benim esimde psikoloji oldugunu soyluyo ama hormonlarimiz degisiyo dusunsenize icimizde biri var:) bende aynen xc oldugunda hemen gideyim diyorum eskiden hic gitmezdim tutardim hepben bu kadar erken değişiklik olacağını düşünmüyordum. eşim psikolojik olduğunu düşünüyor :) hamile olduğunu öğrenmeden bişeyin yoktu diyor :) wc geldiği zaman hiç bekleyemiyorum yoksa çok ağrı yapıyor. gaz konusunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. her tarafa salıyorum :) :) :) :)
5+4 de karından görünür bencede, benimki görünmemişti vajinal baktı. sabredebiliyorsan bayramda sonra git, hem keseyi hem bebeği gör.ben de bu hafta perşembe gitmeyi düşünüyorum. 5+4 olacak. karından görünür heralde. bazen de kararsız kalıyorum bayramdan sonra 1 kere gidip kalp atışını da mı duysam diye. bayramdan sonra 6 hafta dolmuş olacak.
Ben de tutanlardandım :) ama dün gece 4 kere kalktım heralde :) gaz sancım oluyor, adet olacağım zannediyorum kalkıp duruyorum.benim esimde psikoloji oldugunu soyluyo ama hormonlarimiz degisiyo dusunsenize icimizde biri var:) bende aynen xc oldugunda hemen gideyim diyorum eskiden hic gitmezdim tutardim hep
anladım canım inşallah sağasağlim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi rabbim aşamacağımız sıkıntı vermesin
ilk bebeğim ve şimdiye kadar sabrettim. biraz da doktorumun uzak olmasından dolayı üşendim. perşembe tutarsam kendimi bayramdan sonraya kalacak zaten. inş. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız hepimiz de rahatlarız. hamile kalınca bitecek sanıyorsun sonra başka şeyler çıkıyor. bu hep böyle sürüp gidecek..5+4 de karından görünür bencede, benimki görünmemişti vajinal baktı. sabredebiliyorsan bayramda sonra git, hem keseyi hem bebeği gör.
Şimdiden gidersen, keseyi gördük ama bebek daha görünmedi diyeceksin benim gibi :)
bende günde 1 mandalina yiyorum hemen hemen, tuzlu çubuktan bıktım artık o dereceye geldim, mecbur kalınca yiyorum zorla da olsa biraz rahatlatıyor sonra yine aynı.. Ben bi de sık yemek yiyorum özellikle çorba.. Allahtan istifra ettircek kadar bulantım yok sadece benim bi rahatsızlığım var alerjik rinit, sürekli geniz akıntım oluyo öğürtecek dereceye o getiriyor eğer o olmasa daha da rahat geçirecem hamileliğimi
hayırlı olsun canım. sen baya ileridesin maşallah. bir şey sormak istiyorum ultrasonla karından bakarken karnına jel mi sürüyor doktor yoksa ultrasonun ucuna mı sürüyor?
ilk bebeğim ve şimdiye kadar sabrettim. biraz da doktorumun uzak olmasından dolayı üşendim. perşembe tutarsam kendimi bayramdan sonraya kalacak zaten. inş. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız hepimiz de rahatlarız. hamile kalınca bitecek sanıyorsun sonra başka şeyler çıkıyor. bu hep böyle sürüp gidecek..
yok cnm psikolojik etkiside vardır ama düşün birkere ütün hormonlar alr üst oluyor patlama oluyor ne olacaktı aynı kalmamız imkansız bence. ama ben aynen diğer hamileliklerimdedki gibiyim belirti olarak bi deişiklik yok. sadece onlarda migren akşam 7de tutardıbunda gece gündüz aynı migrenden çıldırmak üzereyim .ben bu kadar erken değişiklik olacağını düşünmüyordum. eşim psikolojik olduğunu düşünüyor :) hamile olduğunu öğrenmeden bişeyin yoktu diyor :) wc geldiği zaman hiç bekleyemiyorum yoksa çok ağrı yapıyor. gaz konusunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. her tarafa salıyorum :) :) :) :)
benin bu 3. bebeğim bu sefer sabretcem 8.haftada gidicem diyordum bayramdan sonraki güne randevu alacaktım ama olmadı dün sabah akıntımla karışık kan geldi önceki günde aşırı sancım vardı sabah hemen hazırlandım eşim işe gitmeden benide hastaneye bıraktı cok şükür bebiş iyi ama doktor hiç ilgilenmedi ve kanamamla ilgilide bi ilaç falan vermedi sadece kabız kalma dedi ki bnm öle bi sorunum yok zaten gıcık oldum adama bu sabah gidemedim ama yarın başka bir doktora gideceğim bakalım . bu günde cok kötüyüm sancıdan öldüm bir iki iş yapmak zorundayım ama vijdan azabı oluyor delireceğim çocuklar etkilenecek diye cok korkuyorum. dua edin bana nolur .ilk bebeğim ve şimdiye kadar sabrettim. biraz da doktorumun uzak olmasından dolayı üşendim. perşembe tutarsam kendimi bayramdan sonraya kalacak zaten. inş. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız hepimiz de rahatlarız. hamile kalınca bitecek sanıyorsun sonra başka şeyler çıkıyor. bu hep böyle sürüp gidecek..
cok kalabalik olmus topik, kisilerle degilde, herkesin cizelgesi gosterilince kafam biraz karisti diyebilirim. Canim sen gönlünü ferah tut , Allahin izni ile bu sefer hersey yolunda gidecek, kavusacaksin yavruna insallahamin inşALLAH nikitam...dualarını eksik etme
6 Haftandan önce görünmeye biliyor ultrasonun kalitesinede bağlı tabiki . mesela özel hastande daha 2 haftalıkken bebeği değil ama olsum olduğunu hemen gördü doktor ve uyardı. ama bazen devlet hastanelerindeki eski ultrasonlar göstermeye biliyor sabret bence 7.8. haftada falan tekrar git .Kizlar simdi drdan ciktim kesenin içinde bebisinizi ne zaman gordunuz benim 5+5deyim bebis gorunmedi morelim cok bozuldu
Ben Sata göre 6+2 de gittim canım doktor 6+1 dedi ve üstten baktı iki kucuk nokta halinde kese icinde göründü yani bende 3 gün önce gitsem benim de muhtemelen görünmezdi. . Takma kafaya canım dış gebelik de diyebilirdi. Çok şükür normalmis bak....Kizlar simdi drdan ciktim kesenin içinde bebisinizi ne zaman gordunuz benim 5+5deyim bebis gorunmedi morelim cok bozuldu
Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin :)2bilinmeyen
evet 4+4 de vajinal usg ile 0,4 mm cik bişey göründü. rahmin ortasına yerleşmiş:) sonraki randevum 11 Ekim de, İnşallah o tarihte bebeğide görürüz.
Allah korusun maşallah canım doktorun ne güzel ihtimali söylüyor titiz davranıyor çok kafana takma bence kötü olsa onu da söylerdi :) bebisini gormussun tadını çıkar üzülme :)Kızlar Dr dan geldim normalde alttan muayenede kesem yuvarlakti karindan bakınca uzun görüldü dr kese de bozulma var ama olağan birsey dedi küçük kanama alanı var ama risk teşkil edilecek bir şey yok dedi, ben tekrar tekrar sordum bakın bu 2 dediginizi kafama taktım diye, riskli olsa söylerdim ilişkiye bile girebilir her şey yapabilirsin dedi , inş sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?