canm 6 haftalıkken normal ultrasonla gördük ama 8 haftaya kadar beklemek lazım boşsa sonra kürtajİyi akşamlar canım bebeği kaç haftalık iken gördün. Benim kesede muz şeklinde Çarşamba günü 7+3 oluyor bebek görünmezse kürtaj dedi.
Doktor bana keseni begenmedim dedi canim... hosuma gitmedi dedi numarasini verdi kanaman olursa haberim olsun dedi bekliyorum canim bakalim insallah iyi haberler alirizişte bana da kese şekilsiz dedi, önc bebek yok dedi sonra seçilemiyor ddi. bu yüzden düşecekmiş. ama okuyorum sizlere de kese şekilsiz denilmiş ama düşer denilmemiş.
Bna kesenin seklinde sorun yok bebek yok 15 gun geriymis bnde bayramdan sonraya kaldm cok bunaldim dua ediyorim baska carem yok
canm sana bol bol dua edecem ama olurda bebek gelişmemişse evde düşük yapmayı bekleme zehirlenebilirsin bende öyle olmuştu bebek oluşmuş tutunamamıştı doktor git düşük yapacan bir haftaya dedi benm psikolojim bozuldu ne zaman düşecek diye sonra kan kusmaya başladım gittim bebek beni zehirliyormuş suni sancı ile düşük sonra kürtaj yaptılar dikkat et canm böyle bir şey olursa hiç durma başka doktora görün öyle birşeyde varsa Allahın takdiri canmbugün dr bana KÜRTAJ dedi. kese bozukmuş. bebek çok küçük olduğu için seçilemiyomuş. muhtemelen bayramda kanamam gelicekmiş düşücekmiş. o yüzden kürtaj olucakmışım. ben bide tıpa sorunlu hamilelere bakan dr lar var perinatoloji diy geçiyo onlar çok iyi onlara görünücem. Allah tan gelen herşeye razıyım ama umarım hüsranla bitmez. noluurr bana bi kez dua edin.
Bende cok bunaldim canim inan sende aklimdasin dua ederken sanada ediyorum bizim gibi olan herkese ediyorum..onbes gun geriden gelisiyor dedi ama gecc dollenmis diye umudum yok cunku adetim duzenli bilmiyorumki canim bayram nasil gececek nasil bekleyecegimBna kesenin seklinde sorun yok bebek yok 15 gun geriymis bnde bayramdan sonraya kaldm cok bunaldim dua ediyorim baska carem yok
Evet canim kabizlik icin. Incir aksine cok faydalo olur, bi zarari oldugunu sanmiyorum canim, ama arastirmadigim icin net bi sey soylemiyim, ben hep yiyorumcanim bu tarif ettigin kabizlik icinmi iyi geliyor?
incirleri yiyormussunya, 5 tane incir bir gun icin cok degilmi? incirin gebelikte bir zarari yok degilmi?
canm demekki bebek geç oluşmuş ondan geç göründü ben 4 defa gittim sonra bebeği gördük kalp atışı var dedi ama biz duyamadık ritimleri gördü heralde benim sata göre 9 haftalıktı ultrasonda 6 haftalıktı en son gittiğimde normal böyle şeyler canmHerkese iyi aksamlar ben sata gore 8 haftalik hamileyim 5 haftalikken keseyi gorduk 6 haftalikken gittim doktor bebek yok kurtaj olmalisin dedi baska bi doktora gittim 7 haftalikken bebegi goremedi ama yolk kesesini gordu ve normal kesenin gelisimi de yavas dedi bi hafta sonra yeniden bakalim dedi gecen cumartesi gittigimizde bebegi gorduk kalp atisini da duyduk ama yavasti kalp atislari ve bebek 6 haftalik gibi gorunuyor dedi ve benim kafam cok karisti boyle bir durum yasayan var mi acaba
Bende bayramda adanaya gelecegim persembe yola cikacagiz ordadami gitsem diye dusunuyorum ama karar veremiyorum ..korkuyorum aslinda kotu seyler duymaktan ama bir yandanda hadi iyi birsey duyar sevinirsem diyorum ...Bna kesenin seklinde sorun yok bebek yok 15 gun geriymis bnde bayramdan sonraya kaldm cok bunaldim dua ediyorim baska carem yok
Peki senin bebeginin gelisimi simdi norma mi boyle seyler duymaya cok ihtiyacim var tesekkut ederim icimi rahatlattincanm demekki bebek geç oluşmuş ondan geç göründü ben 4 defa gittim sonra bebeği gördük kalp atışı var dedi ama biz duyamadık ritimleri gördü heralde benim sata göre 9 haftalıktı ultrasonda 6 haftalıktı en son gittiğimde normal böyle şeyler canm
canm en son geçen haftasonu fittim o zaman bebeği gördük doktor olumsuz hiçbirşey söylemeditahliller falan yaptırdı sonuca göre ilaç falan verdi bayramdan sonra gel dedi ama yarın gidecem heralde gelişmeleri yazarım canm çok sıkıntı yapma üzme kendini streste kötü bebeği etkiler abırlı olop hayırlısını istemek lazımPeki senin bebeginin gelisimi simdi norma mi boyle seyler duymaya cok ihtiyacim var tesekkut ederim icimi rahatlattin
Dogru soyluyorsun insallah sen de kotu bi haberle karsilasmazsin Allahim hayirli haberler almani nasip etsincanm en son geçen haftasonu fittim o zaman bebeği gördük doktor olumsuz hiçbirşey söylemeditahliller falan yaptırdı sonuca göre ilaç falan verdi bayramdan sonra gel dedi ama yarın gidecem heralde gelişmeleri yazarım canm çok sıkıntı yapma üzme kendini streste kötü bebeği etkiler abırlı olop hayırlısını istemek lazım
Ne guzel iste bunyen kuvvetli demekki. Benim bi arkadasimdada hic belirti olmadi.cok rahat geciriyor hamileligini sukur.belirtilerin uzerinde durma.kanama gelmedigi surece sorun yok bence. Allahtan hersey tabide biz yinede saglikli beslenelim.bol dua edelim emanetlerimiz icin.Amin canım hiç belirtimde yok bulantı vs ondan geçmiyor zaman
amin canm inşallahDogru soyluyorsun insallah sen de kotu bi haberle karsilasmazsin Allahim hayirli haberler almani nasip etsin
Nasil doktor bunlar ya anlamiyorum. Canim benim bekle derim ben.agrin olmadikca mudahale etmesin doktor.8 haftaya kadar bekle derim. Hemen baska doktora gorun. Bayramdan sonrada guzel haberlerini vereceksin bize inaniyorum. Moralini yuksek tut.bugün dr bana KÜRTAJ dedi. kese bozukmuş. bebek çok küçük olduğu için seçilemiyomuş. muhtemelen bayramda kanamam gelicekmiş düşücekmiş. o yüzden kürtaj olucakmışım. ben bide tıpa sorunlu hamilelere bakan dr lar var perinatoloji diy geçiyo onlar çok iyi onlara görünücem. Allah tan gelen herşeye razıyım ama umarım hüsranla bitmez. noluurr bana bi kez dua edin.
Salam sakincali mi acaba kahvaltda yiyorumSelam.bende cok eksi istiyorum heraksam salgam suyu iciyorum.bi sorun olmaz herhalde ya.doktor sadece cig et yeme dedi. 3 ay hic etkilemiyormus yediklerimiz.ama ben yinede dikkatli besleniyorum ama eksi seyler daha agirlikli
inşallah. benimki de keseyi beğenmedi düzelmez düşer dedi. hayırlısı Allah tan...Doktor bana keseni begenmedim dedi canim... hosuma gitmedi dedi numarasini verdi kanaman olursa haberim olsun dedi bekliyorum canim bakalim insallah iyi haberler aliriz
amin inşallah.. bence de çok erken konuştu ve kesin konuştu. beklicem Allah ın izniyle...Nasil doktor bunlar ya anlamiyorum. Canim benim bekle derim ben.agrin olmadikca mudahale etmesin doktor.8 haftaya kadar bekle derim. Hemen baska doktora gorun. Bayramdan sonrada guzel haberlerini vereceksin bize inaniyorum. Moralini yuksek tut.
bu söylediğine dikkat edicem. peki kaç haftalıktı?canm sana bol bol dua edecem ama olurda bebek gelişmemişse evde düşük yapmayı bekleme zehirlenebilirsin bende öyle olmuştu bebek oluşmuş tutunamamıştı doktor git düşük yapacan bir haftaya dedi benm psikolojim bozuldu ne zaman düşecek diye sonra kan kusmaya başladım gittim bebek beni zehirliyormuş suni sancı ile düşük sonra kürtaj yaptılar dikkat et canm böyle bir şey olursa hiç durma başka doktora görün öyle birşeyde varsa Allahın takdiri canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?