• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben vajinal derse baktırırım sanırım. tedaviyle oldu zaten benim. polikistik over var ben de.
aynı sorun bendede var aşılamayla oldu canım..ilaçların etkisinden yumurtalıklarım fazla gelişti (ohss) durumum riskli olduğu için baktırmadım canım ben doktorum her zaman karından bakıyo

Endiselenme arkadasinda dedigi gibi ultrasonla alakali bende once devlete gittim sadece keseyi gordu cok erken dedi bi kac gun sonra ozele gittim kalp atisini bile gorduk Allaha sukur
Insallah canim.bayramdan sinra gidicem insallah görürüm

canım bi süre nete giremedim, teşekkür ederim inşallah önemli olmaz ama benim ilk gittiğimde 5cm ken şimdi nerdeyse 7cm 4 haftada bu kadar büyüdü biraz üzdü beni..

kanama bende de oldu bir hafta kadar ve özellikle sordum kistin bi alakası olmuyomuş çünkü kist yumurtalıkta kanama ise rahimdeymiş..

kendine ve dinlenmene dikkat et Allah'ım sağlıklıca bebeğine kavuştursun inşallah..
Mrb canim oncelikle bebegin hayirli olsun..benim bundan onceki hamileligimde kistim vardi yumurtalikta 3,5 cm ken doguma kadar 8,5 cm oldu ve sezeryan esnasinda aldilar..once hizla buyudu sonra durdu ..benimde kanamam olmustu ama cok sukur bir sorun olmadan dogumumu yaptim.... hic korkma ben izaman profa gitmistim oda acil bisey olurs bebek karindayken ustten alinir yumurtaliktan hicbirsey olmaz dedi ..ama korkulan olmadi gayet guzel gecti..ameliyatim iki saat surdu once oglumu hemen aldilar geri devam etti doktor..

OkAdar dogru konusmussunki ayni sry bnimde 5aylik hamileliğin de oldu gerizekali doktora iki gun once gittim dedimki lekelenmrm var agtim var yok biseyin gecer dedi agrim vardi sabah bi uyandim kan icindryim yolda suyum patladı ve bebegimi kaybetyim bi tek doktora asla guvenmem
arkadaslar benim de 19. haftada öyle oldu enfeksiyon dedi yolladı ama yolculuk yapma dedi yaptım ertesi gün kaybettim zaten

OkAdar dogru konusmussunki ayni sry bnimde 5aylik hamileliğin de oldu gerizekali doktora iki gun once gittim dedimki lekelenmrm var agtim var yok biseyin gecer dedi agrim vardi sabah bi uyandim kan icindryim yolda suyum patladı ve bebegimi kaybetyim bi tek doktora asla guvenmem
yaaa peki size de servikal yetmezlik olabilir dediler mi

Allah yardımcın olsun canımm...3doktorda mı aynı şeyi söylüyo peki
Evet risk yok diyorlar canım

Canim dediki hiç risk yok hatta progestan i bile birak
bi dahaki kontrolün ne zaman,belkide normal bişeydir,düzelir kesenin görünümü,progestanı bırak dediğine göre,ilk defamı karından baktı?[/QUOTE]
Evet canım vajinal yuvarlakti
Canim dediki hiç risk yok hatta progestan i bile birak
Riskin yoksa kullanma benim ilk 3 ay kullanmam gerekiyor.[/QUOTE]
Olsun canım şifa olsun

ayyy aynı şeyleri yaşamışız üçümüzde bu olay ilk gebelikte mi oldu sizde

Evet risk yok diyorlar canım

bi dahaki kontrolün ne zaman,belkide normal bişeydir,düzelir kesenin görünümü,progestanı bırak dediğine göre,ilk defamı karından baktı?
Evet canım vajinal yuvarlakti

Riskin yoksa kullanma benim ilk 3 ay kullanmam gerekiyor.[/QUOTE]
Olsun canım şifa olsun[/QUOTE]
içini ferah tut o zaman canım korkma Allah büyüktür

Arkadslar herkese merhaba. Ben 5+5 hamileym. Gecen hafta cok acık pembe 2 damlaa akıntı geldi. Panikledm doktorumı aradım. Baana düşük riski var. Yat ddi. Ben progestan içsem dedim. Ben sana progestan verdm mi bırak düşerse düssn. Salak gerizkalı bi bebek istiosan verym iç ddi. Ama kesede hç bi problem yk. Saglksz oldugnu nerden cıkardki. Ve bidahada pembemsi akıntı hc olmadı. Ertesi gün baska dr a gttim. Bana ptogestan verdi. Persmbe tekrar gitcem. Sizce hala düşük tehlkem varmı. Kasklarım cok agrıo. Başkada bi sıkıntm yok :KK43: :KK43:

Merhaba canım bu nasıl bir hamile annr katliamıdır ya. O nasıl bir yorum. Benim hiç teorik bilgim yok ama kanaması olması demek salak gerizrkalı mı demek. Çok yanlış çok talihsiz olmuş çok üzüldüm senin için. Bence doktorunu değiltir canım tabir olarak bile çok çirkin. Ayrıca birçok yerde okudum her şekilde kanama lekelenme düşük riski olarak kabul edilir ve progestan verilir. Sakın üzülme ve başka doktora görün derim

Yok enfeksiyon yok yetmezlik birsuru sey klasik xcvp saglikli olsa bise olmzdi hic birine inanmiyorum doktot hatasıdi
aynen yaaa benim ilk boştu sonra bu oldu çok bekledin mi tekrar hamile kalmak için yaa ben devlete takıldım dr. a ehemmiyet vermedim burda çok yoğun devlet hast. ilgilenmiyolar düzgün eşimde de erkek takıntısı var düzgün bi dr. a gidemedim

Arkadaşlar forumda ne kadar çok farklı doktorlara gidenler var. Önceden araştırıp, arkadaştan esten dosttan güvenilir birini bulup ona gitmek tamamiyle kendimizi önce Allaha sonra onlara teslim etmek daha doğru değil mi? Böylece kendinizi yıpratıyorsunuz bence. Biri bunu dedi diğeri başka bir şey dedi. neyapacağınızı da şaşırırsınız valla. Yani ben ilk düşük yaptığımda bir sonrakinde aynı anda 3 dktora falan gtcem demıstım ama gitmedim bu sefer de cunku yazdıklarınızı görünce korktum açıkçası. fazla ılac yuklemesı yapmasın yenı gıttıgım, ekstra bişeyler isteyip de korkutmasın beni diye. hatta şimdi de düşük yaptığımda gittiği dr a gidiyorum sonuçta bu onun hatası da değildi, kısmetti belki de :KK43: düşüncelerimi yazayım dedim. İnşallah faydasını görürsünüz tavsiyemin :KK66: Allah hepimize sağlıklı hamilelik yaşatsın ve sag salim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :)
Bende senin gibiyim canım kürtajımı yapan doktora gidiyorum ve bana folic asitten başka bişey vermedi bekliyorum sadece

Benim bagirsaklar kaskati oldu doktorun ilacta ise yaramadi catlicam.artik 4 gun oldu daha wcye cikamadim.offf

Back