kayısı fıln yıyorum ıse yaradıgı kadar bana progestan vermedı lekelenmemı soyledım pembe kırmızı olmadgı sure sorun yok dedı bnden acık kahve e sarı seklınde gelıo ama nefret edıorm bu durumdan sureklı gunluk ped her lavobaya grdgmde kontrol edıorm takıntılı oldum :/ bıtek folbıol verdı folık asıt 5 mg yarıya kırıp ıcıyorum cnm baskada bsy vermedı
Bende tiroit hastasiyim hasimoto var bende endokrin dr una duzenli gitmem gerekiyor hamilelik suresince.ilac kullaniyorum ilacin bir zarari yok aksine faydasi varTiroid canim
Rahimde kasilma oldugu icin riski olan kisilere onerilmiyir ilk uc ay dusuk riski olusturabiliyorCanim ciddi misin sen yaa :)
Ay ay yavaş yavaş oyun gibi anlat masal anlatır gibi, alışacak:) ah aaa bayram bize de iyi geldi vesselâm. Beraber bir şeyler yapmayı ozlemisiz. Bu arada oğlumun ilk süt dişleri çıkıyor çok mutlu oldum bugün :) hala kardeşten haberi yok nasıl söyleyeceğim bilemiyorum. :)
Dr bana riskin yok herseyi yap dedi sancim kanamam da olmadı ama ah ana yüreği, burdaki kizceler olmasa naparimkineRahimde kasilma oldugu icin riski olan kisilere onerilmiyir ilk uc ay dusuk riski olusturabiliyor
Evet canim bende kullaniyorum tiroit icin ilac eksikligi zarar ama ezmenin ne sakincasi varmiski endokrin dr a gidince sorucam merak ettim iyi bir drcanım benmkını merak ettıysen benım troıdlerım konusunda kadın dogumcu doktorum dahılıyeye gorun gebelıkte bole bı problem ıstemıorum dedı. bende gıttım dahılıyeye tahlıl yaptı troıdlerım az calısıormus sanırım bı hap verdı. benm hap yutma problemım var. hapı yuttugum anda cıkarıorum. doktorada soledım bunu ama bu mınıcık bı hap dedı gercekten kucuk ama ben dogum kontrol hapını bıle yutamayan bı ınsanım. ezıp ıcsem olurmu dedım bu sefer onada olmaz dedı. hher neyse barı muzun arasına falan koyupp yutarım dedım cıktım ama 10 tablet yuttuysam 9 tanesı cıktı zaten bak bunu yazarken bıle mıdem bulanııyo...arkadaslara sordum onlar hapın onemlı bı hap oldugunu soledıler bebegımın beyın gelısımını etkıleyebılırmıs ooofff...
Gitsekte biran once bebislerimizin pit pitlarini duysak :-Dnormal canım bizimkiler daha çok küçük. ben de bayramdan sonra tekrar gidecem.
Ne zaman gideceksin kontrole ben perşembe günü gideceğim ve inşallah duyarızGitsekte biran once bebislerimizin pit pitlarini duysak :-D
3 test derken 3 lü testimi diyosun canmama senin bebis bizimkindrn buyuk annesi:) bende 3 haftadir gormuyorum en son 6+3 görmüştüm. ..cok merak ediyorum acaba nasil diye ? sen 3 test yaptirdinmi?
Teşekkür ederim Canım şuan yoldayız. Kusura bakma geç cevap yazdığım içinNe güzel haberler geliyor. MasallahDemiştik korkma diye sana hatırlıyorum ama yine de dikkatli ol. Bayramda çok yorma kendini :) artık sorunsuz bir hamilelik geçirelim hepimiz....
C.tesi gunu gidicem bende ama cok merak ediyorum icim icimi yiyiyoNe zaman gideceksin kontrole ben perşembe günü gideceğim ve inşallah duyarız
bence de :) perşembe günü duyucam inş.Gitsekte biran once bebislerimizin pit pitlarini duysak :-D
Ahh su mide bulantisi bi nefes ver yaaa öldürdün beni vallahaa
kayısı fıln yıyorum ıse yaradıgı kadar bana progestan vermedı lekelenmemı soyledım pembe kırmızı olmadgı sure sorun yok dedı bnden acık kahve e sarı seklınde gelıo ama nefret edıorm bu durumdan sureklı gunluk ped her lavobaya grdgmde kontrol edıorm takıntılı oldum :/ bıtek folbıol verdı folık asıt 50 ml yarıya kırıp ıcıyorum cnm baskada bsy vermedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?