2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Sorun yokmuş işte çok şükür ya, kanama alanı dediği Rahim agzina yakın olmadığı için riskli olmadığını söylemiştir ki bu da risk teşkil etmez zaten. Kafana takma.Ama yine de bence biz kendimize dikkat edelim canım.. doktor dese de bu dönem ilişki veya aagir is falan için biraz tehlikeli olabilir..

kizlar bugun ruyamda bir bebek gordum kucagimda cokkk tatliydi, benim miydi bilmiyorum cinsiyetinide tam bilmiyorum ama yuzu erkege benziyodu :) ayyy gelsin artik mayislarrrrrrrrrrr

Hiç sorma bende de hergün ayrı bir rüya ama ben kabus da görüyorum arada Allahım gönlümüze göre versin sen de erkek istiyosan erkek olur inşallah. ..

Olabilir canim sevket hastanesine baktirdim bayramdan sonra tekrar gidicem ins goruruz bu sefer

Devlet yazacaktum sevket olmus telden girince :)

canım bi süre nete giremedim, teşekkür ederim inşallah önemli olmaz ama benim ilk gittiğimde 5cm ken şimdi nerdeyse 7cm 4 haftada bu kadar büyüdü biraz üzdü beni..

kanama bende de oldu bir hafta kadar ve özellikle sordum kistin bi alakası olmuyomuş çünkü kist yumurtalıkta kanama ise rahimdeymiş..

kendine ve dinlenmene dikkat et Allah'ım sağlıklıca bebeğine kavuştursun inşallah..

Allah korusun maşallah canım doktorun ne güzel ihtimali söylüyor titiz davranıyor çok kafana takma bence kötü olsa onu da söylerdi :) bebisini gormussun tadını çıkar üzülme :)
Inşallah canım kızdı bana sorun olsa derim diye

Haklısın canım insan korkuyo ama dr dedi bişey olsa derim diye, ne bilim

Arkadaşlar forumda ne kadar çok farklı doktorlara gidenler var. Önceden araştırıp, arkadaştan esten dosttan güvenilir birini bulup ona gitmek tamamiyle kendimizi önce Allaha sonra onlara teslim etmek daha doğru değil mi? Böylece kendinizi yıpratıyorsunuz bence. Biri bunu dedi diğeri başka bir şey dedi. neyapacağınızı da şaşırırsınız valla. Yani ben ilk düşük yaptığımda bir sonrakinde aynı anda 3 dktora falan gtcem demıstım ama gitmedim bu sefer de cunku yazdıklarınızı görünce korktum açıkçası. fazla ılac yuklemesı yapmasın yenı gıttıgım, ekstra bişeyler isteyip de korkutmasın beni diye. hatta şimdi de düşük yaptığımda gittiği dr a gidiyorum sonuçta bu onun hatası da değildi, kısmetti belki de düşüncelerimi yazayım dedim. İnşallah faydasını görürsünüz tavsiyemin Allah hepimize sağlıklı hamilelik yaşatsın ve sag salim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :)

Rabbime cok sukur kesese normal dedi dr tanidigimiz bide bayagi ilgilendi ins bayramdan sonra goruruz

SOn adet tarihime gore 10. Haftama girdim fakat ultrasona gore 7 haftalik henuz. Doktor bi sorun yok dedi. Oyleyse Allah nasip ederse dogum tarihide degisecek bebegimin demekki

Kizlar simdi drdan ciktim kesenin içinde bebisinizi ne zaman gordunuz benim 5+5deyim bebis gorunmedi morelim cok bozuldu
Endiselenme arkadasinda dedigi gibi ultrasonla alakali bende once devlete gittim sadece keseyi gordu cok erken dedi bi kac gun sonra ozele gittim kalp atisini bile gorduk Allaha sukur

Arkadslar herkese merhaba. Ben 5+5 hamileym. Gecen hafta cok acık pembe 2 damlaa akıntı geldi. Panikledm doktorumı aradım. Baana düşük riski var. Yat ddi. Ben progestan içsem dedim. Ben sana progestan verdm mi bırak düşerse düssn. Salak gerizkalı bi bebek istiosan verym iç ddi. Ama kesede hç bi problem yk. Saglksz oldugnu nerden cıkardki. Ve bidahada pembemsi akıntı hc olmadı. Ertesi gün baska dr a gttim. Bana ptogestan verdi. Persmbe tekrar gitcem. Sizce hala düşük tehlkem varmı. Kasklarım cok agrıo. Başkada bi sıkıntm yok

inş. hayırlısıyla bizde keseyi ve kalp atışını görürüz.

Sacmalamis resmen nedemek duserse dussun benimde lekelenmem oldu progestan verdi dr. Buna ragmen duserse sagliksiz gebelikler dogasi geregi duser uzulme dedi.sakin ol ilacini kullan ve istirahat et canim

benim esimde psikoloji oldugunu soyluyo ama hormonlarimiz degisiyo dusunsenize icimizde biri var:) bende aynen xc oldugunda hemen gideyim diyorum eskiden hic gitmezdim tutardim hep
sizinkiler psikolojik diyo benim eşim de benimle aynı psikolojiyi paylaşıyor sanki o hamile birlikte aşeriyoruz... şişlik bulantı canımızın çektikleri sevmediklerimiz hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…