• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım misafirim vardı. ilk defa kahverengi lekelenmem oldu. çok korkuyorum bir şey olur mu yardım edin. yarın doktora gideceğim.
canım korkma bu hafta ıcerısınde olan bısey ama yorma kendını bende 7. haftamda oldum aynı sekıdle.

s
Kızlar ben az önce kelebek cirpintisi gibi bir şey hissettim. Bağırsak falan demeyin değil çünkü ayırt edebiliyorum bağırsak hareketlerini :) bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım galiba :KK46::nazar::KK54:
senın ıkıncı bebegındı sanırım dımı ıkıncılerde hareketler daha erken hıssedılırmıs.. ınsallah bızde hıssederız..

s
Kızlar ben az önce kelebek cirpintisi gibi bir şey hissettim. Bağırsak falan demeyin değil çünkü ayırt edebiliyorum bağırsak hareketlerini :) bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım galiba :KK46::nazar::KK54:
senın ıkıncı bebegındı sanırım dımı ıkıncılerde hareketler daha erken hıssedılırmıs.. ınsallah bızde hıssederız..

Gunaydiin guzel anneler.. civcivcix civcivcix ayni gun gözüküyor miniklerimiz ve bende dun sanki kipirti hissettim tam da ayirt edememistim, meleklerimiz bbüyüyor :KK49::KK46:

Merhaba canlarım gunaydınn :))

Dün izinliydim doktora gittik. kontrol vardı. haftayla uyumlu dedi hersey yolunda dedi. kanama alanım vardı temizlenmiş bitmiş ama yinede sen kullan progestanı dedi. mide blantılarım için zofran verdi tüm gün rahatlatır seni dedi. ellerini kollarını oynatıyordu :)) 9+4 üz bugün .3 hafta sonra 2 li test için gitcez. fiyatlarını bilen varmı=???

yaaa dün bendede oldu,hatta orda gaz olmaz diye inat ettim kendi kendime :KK48: gaz gibi diildi zaten,oynuyolarmı ne :)

Merhaba canlarım gunaydınn :))

Dün izinliydim doktora gittik. kontrol vardı. haftayla uyumlu dedi hersey yolunda dedi. kanama alanım vardı temizlenmiş bitmiş ama yinede sen kullan progestanı dedi. mide blantılarım için zofran verdi tüm gün rahatlatır seni dedi. ellerini kollarını oynatıyordu :)) 9+4 üz bugün .3 hafta sonra 2 li test için gitcez. fiyatlarını bilen varmı=???
gunaydin canim benmde haftaya 2 li testim var ama hala yaptirmakta karasizim. sizce yaptirayimmi

Kızlar moralim çok bozuk dünden beri ishal olmuşum bütün gece karın ağrısından uyumadim. Sabahtan beri agrimdan agliyorum eşim de sinir ediyor :KK61:

Kızlar moralim çok bozuk dünden beri ishal olmuşum bütün gece karın ağrısından uyumadim. Sabahtan beri agrimdan agliyorum eşim de sinir ediyor :KK61:
haşlanmış patates yesen,iyi gelir belki.Midene dokunucak bişeymi yedin,geçmiş olsun...

haşlanmış patates yesen,iyi gelir belki.Midene dokunucak bişeymi yedin,geçmiş olsun...

Sağol canım dün süt içtim bi de dışarıdan tost yedim onlardan suphelendim bi an ama bir türlü geçmedi. Bebeğime birşey olcak diye korkuyorum o kadar sancı o kadar ağrı.

gunaydin canim benmde haftaya 2 li testim var ama hala yaptirmakta karasizim. sizce yaptirayimmi

Günaydın kızlar.
Benimde ikili testim var araştırıyorum hastaneleri. Devlet hastanelerinde yaptırdığımız zaman ücret ödemiyoruz. Özel hastanelerde fiyatlı. Haftasına girince ben yaptıracağım nasip olursa.

Sağol canım dün süt içtim bi de dışarıdan tost yedim onlardan suphelendim bi an ama bir türlü geçmedi. Bebeğime birşey olcak diye korkuyorum o kadar sancı o kadar ağrı.
Evet onlardan dolayı olmuş olabilir,içindeki bi bakteri sebep olmuş olabilir.Senin ağrın ishalden dolayıdır,çok kötü sancı yapar bilirim ama bebişe bişey olucağını sanmıyorum.Banada böyle bişey olmuştu 7 buçuk aylıkken,ama yinede nolur nolmaz doktora danış canım

Evet onlardan dolayı olmuş olabilir,içindeki bi bakteri sebep olmuş olabilir.Senin ağrın ishalden dolayıdır,çok kötü sancı yapar bilirim ama bebişe bişey olucağını sanmıyorum.Banada böyle bişey olmuştu 7 buçuk aylıkken,yinede nolur nolmaz doktora danış canım

Günaydın kızlar.
Benimde ikili testim var araştırıyorum hastaneleri. Devlet hastanelerinde yaptırdığımız zaman ücret ödemiyoruz. Özel hastanelerde fiyatlı. Haftasına girince ben yaptıracağım nasip olursa.
Günaydın canım,bende özele gidiyorum,fiyatını sormadım ama ikili testi devlette yaptırıyım diyorum.Ne kadarmış ücreti bilgin varmı

Canım bende seninle aynı durumdayım benimde bir düşüğüm oldu ve hiç belirtim yok ve çok evhamlıyım senin gibi dua ediyorum hep ya birşey olursa diye ama yapacak birşey yok beklemekten başka

Off ff ne olacak halimiz...

Back