2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sabahları midem bulanıyor arada leke geliyordu bi haftadır kesildi bazen kasık ve bel ağrısı oluyor bende kuru durumdayim

Sabahları midem bulanıyor arada leke geliyordu bi haftadır kesildi bazen kasık ve bel ağrısı oluyor bende kuru durumdayim
Midem arada bulaniyo bayramdan sonra artik gorunurse gorunur yoksa uzatmicam boyle beklemek bni hasta etti iyice ucuncu kaybim olcak balcaliya gitcem artik arastirma icin

slm kızlar bende şayet bi sıkıntı çıkmazsa mayıs annesi olacağım.doktorum kasık ağrılarımdan ötürü düşük riski oluşmasın diye düşük önleyici hap verdi.henüz bebeğin canlanmadığını söyledi.bir sonraki gidişime her şey daha iyi olur umarım.

Yaa kızlar karnım aç ama birşey yiyesim yokk işe de zorla gidip geliyorum zaten hiçbir şey yapasım yok... Sadece üzerime battaniye çekip yatasım var. Bu sıralar hiç kendime de bakmıyorum. Sabah ne bulursam üzerime geçirip geliyorum işe. Makyajımı bile zorla yapıyorum uff hiç böyle değildim ben.... Üzerimde bir halsizlik, bir yorgunluk... Herşey gözümde büyüyor.....

Midem arada bulaniyo bayramdan sonra artik gorunurse gorunur yoksa uzatmicam boyle beklemek bni hasta etti iyice ucuncu kaybim olcak balcaliya gitcem artik arastirma icin
Bence de detaylı bi araştırma yaptir perşembe kendi doktormla belli olur ama kürtaj çok korkutuyor bu gece rüyamda kürtaj oldum ne olur bilmiyorum

normal canım bitkinlik oluyor diyorlar bende olmuyor şu an ama olanlar var çevremde

Benim Dr hemen söylemiyor ya erkekler kendilerini saklayamıyor zaten kızımın hamileliğinden farklı bir hamilelik yaşıyorum bu sefer ama cinsiyette farklılık gösterir mi bu durum bilmiyorum aslında hiç de önemli değil ne olacağı ama merak işte

Günaydın kızlar, 40. gündeyiz ve inanılmaz sinirliyiz. Hiçbir şeye tahammülüm yok. Üşüyorum ve sadece uyumak istiyorum ! Ha, bir de devamlı yemek yemek ve ağlamak (

Merhaba hanımlar :) benimde hamileliğimde tek şikayetim kabızlık artık canım çok acıyor bulantı halsizlik vs Allah a şükür hiç olmadı ama bu kabızlık beni bezdirdi ne yapsam fayda yok
aynı dert bendede var mahfolmuş durumdayım ne denediysem olmadı

Bence de detaylı bi araştırma yaptir perşembe kendi doktormla belli olur ama kürtaj çok korkutuyor bu gece rüyamda kürtaj oldum ne olur bilmiyorum
Nasip canim korkma bundada vardir hayir belki perşembye guzel haber alirsin korkun yersiz kalir bnde bi kc doktora sorar son kararimi veririm artik

Ah bir de bana sor canım, yemeği birazcık bir lokma fazla yesem 3-4 saat rahatsız olup kendime gelemiyorum, yorgunluk hat safhada zaten. Bendensin

Söylediklerinin altına den den koyasim var valla canım gecicek inş gecicek

Kızlar bugün dr. Randevum var dua edin hayırlı haberlerle doneyim aranıza. Opuldunuz :)

günaydııııın güzel anne ve minik bebişleri

gözlerim kapanıyor işler de yoğun bu ara, bi saatten sonra ruh gibi geziyorum..
doktora gidecek arkadaşlar için inşallah bayramdan önce bayram tadında güzel haberler alırlar.. biz de ailelere bayramda söyleyeceğiz haberi.. Hepimizin yüzü gülsün inşallah

ay bende bayramda nöbetciyim ama cok istemiştik bayramda haber verelim diye. yüzyüze söylyelim diye.. ailellerimiz baska sehirlerde. bayramdan sona 2 gün izin alıp bi gitcez. o zaman sölicez bizde. daha söylemedik cok utanıyom nasıl sölicem>:)) hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…