• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayyy aynı şeyleri yaşamışız üçümüzde bu olay ilk gebelikte mi oldu sizde
Benim ilk gebeligimdi. Ama sanslidik biz. Ama o 3.5 ay ne çektiğimo bir ben birde allah bilir. 3.5 ay dışarıya çıkamadım. Hayatım yatak odası ve pencereden ibaretti. O doktor o da hakkımı hiçbir zaman helal etmiyorum. Allahima şükürler olsun oğlum sağlıklı. Allah diğer dojtorumdan razi olsun...

Evet canım vajinal yuvarlakti

Riskin yoksa kullanma benim ilk 3 ay kullanmam gerekiyor.
Olsun canım şifa olsun[/QUOTE]
içini ferah tut o zaman canım korkma Allah
büyüktür[/QUOTE]
Öyle canım benim Sağol

Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı ve kaçar tane acil

Benim ilk gebeligimdi. Ama sanslidik biz. Ama o 3.5 ay ne çektiğimo bir ben birde allah bilir. 3.5 ay dışarıya çıkamadım. Hayatım yatak odası ve pencereden ibaretti. O doktor o da hakkımı hiçbir zaman helal etmiyorum. Allahima şükürler olsun oğlum sağlıklı. Allah diğer dojtorumdan razi olsun...
sen bana umut oldun şimdi ondan sonra ki bebişte aynı şeyleri yaşmadın mı

sen bana umut oldun şimdi ondan sonra ki bebişte aynı şeyleri yaşmadın mı
Doktorum şu an riskli bir gebelik gecirdigimi söyledi. Ilk gebeligi riskli geçenlerin ikinci gebeligi % 80 riskli geçiyor dedi. Kanamam vardı o bitti kese de kanamam başladı. O da bitmiş. Şükürler olsun allahim a. Şimdi yeni bir doktor arıyorum çünkü dün lekelenmem oldu ve acil doktoru hiçbir şeyin yok dedi. Riskli bir gebeliğin de yok dedi. Kime inanacagimi şaşırdım. Bizi kurtaran doktorum da gitti. O yüzden başka doktor bulamıyorum. .. :( ama hersey inanmaktan geçiyor. Ben bu bebegiminde tıpkı abisi gibi güçlü olacağına inanıyorum. Annesini bırakmayacak o da :)

Doktorum şu an riskli bir gebelik gecirdigimi söyledi. Ilk gebeligi riskli geçenlerin ikinci gebeligi % 80 riskli geçiyor dedi. Kanamam vardı o bitti kese de kanamam başladı. O da bitmiş. Şükürler olsun allahim a. Şimdi yeni bir doktor arıyorum çünkü dün lekelenmem oldu ve acil doktoru hiçbir şeyin yok dedi. Riskli bir gebeliğin de yok dedi. Kime inanacagimi şaşırdım. Bizi kurtaran doktorum da gitti. O yüzden başka doktor bulamıyorum. .. :KK43: ama hersey inanmaktan geçiyor. Ben bu bebegiminde tıpkı abisi gibi güçlü olacağına inanıyorum. Annesini bırakmayacak o da :)
Bu arada doğum tarihlerimiz de aynı :)

Kizlar simdi drdan ciktim kesenin içinde bebisinizi ne zaman gordunuz benim 5+5deyim bebis gorunmedi morelim cok bozuldu :KK43:
canım makineden makineye değişiyor yada alttan muayene ile üstten değişiyor..benim alttan tam 5 haftalıkken görüldü...

Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı acil, ve kaçar tane? ??
solgar markasının folik asidini kullanıyorum günde 2 tane..progestanda 6gün boyunca 3 adet kullancam daha sonra günde 2 kullancam..

Olsun canım şifa olsun
büyüktür[/QUOTE]
Öyle canım benim Sağol

Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı ve kaçar tane acil[/QUOTE]
progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel

büyüktür
Öyle canım benim Sağol

Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı ve kaçar tane acil[/QUOTE]
progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel[/QUOTE]
progestan günde 3 defa

Herkese iyi geceler.Her akşam foruma bir göz atıp çıkıyorum.Bende kısmetse Mayıs annesi olucam.3.kez bu duyguyu tadıcam inşallah.Sizlerden ricam keseyi veya bebeği biraz geç görün fakat alttan muayene ettirmeyin.Hayır demek en doğal hakkınız.Çünkü Allah korusun keseyi yerinden oynatıp düşüklere yol açılabiliyormuş.

Günaydın kızlar balık yağı kullanan varmı aranızda

Kizlaarrr benide araniza kabul edin bende sat 21agustos kesemiz gozuktu p.tesi gunu kalp atislari icin bsey demedim gozukmedi sanirim daha bayram snrasi gel bakalim dedi dr um 2yil mucadekeden sonra hamd oksun bebeim karnimda :-)

Kiyamam boyle daha cok kafani karistirmislar bence sen en kotu ihtimale gore tedbir al ama en iyi ihtimali bekle ben su an cok dikkat ediyorum evden bile cikmiyorum ama benin oglusum
Kizlaarrr benide araniza kabul edin bende sat 21agustos kesemiz gozuktu p.tesi gunu kalp atislari icin bsey demedim gozukmedi sanirim daha bayram snrasi gel bakalim dedi dr um 2yil mucadekeden sonra hamd oksun bebeim karnimda :-)
hoşgeldin taze anniş

hayırlı olsun canım benimde kesem gözüktü ama bebiş görünmedi bayramdan sonra gel dedi dr inş o zaman görücez

hayırlı olsun canım benimde kesem gözüktü ama bebiş görünmedi bayramdan sonra gel dedi dr inş o zaman görücez
11ekimde gidicem kontrole esimde gelmek isyo insallah kalp atislarinida duyariz acaba o zamana kadar bebisimi gorebilirmiyiz farkedile bilinir mi ki

Kiyamam boyle daha cok kafani karistirmislar bence sen en kotu ihtimale gore tedbir al ama en iyi ihtimali bekle ben su an cok dikkat ediyorum evden bile cikmiyorum ama benin oglusum
telefonda yazamıyom reklamlar yüzünden yarım kaldı oglusum cennette bekliyor diyecektim ben buurda onun elinden tutamadım ama belki o benim ellerimden tutar... bizim gebelikler tevafuklu olmuş inşallah kavuşuruz sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza ben ümitliyim bu sfer çok rahat kalbim öncekinde hep huzursuzdum... bu arda oğğlun kaç yaşında seni zorluyır mu hamilelikte ... dr. ların dediğine de çok takılma ben kalben bi sorun yaşamayacağını hissediyorum ama dikkat et kendine

Back