- 14 Mayıs 2014
- 404
- 451
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha erken değil mi kiiii ???? inş doğru hissetmişsindir tatlım. tekmelerini hissedeceğiimiz günlerde gelir inş.Gunaydiin guzel anneler.. @civcivcix ayni gun gözüküyor miniklerimiz ve bende dun sanki kipirti hissettim tam da ayirt edememistim, meleklerimiz bbüyüyor
yaptır tabiki tatlım. 2 li ve 3 lü test önemlide. 4 lü test i kimi doktor öneriyor kimi doktor önermiyor. birazda sana bağlı.gunaydin canim benmde haftaya 2 li testim var ama hala yaptirmakta karasizim. sizce yaptirayimmi
haşlanmıs pataes , muz ye tatlım iyi gelir ishale. kabız olmamayada özen göster ama .Kızlar moralim çok bozuk dünden beri ishal olmuşum bütün gece karın ağrısından uyumadim. Sabahtan beri agrimdan agliyorum eşim de sinir ediyor
Sağol canım dün süt içtim bi de dışarıdan tost yedim onlardan suphelendim bi an ama bir türlü geçmedi. Bebeğime birşey olcak diye korkuyorum o kadar sancı o kadar ağrı.
Süt benide ishal yapıyor canım ondan olabilirSağol canım dün süt içtim bi de dışarıdan tost yedim onlardan suphelendim bi an ama bir türlü geçmedi. Bebeğime birşey olcak diye korkuyorum o kadar sancı o kadar ağrı.
Günaydın kizlar hayırlı bereketli cumalar fiyatını merak eden arkadaşlar 2lı testı dün yaptırdım ve 75.tl verdim sonucunu haftaya alıcam insaAllah,
Sigorta anlşmalı özel hastane laboratuarında yaptirdımözel labaratuarda mı yaptırdın yoksa hastanede mi?
Bende fiyat aldım şimdi, muayene için 50 tl, test için 66 tl istediler. muayene olmam gerekiyormuş. Avrasya Hospitaldan aldım. Sizin hangi hastane?Sigorta anlşmalı özel hastane laboratuarında yaptirdım
Günaydın kizlar hayırlı bereketli cumalar fiyatını merak eden arkadaşlar 2lı testı dün yaptırdım ve 75.tl verdim sonucunu haftaya alıcam insaAllah,
Sigorta anlşmalı özel hastane laboratuarında yaptirdım
Günaydın canımGünaydın kizlar hayırlı bereketli cumalar fiyatını merak eden arkadaşlar 2lı testı dün yaptırdım ve 75.tl verdim sonucunu haftaya alıcam insaAllah,
Bahat hospitl tabi ki önce muayene olmak gerek çünki gittiğın doktor yönlendriyor ben muayene ücreti olarak da 35 tl verdimBende fiyat aldım şimdi, muayene için 50 tl, test için 66 tl istediler. muayene olmam gerekiyormuş. Avrasya Hospitaldan aldım. Sizin hangi hastane?
Evet ama bazı özel hastnelere göre farklılik gösterebiliyor canımsağol tatlım fiyatlarda sanırım aşağı yukarı bu aralarda.
Süt benide ishal yapıyor canım ondan olabilir