- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Folik asiti bile icemiyorum napacam bilmiyorun ilac deyince kusasim geliyoAl benden de o kadar canım
Burda bi arkadaş kızılcık kompostosunun iyi geldiğini söyledi,bakamadım nerde bulurum diye ama en kısa zamanda denicem bunu.Ben yemek yemeye korkar oldum artık,yiyemiyorumda zaten,sanki hiç geçmicek gibi geliyorAhh su mide bulantisi bi nefes ver yaaa öldürdün beni vallahaa
coj zorluyor beni ya her sabah midemde bisey olmasina gerek yok cok zorlaniyorum sabahlari cok..ay o mide blantısı bende de basladı canım((
evet canim 3.lu test demek istedim...:)3 test derken 3 lü testimi diyosun canm
Aynen eşim hafta sonuna al dedi dayanamadım daha fazlaC.tesi gunu gidicem bende ama cok merak ediyorum icim icimi yiyiyo
yok canm ya yaptırmadım daha ultrasonda 3 hafta kadar gerideyiz doğum tarihi 23 nisan ama doktor mayıs başı olabilir dedi bidahaki randevuma çok var daha en son kanamam vardı 1 inde gittim iğne yazdı bi sorun olmazsa 1 ay sonra gel dedicoj zorluyor beni ya her sabah midemde bisey olmasina gerek yok cok zorlaniyorum sabahlari cok..
evet canim 3.lu test demek istedim...:)
onlar icin demesi kolayda gel 1 ay bekle...inşAllah kanaman olmaz canim. ..ben o konuda kararsizim test yaptirmayabilirim..yok canm ya yaptırmadım daha ultrasonda 3 hafta kadar gerideyiz doğum tarihi 23 nisan ama doktor mayıs başı olabilir dedi bidahaki randevuma çok var daha en son kanamam vardı 1 inde gittim iğne yazdı bi sorun olmazsa 1 ay sonra gel dedi
Folik asiti bile icemiyorum napacam bilmiyorun ilac deyince kusasim geliyo
Günaydın cnm inş sevinçli hayırlı ve güzel haberlerle geliceksinKızlar Günaydın. .. benim için dua edin doktora gidiyorum
iyi haberlerle gelirsin ins bende bugun gitmeyi dusunuyorum sol kasigimda dayanilmaz bir agri var. allah yardimcimz olsun.Kızlar Günaydın. .. benim için dua edin doktora gidiyorum
canım dualarım seninle inş bebeğin sağlıklıdır sakin olmaya çalış sen de güzel haberlerle geleceksin inşGunaydin arkadaslar ...gecmis bayraminiz mubarek olsun...@civcivcix canim guzel haberlerle gelirsin insallah..benimde bayram boyu kanamam oldu hafifi hafif bugun bir uyandimki sanki adet olmusum ve adet sancisinin daha agirini cekiyorum su an esimi aradim dokturuma gidecegiz ..henuz kalp atisini duymadim ve bebegi gormedim sat gore 7*5 im ama ultrasonda iki hafta kucuktu cok korkuyorm..bana dua edin olurmu ...
Benimde c.tesi gidecektik dr randewu almicakmis o gune cok moralim bozuldi caliscam demisti bana kontrole gittigimde simdi esim gelemicek cuma gidicem mecburAynen eşim hafta sonuna al dedi dayanamadım daha fazla
Kızlar Günaydın. .. benim için dua edin doktora gidiyorum
Gunaydin arkadaslar ...gecmis bayraminiz mubarek olsun...@civcivcix canim guzel haberlerle gelirsin insallah..benimde bayram boyu kanamam oldu hafifi hafif bugun bir uyandimki sanki adet olmusum ve adet sancisinin daha agirini cekiyorum su an esimi aradim dokturuma gidecegiz ..henuz kalp atisini duymadim ve bebegi gormedim sat gore 7*5 im ama ultrasonda iki hafta kucuktu cok korkuyorm..bana dua edin olurmu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?