- 9 Eylül 2014
- 367
- 269
- 133
teşekkür ederim iyiyim malum hamilelik gün sayıyoruz hep birşeyler bekleniyo önce hamile kalayım diye sonra kese sonra kalp atışı sonra 12. hafta sonraaaa....inşallah sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik serüveni yaşarızHosbulduk canim benim nasilsin iyi misin ?
sen nasılsın herşey olumludur inşallah dikkat et kendine özellikle 12. haftaya kadarteşekkür ederim iyiyim malum hamilelik gün sayıyoruz hep birşeyler bekleniyo önce hamile kalayım diye sonra kese sonra kalp atışı sonra 12. hafta sonraaaa....inşallah sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik serüveni yaşarız
Dün internetten okudum kullanmak gerekiyormuş Dr.2gün balık ye dedi ama asıl faydalı balık yağı soğuk denizlerdeki balıklardan elde edilen bizim burda yediklerimiz soğuk deniz balıkları değil ki ben de araştırayım alayım vallahi hiç bir şey çocuğum sağlığından daha önemli olamaz sen ne zaman başladın kullanmayaBen kullaniyorum canim ama balik yag olarak degil somon yagi dr daha etkili dedi GNC den aldim pahali bi urun 115tl
Aminn insallahh aminn tum istedigimiz bu degil mi zaten sen kalp atislarini duymussundur artikteşekkür ederim iyiyim malum hamilelik gün sayıyoruz hep birşeyler bekleniyo önce hamile kalayım diye sonra kese sonra kalp atışı sonra 12. hafta sonraaaa....inşallah sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik serüveni yaşarız
Dün internetten okudum kullanmak gerekiyormuş Dr.2gün balık ye dedi ama asıl faydalı balık yağı soğuk denizlerdeki balıklardan elde edilen bizim burda yediklerimiz soğuk deniz balıkları değil ki ben de araştırayım alayım vallahi hiç bir şey çocuğum sağlığından daha önemli olamaz sen ne zaman başladın kullanmayaBen kullaniyorum canim ama balik yag olarak degil somon yagi dr daha etkili dedi GNC den aldim pahali bi urun 115tl
yumurta sayısı kaçtı? ben de klomen kullandım 3 yumurta gelişmişti, çoğul gebelik riski var diye çatlatma iğnesi yapmadı. kendiliğinden çatlamış demekki. ama kaçı döllendi bilmiyorum. yarın gidecem doktora inş.aynı sorun bendede var aşılamayla oldu canım..ilaçların etkisinden yumurtalıklarım fazla gelişti (ohss) durumum riskli olduğu için baktırmadım canım ben doktorum her zaman karından bakıyo
ben daha fazlasını istiyorum eksik dua ederim diye çok korkuyorum sağlıklı doğsun hayırlı evlat olsun... böyle gidiyooo :) tabi hepimiz öyle istiyo rabbim tüm isteyenlere önce hayırlı ebeveyn olmayı sınra hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasib etsin... evet 6+3 te duydum karından baktı... ama ben nasipliydim sekiz haftaya kadar yolu var duyamayan telaş yapmasınAminn insallahh aminn tum istedigimiz bu degil mi zaten sen kalp atislarini duymussundur artik
kurt düşürme içine herşey çok güzel maaşallahSlm kızlar bende yeni. keşfettim burayi bebislerimiz hepimize hayırlar getirsin :) ben cumartesi günü gördüm bebegimi kalp atışlarını da hem gördüm hem duydum çoook şükür dr.bebek iri haftasına göre acaba üstüne mi gördün dedi gormedigime eminim ama içime kurt düştü ins bir sorun yoktur
benim de bazen göbeğimin alt tarafı ağrıyor. ama gaz sancısı oluyor sanırım. eve gelince dinlenmeye çalış canım. çok ev işi yapmaherkese günaydın, arkadaşlar bugün bebeğim 6 haftalık oldu gerçi kanamam yok ama ultrasona bakarak doktor düşük tehliken var dedi şimdi de sürekli kasığımda ve belimde ağrım var ve ben çook korkuyorummmçalışan bayanım izin de alamıyorum acaba psikolojik mi bu ağrım sizde var mı ağrılar ne yapmam lazım
inşallah görürsün canım bende daha görmerdim ama buradaki tecrübeli arkadaşlar yazmışlardı 6 7 haftaya kadar anca görünüyormuş11ekimde gidicem kontrole esimde gelmek isyo insallah kalp atislarinida duyariz acaba o zamana kadar bebisimi gorebilirmiyiz farkedile bilinir mi ki
söylüyoruz da çok takan yok yani hamile mi bunlar diye hiç düşünen yok, bu kadar ağrı normal mi acabasiz çalışan annelere çok üzülüyorum elden de bişey gelmiyo çalıştığınız yere hamiş olduğunuzu ve yardıma ihtiyacınız olduğunu mutlaka söyleyin üzmesinler sizi
Beda, kalp atıişlarını ne kadarlıkta duydun canım ? Ben de pazartesini bekleyemeyip (bayram olduğu için) yarın öğlen gideceğim. Umarım güzel bir süpriz yapar bize :)Endiselenme arkadasinda dedigi gibi ultrasonla alakali bende once devlete gittim sadece keseyi gordu cok erken dedi bi kac gun sonra ozele gittim kalp atisini bile gorduk Allaha sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?