• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar moralim çok bozuk dünden beri ishal olmuşum bütün gece karın ağrısından uyumadim. Sabahtan beri agrimdan agliyorum eşim de sinir ediyor :KK61:
haşlanmıs pataes , muz ye tatlım iyi gelir ishale. kabız olmamayada özen göster ama .

Sağol canım dün süt içtim bi de dışarıdan tost yedim onlardan suphelendim bi an ama bir türlü geçmedi. Bebeğime birşey olcak diye korkuyorum o kadar sancı o kadar ağrı.

korkma canım seninki bağırsak ağrısı bebişe hiç bişey olmaz. bol bol su iç temizlensin için. bide patates muz üket. süt iç bi yandan o da kabızlık yapar ama dikkat et.

Günaydın kizlar hayırlı bereketli cumalar fiyatını merak eden arkadaşlar 2lı testı dün yaptırdım ve 75.tl verdim sonucunu haftaya alıcam insaAllah,

Günaydın kızlar bende yine hiç belirti yok sadece gece çok wc ye çıkıyorum. Uyku düzenim altüst sabah bide üstüne işe gitmek çok şahane oluyor.Haftaya cumartesi doktor randevum var ve heyecan dorukta

Sigorta anlşmalı özel hastane laboratuarında yaptirdım

inşallah sonuçların iyi gelir, her şey yolunda olur, ben hastaneye gitmiyorumm,özel doktorum var, o da bi labaratuarla anlaşmalı daha doğrusu şimdiye kadar hep oraya yönlendirdi ,acaba orda da 75 olur mu onu merak ettiğim için sormuştum

Bende fiyat aldım şimdi, muayene için 50 tl, test için 66 tl istediler. muayene olmam gerekiyormuş. Avrasya Hospitaldan aldım. Sizin hangi hastane?
Bahat hospitl tabi ki önce muayene olmak gerek çünki gittiğın doktor yönlendriyor ben muayene ücreti olarak da 35 tl verdim

günaydın arkadaşlar ben bi özel hastanenin laboratuvarında çalışıyorum bizde ikili test fiyatı 80 tl aynı gün mutlaka ultrasonda bakılması gerekiyor. çünkü ultrason bilgileride testle birlikte gönderilip değerlendiriliyor.

Herkese günaydın. Yarın doktora gideceğiz.Hayırlısı bakalım.
21 Mayıs - 21 Haziran arası İkizler burcuymuş.
Allah nasip ederse bebeklerimiz ikizler burcu olacak.
İkizler burcunun olumlu özellikleri şunlarmış :)
Uyumlu, entelektüel, çabuk kavrayan, mantıklı, konuşkan, canlı, sempatik, yeniliklere açık. Aynı anda bir kaç işi birden yapabilen.

Back