde kan testi ne kadar? ben hastaneye gitmiyorum, doktorumun kendi muayenehanesine gidiyorum o da bi hastaneye bağlı olmayan özel bi labaratuara yönlendiriyor. ikili testin nekadar olacağını merak ettim şimdi

Anlaşmali ise uygun olur canım insaAllah hepimizin sonuçları iyi gelir

doktor muayene ücretiyle birlikte 100 tl civarı oluyor belki çok az geçer.

kasık agrısına gunde 1 tane muz yıyorm tavsıye ederm bı sıtede okumustum gercktn ıse yarıyor

Bu dogru bencede.sen yazinca fark etttim 5-6 gundur muz yemiyorum ve kasik agrilarim var. Oncesinde hergun yerdim ve cogu gun hamile degilmisim gibi rahattim. Muz kramplarada iyi geliyormus.

Anlaşmali ise uygun olur canım insaAllah hepimizin sonuçları iyi gelir

merhaba kızlar,

Ben de kan tahlilerimi arife günü yaptırdım , doktorum sağolsun istemiş de istemiş, hepsi 259 lira tuttu.
Yarın da sonuçları almaya gideceğim, inşallah hepimizinki iyi çıkar.

Günaydın herkese :) kızlar dün sağlık ocağına gittim. Gebelik kaydı açtılar. Testlerimi yaptırdım. Bugün belli olacak inşallah sonuçlar. Yarın da ilk kez miniğimi görmeye gideceğim. Umarım herşey yolundadır. Dakikalardır 8 haftalık bebek ultrason görüntülerini inceliyorum. Bakalım yarın nasıl birşeyle karşılaşacağım, acaba elleri ayakları belirginleşmişmidir diye :) Buarada hiç canım çalışmak istemiyor şu hamileliği öğrendiğimden beri... Leyla gibi oldum aklım fikrim bebekte... Ama esas bundan sonra çalışmaya ihtiyacım olacak. Allah izin verirse iki çocuklu bir anne olacağım. Anne baba olarak sorumluluğumuz iki kat artacak... En iyisi işe adapte olmak :)

sağlık ocağında ultrason da mı yapıyorlar?

Kadin dogum hastanelerindr ucretsz ikili test yapiyolar bn daha once yaptirmistm 60 tl bide muayene parasi verdim 10 gunde ciikmsti sonuclar bnde uc hafta sonra gitcem nasip olursa ozamn yapacak bide alttan muayene olcm rahim yolumu olcucek doktor rahim yetmezligi olabilirmis ona gore dikis atacak rahim agzina progestana devam artik fitil gibi kullanicm iki aylik igne aldm karnim mosmor oldu

İnşallah herşey yolunda gider, iyi haberlerlerle gel canım. Benimde hiç çalışasım yok masa başı işim ama yinede evde oturup ayaklarımı uzatıp film izlemek istiyorum.Kaç zamandır ne ev işi ne de yemek yapmıyorum dışardan yiyoruz ev işinide kadınla çözüyorum.Eşimde sağolsun çok yardımcı yaptığı işte insanın içine siniyor benden iyi yapıyor diyebilirim.

benimde işim masabaşı ama sabah erkenden kalkıp sıcacık yatağımdan çıkmak çok zor geliyor :) maşallah senin eşin yapıyormuş, ilk hamileliğimde benimde eşim çok yardımcıydı yemeği çoğu zaman dışardan yiyorduk miğde bulantısından yemek yapamıyordum. Dışardan yemediğimizde de eşim yapıyordu ama bu hamileliğimde pek miğde bulantım yok. Eşim de yoğun çalışıyor geç geliyor bana yardım edecek hali kalmıyor. Sağolsun annemde yiyoruz yemeği.
sağlık ocağında ultrason da mı yapıyorlar?
Hayır sağlık ocaklarında ultrason cihazı yok. Hastaneye gideceğim yarın.

merhaba kızlar,

Ben de kan tahlilerimi arife günü yaptırdım , doktorum sağolsun istemiş de istemiş, hepsi 259 lira tuttu.
Yarın da sonuçları almaya gideceğim, inşallah hepimizinki iyi çıkar.
Ne kadar çok tutmuş. Gerekli gereksiz bir sürü test istiyorlar herhalde... Bende güya uyanıklık ettim bir kısmını dün yaptırdım sağlık ocağında ama kesin ilave bir sürü test isterler yarın. Bakalım benimki ne kadar tutacak.

benim ilk hamilelğimde o kadar çok test yapmışlardı ki 500-600 arası bir şey ödemiştik. Ama şu anakadar olduğum hastalıkları falan cıkarmıslar. tox kızamık hepatit vs bi ton şeydi. Allahtan bu seferkınde onu yaptırmadılar. önceki değerlere baktılar:)

Ben sağlık ocağında gebelik kaydı yaptırmadım. internetten baktım şimdi 4. ve 5. ayda tetenoz aşısı olmamız gerekiyormuş. sağlık ocağı yapıyor bu aşıları da. ilk 3 aya kadar kayıt olması gerekiyor. Birgün izin alıp yaptırmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…