• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
amin inşallah.. bence de çok erken konuştu ve kesin konuştu. beklicem Allah ın izniyle...
Aynen canim. Onumuz bayram es dost akrabalar derken ozlem giderirsin kafan dagilir.moralin duzelir. Bayramdan sonra bi bakmissin ekranda pit pitlari goruyorsun Allah in izniyle

Kızlar iyi geceler....
Ben bugun isteydim :( çok agrim oldu çok vajinamda içi çürük gibi acid vallahi. ... akşam eve geldim kahverengi akinti :( benim doktorum gittigi için nobetci doktora gittik mecburen. Velhasıl bir şeyleri anlamadım. Doktor bana agrim var diyorum normal diyor kahverengi lekelenme normal diyor. Ben riskli gebelik gecirdigimi söyledi doktorum dedim Hayır risk yok dedi. Istirahat dedim keyfini çıkar yazmam dedi... kafayı yicem. ... :(

Kızlar iyi geceler....
Ben bugun isteydim :KK43: çok agrim oldu çok vajinamda içi çürük gibi acid vallahi. ... akşam eve geldim kahverengi akinti :KK43: benim doktorum gittigi için nobetci doktora gittik mecburen. Velhasıl bir şeyleri anlamadım. Doktor bana agrim var diyorum normal diyor kahverengi lekelenme normal diyor. Ben riskli gebelik gecirdigimi söyledi doktorum dedim Hayır risk yok dedi. Istirahat dedim keyfini çıkar yazmam dedi... kafayı yicem. ... :KK43:
Korkma canim benm birsey yoktur insallah....benim onceki gebeligimde riskliydi ayni haftada kahverengi leknlenmem olmustu doktor kan kirmizi olmadigu surece korkma normal dedi hatta bazen kan kirmizi bile olabiliyor sorun cikmiyor icerdeki eski kurumus kalintilari atiyor vucut bebek yerini temizliyor dedi bozma moralini o yuzden canim

Korkma canim benm birsey yoktur insallah....benim onceki gebeligimde riskliydi ayni haftada kahverengi leknlenmem olmustu doktor kan kirmizi olmadigu surece korkma normal dedi hatta bazen kan kirmizi bile olabiliyor sorun cikmiyor icerdeki eski kurumus kalintilari atiyor vucut bebek yerini temizliyor dedi bozma moralini o yuzden canim
Hayır benim moralini bozan iki doktor arası uyumsuzluk. Biri Anya diyor diğeri konya. Kime inanacagimi şaşırdım. Biri riskli diyor diğeri normal diyor. Ama çokta agrim oluyor kasıklarımda falan da değil. Vajinamin içi çürük gibi acıyor. Buna bile normal diyor. Evham yapmıyorum oglumda da aynı şeyleri yaşadım. Eşimde bıktı artık doktor begenmiuorsun deyip duruyor. Ben de bıktım doktorlardan ama napıyım :cry:

Kızlar iyi geceler....
Ben bugun isteydim :KK43: çok agrim oldu çok vajinamda içi çürük gibi acid vallahi. ... akşam eve geldim kahverengi akinti :KK43: benim doktorum gittigi için nobetci doktora gittik mecburen. Velhasıl bir şeyleri anlamadım. Doktor bana agrim var diyorum normal diyor kahverengi lekelenme normal diyor. Ben riskli gebelik gecirdigimi söyledi doktorum dedim Hayır risk yok dedi. Istirahat dedim keyfini çıkar yazmam dedi... kafayı yicem. ... :KK43:
İyi geceler canım bence pozitif düşün ikincisi olumlu konuşmuş hangisinin doğru olduğunu bilemeyiz ama sen ilkine alıştırdın bile kendini. Ayrıca benim de kahverengi geldiğinden beri hiç kanamam olmadı. Sanki bitişi gibiydi kanamanın çok şükür 5 gün temizim belki bundan sonra kanaman olmaz :)

Hayır benim moralini bozan iki doktor arası uyumsuzluk. Biri Anya diyor diğeri konya. Kime inanacagimi şaşırdım. Biri riskli diyor diğeri normal diyor. Ama çokta agrim oluyor kasıklarımda falan da değil. Vajinamin içi çürük gibi acıyor. Buna bile normal diyor. Evham yapmıyorum oglumda da aynı şeyleri yaşadım. Eşimde bıktı artık doktor begenmiuorsun deyip duruyor. Ben de bıktım doktorlardan ama napıyım :cry:
Haklsin valla canim doktorlara bende kiziyorum ikiside ayni seyi bilse bile sirf ayni seyleri soylememis olmak icin farkli soyluyorlar sanki...nedir bu diktorlardan cektiimizz..:( birinin dedigini digeri begenmez nasil bir sey bu yaa sagliktan bahsediyoruz burda ve ustelik iki tane candan ...

Kızlar ultrason resmimi ekleyebildim sonunda sizden de bekliyorum :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 114
Kızlar moralinizi bozmayin lütfen. .
Ben 6+0 da bebegi goremedi, cift rahim gözüküyor düşük olabilir dedi, kilolusun dedi , kese küçük dedi ben ağlamaktan diger dediklerini unuttum yanii..Sonra eşimle başka ozelde bi doktora gittim orada bebegide kalbinin attiginida cift rahim olmadığında gördük söyledi. Herşey Allahtan birbirimize dua edelim hepimizin evi ve kucağı mayısta şenlensin inşallah

Ne guzel iste bunyen kuvvetli demekki. Benim bi arkadasimdada hic belirti olmadi.cok rahat geciriyor hamileligini sukur.belirtilerin uzerinde durma.kanama gelmedigi surece sorun yok bence. Allahtan hersey tabide biz yinede saglikli beslenelim.bol dua edelim emanetlerimiz icin.
Belkide dediğin gibidir beklemek ve dua etmek lazım daha önce 3 ay önce düşüğüm olmuştu tedirginliğim hep ondan Rabbim bizi korusun

Ben bu ay larda hic bir sey yiyemiyorum mide bulantim cok 7 haftalik hamileyim ne yapmaliyim kizlar yardim edin

Back