http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/27274491.asp
bundan haberiniz varmı.bugunun haberinden.yapan çok az yer vardır muhtemelen.yaptırmak lazım gibi duruyor.
Mrb cnm son adet tarihin ne zaman seninBnim gibi hala bebegi goremeyen hanimlar nasil belirtilerini z var benim bazi sabahlar sanki adet olcak gibi kasiklarim agriyo ara kahverengi akintim oluyo vajinal akintim yok kuru durumdayim 1hfta once bi damla kan geldiydi devami gelmedi hala kesemiz bos
sen hayatındaki bütün kilo almayaı engeleyen şeyleri zaten bitirmişsin hamile olmasanda alırsın canım ben 9 yıl sigara içtim 3 yıl önce bırakmıştım 5 kilo aldım bide üstüne yürüyüşüde kesmişsin bence az bile almışsıngünaydın kızlarrr. ben kılolu hamıle kaldım yanı 79 du kılom bugun sabah 80,5 ti. normal yıyorum tatlı yemıyorum. sadece hamıle oldugumu ogrendıgımden berı hareket etmıyorum masa başı çalışıyorum ve akşamları yürüyüş yapardım onu kestım birde sigarayı bıraktım. sizce erken degılmı almam. acaba bebektenmı yoksa hareketsızlıktenmı aldım bılemedım. progestan ve folık asıt kullanıyorum onlarmı aldırdı acaba. korkuyorum ya az almam lazımmm
genelde ılk uç ay ama bazıları 9 ay bıle suruyo hiç bellı olmuyokı. ama yataktan kalkmadan cubuk kreker yıyın dıyolar ıyı gelıyomusMrh arkadaslar ben de sabahları çok kusuyorummm gün içerisinde de midem hep bulanıyor ne zamana gecer ki acaba
Bu teste harmony testi deniliyor bildiğim kadarı ile. Bende dengeli translokasyon var ve bu nedenle bebeğim 12. haftaya kadar yaşarsa bi sorun olmazsa işallah o zaman ben yaptırıcam çünkü genetik açıdan benim riskim sizden daha yüksek ve amniyosentez ile risk almak istemediğimden bu testi yaptırıcam...
11 agustos ama keseye gore 15 gun geriden geliymMrb cnm son adet tarihin ne zaman senin
Benimde 16 agustos benimde 15 gun geriden..bozma canim moralini hayirli haberler aliriz insallh vajinal ultrason yapildimi sana11 agustos ama keseye gore 15 gun geriden geliym
Benimde 16 agustos benimde 15 gun geriden..bozma canim moralini hayirli haberler aliriz insallh vajinal ultrason yapildimi sana
Biyolojik seninle hersey aynı galiba benimde 11 ağustos ikimizde güzel haberler alırız inşallah11 agustos ama keseye gore 15 gun geriden geliym
Ne guzel erkenden kalkiyorsunuz ben zorla kaldiriyorum kendimi ilaclarim var diye kalkiyorum onlar olmasa ne zaman kalkicam bilmem bide erkendende uykum geliyorGünaydin annisler...Bizde cok erken uyaniyoruz sabah uykusu hic yok
InsBiyolojik seninle hersey aynı galiba benimde 11 ağustos ikimizde güzel haberler alırız inşallah
Anladığım kadarıyla amniyosentezin olumsuz etkilerini yaratmıyor bu anlamda çok iyi birşey ve erken yapılması daha iyi diyorlar 10.hafta gibi.umarım bi sıkıntınız çıkmaz.risk hepimiz için bir miktar var bu yüzden bende yaptırmak istiyorum.aynı şekilde ileriki haftaları görebilrisem.hangi ilde yaşıyorsunuz yapıldığını bildiğiniz yerler var mı
bu da benim miniğim 6 haftalıkken
maşallah cnm çok güzel bi duygu..
evet canım öyle, bir de şu bulantılar olmasa daha da güzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?