- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
canım çok fazla mandalina gaz yapıyor ona dikkat etbendede 6. hafta bitti son 1,5 haftadır aynı durumdayım cnm şiddetli derecede bağ ağrısı ve mide bulantısı var gözüm hiçbişey görmüyor.. mide bulantısına beyaz leblebi,çubuk kraker ve mandalina yiyorum 15 dk biraz rahatlatıyor sonra yine başlıyor..
canım çok fazla mandalina gaz yapıyor ona dikkat et
yok canım 2 yada 3 tane ye çünkü ben çok sıkıntı çektim belki sende etkili olmaz ama dikkat et yinedehaklısın cnm iyi oldu demen.. günde 1 tanenin zararı olmaz dimi..
yok canım 2 yada 3 tane ye çünkü ben çok sıkıntı çektim belki sende etkili olmaz ama dikkat et yinede
11 agustos ama keseye gore 15 gun geriden geliym
Benimde 16 agustos benimde 15 gun geriden..bozma canim moralini hayirli haberler aliriz insallh vajinal ultrason yapildimi sana
Biyolojik seninle hersey aynı galiba benimde 11 ağustos ikimizde güzel haberler alırız inşallah
Canim bozma moralini benimde iki haafta kucuk cikti iki haftaya gun verdi gunler zehir olduKızlar benim de sat 18 ağustos doktor geç döllenme dedi. 4 gün önce keseye göre 4+4 haftalıktı ama bebeği göremedik. doktor daha çok küçük iki hafta sonra gel dedi.Ayrıca hiç mide bulantım yok,kendimi hamile gibi hissetmiyorum
ben iki hafta bekleyemem cuma günü tekrar gitmeyi düşünüyorum moralim çok bozuk.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.
evet canım seninsağol cnm ilk bebişinmi seninde..
benimde çok oluyordu canım artık süte çok yüklenmiyorum oun yerine yoğurt yiyorum 2 güne bir bazen 3 güne bir süt içiyorummerhaba kızlar.. ben de gaz sancılarından şikayetçiyim. gece çok gaz sancım oldu. sütten oluyor sanırım. buna bir çözümünüz var mı? kabızlığa kayısı ve sütü çözüm olarak buldum ama bu gaz beni mafediyor.
Canim bozma moralini benimde iki haafta kucuk cikti senin iki haftaya gun verdi gunler zehir olduseninki gec dollenmedir belki ama benim oyle bir ihtimalimde yok cunku gunu belli
Cok sinir bozucu bnimde 15 gun geride nasil beklicm bilmiyorum bnimde keseye gore 5*5 gunlukCanim bozma moralini benimde iki haafta kucuk cikti iki haftaya gun verdi gunler zehir olduseninki gec dollenmedir belki ama benim oyle bir ihtimalimde yok cunku gunu belli
evet canım senin
Benimde keseye gore 4*4 cikti...Evet ya cok sinir bozucu dun aksam saatlerce agladimCok sinir bozucu bnimde 15 gun geride nasil beklicm bilmiyorum bnimde keseye gore 5*5 gunluk
hayırlı olsun canım hamilelik takvimi yapmamışsın kaç haftalıkbenimde ilk cnm :)
Amin canim dua edelim ...insallah hakkimizda hayirlisi olsunn sevinelim...cumartesi gunu 3200 cikmisti oncesini ve sonrasini bilmiyorum sen baktirdinmi beta degerineCanım ne diyeceğimi bilemedim çok üzgünümdua etmekten başka elimizden bir şey gelmez. Allah hakkımızda hayırlısını versin, sabrımızı artırsın
kan değerin (hcg) nasıl canım baktırdın mı?
hayırlı olsun canım hamilelik takvimi yapmamışsın kaç haftalık
anladım canım inşallah sağasağlim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi rabbim aşamacağımız sıkıntı vermesincnm benim 6. hafta bitti 7. haftaya girdim ama daha hamilelik takvimi yapmaya hazır hissetmiyorum kendimi, kan pıhtılaşması var riskli gebelik geçiriyorum, zaten bu sekizinci tüp bebek denememle kavuştuğum bi hamilelik o yüzden 3-4 ay geçsin yapacağım.. tüp bebek riskli oluyorya olumsuz bir şey olursa kaldırmak üzebilir..
her gün kahvaltıda 1 bardak içiyorum. ama bu gece çok rahatsız oldum. korktum bebeğe bişey oluyor diye.benimde çok oluyordu canım artık süte çok yüklenmiyorum oun yerine yoğurt yiyorum 2 güne bir bazen 3 güne bir süt içiyorum
Amin canim dua edelim ...insallah hakkimizda hayirlisi olsunn sevinelim...cumartesi gunu 3200 cikmisti oncesini ve sonrasini bilmiyorum sen baktirdinmi beta degerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?