• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
mrb kızlarr bnde 5+4 haftalıgım ılk 4 gunum gectıgınde gtmstım doktr bsy goremedı daha cok yenı demıstı 10 gun gectı bgun btahcgye gore carsamba gel dedı gorrz dıe 6 hafta olucam kalp atısını duyan varmı 6 haftada
IKimiz ayniyiz canim ben keseyi gordum kalp atisina bayramdan sonra gel dedi dr

bulantısı olanlar sadece sabah mı oluyor?
benim bir iki gundur başladı ama her dak oluyor neredeyse. buna rağmen bıseyler yemeye çalışıyorum ama hıc ıyı degılım yaa:(

merhaba kızlar gebelikte acı tursu bıber nar suyu bırde şalgam içmekte srun varmıdır. inannın ekşinin harıcınde hıcbısey ıstemıyorum. tatlıdan tıksındım resmen. ve mıdem hafıften bulanıyo oyuzden ekşi meyve suları ıyı gelıyo

selam kızçeler..benim miğde bulantıalrım devam ediyor son 3 günüm kaldı iş yerinde sonra 10 gün izine ayrılıyorum 4 gözle bekliyorum perşembe akşamının olmasını işlerim çok yoğun o yüzden..midemin bulantısını bugün bastırdım sanırım çekmecemde hep bişeyler bulundurdum meyve tuzlu şeyler vs..ara ara yediğim için pek kötü yapmadı bugün..onun dışında pek ağrım yok ama kabızlık benimde düşmanım :( doktor randevum 8 ekimde çok merak ediyorum kuzumu acaba iyimi? 16eylülde gördüm en son bayram nasıl geçer hiç bilmiyorum

arkadaşlar ultrsonlarınızı alttan mı karından mı yaptırıyorsunuz? kalp atışını falan duyanlar hangisiyle duydunuz? bilgi verir misiniz?

Canım ben kalp atışını 6+4 te alttan duydum

Merhaba arkadaslar benim gebelik haftam 6*2 cumartesi doktora gittim keseyi begenmedim dedi yuvarlak degilmis tahlil istemisti on bes gun sonra gel dedi bende netten baktim tahlil sonucuna beta 3258.7 bu azmi nasil gordugumden beri dondum kaldim oturuyorum oyle varmi bu konusuda bir fikri olan :KK43:

Canım değerin gayet iyi herşey güzel olucak canını sıkma gerekirse imkanın varsa başka doktora git

Canlarımm bende bugün zorda olsa kalp atışlarını duydumm :KK68::KK68: Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu sağ salim hayırlı bi şekilde kucağımızada almayı nasib etsin

Canlarımm bende bugün zorda olsa kalp atışlarını duydumm :KK68::KK68: Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu sağ salim hayırlı bi şekilde kucağımızada almayı nasib etsin
çok sevindim canım amin inşALLAH..bak nasıl tedirgindin kalp atışınıda duydun çok şükür :)

hayırlı olsun;) darısı basımıza:) karndan ultrasonla mı duydunuz? bi de kaç günlük suan?

nasıl duydun canım ? vajinal mi ? ben geçen hafta salı gittim doktora 6 haftalık dedi doktor kalp atışları başlamış ancak şimdi duyulmaz dedi bana

merhaba kızlar gebelikte acı tursu bıber nar suyu bırde şalgam içmekte srun varmıdır. inannın ekşinin harıcınde hıcbısey ıstemıyorum. tatlıdan tıksındım resmen. ve mıdem hafıften bulanıyo oyuzden ekşi meyve suları ıyı gelıyo
zararı yoktur ama acı midene dokunabilir hamilelikte mide daha hassastır eşki meyveler ye sadecesuyunu değil heepsini ye eşki elma nar bunlar bana iyi geliyo

Cok sevindim canim benim :) aminn insallhh bizde duyariz com sevindim valla :) rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin

sağol canım içime sinmedi başka doktora daha gittim zoraki bir şekilde gördük Rabbime binlerce şükürler olsun darısı tüm bekleyenlern başına inşallah bekleyen herkes görür :KK68:
hayırlı olsun. ben daha doktora gitmedim. göremeyip panik yapmaktan korkuyorum. bayramdan sonra gideceğim sanırım.

çok fazla olmamak kaydıyla ben acı biber turşusu yiyorum. ama zararı var mıdır bilmiyorum.

Selam.bende cok eksi istiyorum heraksam salgam suyu iciyorum.bi sorun olmaz herhalde ya.doktor sadece cig et yeme dedi. 3 ay hic etkilemiyormus yediklerimiz.ama ben yinede dikkatli besleniyorum ama eksi seyler daha agirlikli

Back