- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
Çok tatlı minnacık maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah :)Benimde burda 6+4 du
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlı minnacık maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah :)Benimde burda 6+4 du
Benim decavit vitaminden sonra çok azaldı bulantım canım. Bir doktora sor 8. Haftaya girince yazılıyor zaten. Birde çubuk kraker ve leblebi iyi geliyorBen bu ay larda hic bir sey yiyemiyorum mide bulantim cok 7 haftalik hamileyim ne yapmaliyim kizlar yardim edin
Sağol canım benim sat 31 temmuz erkek birgün sonrasi kız bakalım hangisi nasip olacakMaşallah, Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin. Ultrason kağıdında Kesenin sağında olursa kız solunda olursa erkek diyorlar ama ben pek inanmıyorum açıkcası :) çün takvimine göre ne çıkıyor seninki
Amin canim benim cumlemizin ki insALLAH..Çok tatlı minnacık maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah :)
Cubuk deniyeyim cok sagol ☺ama doktora surekli gitmek istemiyorum ulturason cok olunca zararli diyorlarBenim decavit vitaminden sonra çok azaldı bulantım canım. Bir doktora sor 8. Haftaya girince yazılıyor zaten. Birde çubuk kraker ve leblebi iyi geliyor
Bende çok merak ediyorum :) bazı doktorlar 12. Hafta gibi tahminde bulunuyorlar ama kesin olarak 16. Hafta da falan belli oluyor. Oğlumda kaçıncı haftada öğrendiğimi net hatırlamıyorum ama 13 veya 14. Hafta da öğrenmiştim. daha geç değildi.Günaydın kızlar bayrama az kaldı ay tuttururlar şimdi tatlı ye siye oysa ben tiksindim tatlıdan kızımda ne çok yemiştim merak ediyorum cinsiyetlerini ne zaman söyler Dr acaba kızımı öğrendiğimde6 aylıktı umarım bu minik erken gösterir
Canım bende demir ilacı kullanıyorum fakat benimki farklı bir marka. Miğde ağrısı yapmıyor. Demir ilacının yapacağını sanmam ama sen yinede ilacın yan etkilerini bir oku. Çok geçmiş olsungünaydın kızlar mide ağrısından ölmek üzereyim hiç birşey yemiyorum demir ilacı Gynoferon kullanıyorum bu yapmış olabilir mi?
tşkler ne yaptıysam olmadı kabızlıkta devam ediyor. kayısı incir hatta hakiki zeytin yağı bile içtim ama ne midem geçti nede kabızlığım bugün öğleden sonra hemen gidicem doktoraCanım bende demir ilacı kullanıyorum fakat benimki farklı bir marka. Miğde ağrısı yapmıyor. Demir ilacının yapacağını sanmam ama sen yinede ilacın yan etkilerini bir oku. Çok geçmiş olsun