2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bem burda mide agrisindan strrsten ağlarken kadar bos seylere uzuldugumu okuduklarimdan sonra anladim. Rabbim kimsenin hevesini kursaginda birakmasin saglicakla bebeklerimizi kucaklarimiza alalim inşallah. Normal zamanda bu kadar mide agrisina siskinliga asla dayanilmaz ama isin icinde canin kanin varsa dayaniyosun isyan.etmiyorsun. onu bana veren rabbime sukurler olsun. Midr agrisindan aglamaktan suanda gozlerim sis sis ama rn ufak bi kasik agrisinda ben burdayin anne demesi bile yuzumu gulduruyor. Allahim bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine yokluklarini aratma, varliklariyla senlendir hepimizi ve bir sonraki bayrama hep birlikte girelim. Bebgini kaybeden arkadaslara suan ne desem bas rabbim yureklerini serinletsin ins hepinize hayırlı bayramlar

Bayramınız mübarek olsun sevdiklerinizle beraber nice güzel bayramlara inşallah bu Bayram bebeğimi herkese açıklama artık 10 haftalık olduk söyleyim artık demi zaten 2. Bebişim karnım çıktı beni gören anlayacak

Kurban Bayraminiz mübarek olsun ailenizle ve sevdiklerinizle vede dogacak bebislerimizle nice bayramlara
Aslında bende istemiyorum ama bakalım
Peki kızlar hazır konu açılmışken şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz?
onuda yaptirmak istemiyorum ailede sekeri olan yok karatayin dedigide aklimi karıştırdı. Birde ben ikili testide şeker yuklemesinide kızım da yaptirmistim allaha Şükür sorun çıkmadı bu ilk bebegim olsa yaptirirdim belki ikinci olubca daha rahatim sanki

Şeker yüklemesi ve ikili test ile ilgili bir şeyler yazmissiniz kızlar ilk bebeginde hiç bir sorun olmayıp ikincisinde olan gördüm şekeri çıkıp tehlikeli yani önlem alınması gereken durumlar oldu aman dikkat edelim ne olcak yapılsın gitsin :)

merhaba güzel anne adayları...
her bayram sabahı dinlemekten keyif aldığım barıs abinin şarkısıyla sizleri selamlıyorum bayramımızın kutlu mutlu umutlu saglıklı gecmesi dileğiyle... ne olursa olsun icimizdeki şeker toplayan cocuk ölmesin... sizleri seviyorum

Ben doktorum ne derse onu yapıyorum :) ama gel gelelim şu doktorlar kendi içlerinde celisiyorlar ona uyuz oluyorum. Biri çok zararlı yaptirma derken diğeri aman ha yaptir diyor. Bana ilk gebelıgım de doktorum değerler ime bakarak gerek olmadığını söylemişti. O zamanlar çok kilo alanlara yaptiriliyordu. Sanirim şimdi herkese yaptiriliyor. Herkeste duyuyorum artık. Bilmiyorum 8 yılda ne değişti Bu bile bir çelişki :)

Reactions: mpb
kızlar aklıma bir şey takıldı. ben doktora gittiğimde hiç tahlil yapmadı. size yaptırdı mı hamile kaldıktan sonra?

kızlar aklıma bir şey takıldı. ben doktora gittiğimde hiç tahlil yapmadı. size yaptırdı mı hamile kaldıktan sonra?
Hamile kaldigimdan beri saglik ocaği dahil 5 doktor gezdim sadece eski doktorum kizimdan kalan tahliller olduğunu gerek duyarsak yaparız dedi

canım ilk muayeneden sonra blli testler istedi ..troidle alakalaı..kan değerleri ile ilgili hiv le alakalı vb..sağlık ocağında yaptırırsın dedi..

canım ilk muayeneden sonra blli testler istedi ..troidle alakalaı..kan değerleri ile ilgili hiv le alakalı vb..sağlık ocağında yaptırırsın dedi..
ben de hamilelik öncesinde hemogram, tiroid ve bağışıklığa bakan testler yaptı. bunlar heralde

Hayirli bayramlar iki gundur cok kotu basim agriyo mide m bulaniyo cok yorgunum halimde yok perisanim doktora persembe gitcm ahh ahh ne zor beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…