- 9 Eylül 2014
- 367
- 269
- 133
ne güzel yazmışsın rabbim hepimizdeki emnetlerini muhfaza etsinSelam hanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel yazmışsın rabbim hepimizdeki emnetlerini muhfaza etsinSelam hanımlar
amiiiiiiiiin canıım inşallah...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünDualarımız seninle inş duyarsin canım benim:)
GördüğünE çok sevindim rabbim daha güzel sevinçler yasatsin canım benim
5+2 de ultrasonda göründü canm ama ufacikti bünyeye gore degisiyormelike222 .!.:kızlar keseyi ne zaman gördünüz benim kan tahlili değerim 3898.48 çıktı ama keseyi tam göremedik
Aminnnnnnnnnnnnnnnn canimsinamiiiiiiiiin canıım inşallah...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
IKimiz ayniyiz canim ben keseyi gordum kalp atisina bayramdan sonra gel dedi drmrb kızlarr bnde 5+4 haftalıgım ılk 4 gunum gectıgınde gtmstım doktr bsy goremedı daha cok yenı demıstı 10 gun gectı bgun btahcgye gore carsamba gel dedı gorrz dıe 6 hafta olucam kalp atısını duyan varmı 6 haftada
ewt canım benimde içime sinmedi başka bi doktora daha gittim zorakide olsa gördük...minicik bişey5+2 de ultrasonda göründü canm ama ufacikti bünyeye gore degisiyor
arkadaşlar ultrsonlarınızı alttan mı karından mı yaptırıyorsunuz? kalp atışını falan duyanlar hangisiyle duydunuz? bilgi verir misiniz?
Merhaba arkadaslar benim gebelik haftam 6*2 cumartesi doktora gittim keseyi begenmedim dedi yuvarlak degilmis tahlil istemisti on bes gun sonra gel dedi bende netten baktim tahlil sonucuna beta 3258.7 bu azmi nasil gordugumden beri dondum kaldim oturuyorum oyle varmi bu konusuda bir fikri olan
çok sevindim canım amin inşALLAH..bak nasıl tedirgindin kalp atışınıda duydun çok şükür :)Canlarımm bende bugün zorda olsa kalp atışlarını duydumm Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu sağ salim hayırlı bi şekilde kucağımızada almayı nasib etsin
Canlarımm bende bugün zorda olsa kalp atışlarını duydumm Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu sağ salim hayırlı bi şekilde kucağımızada almayı nasib etsin
Canlarımm bende bugün zorda olsa kalp atışlarını duydumm Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu sağ salim hayırlı bi şekilde kucağımızada almayı nasib etsin
zararı yoktur ama acı midene dokunabilir hamilelikte mide daha hassastır eşki meyveler ye sadecesuyunu değil heepsini ye eşki elma nar bunlar bana iyi geliyomerhaba kızlar gebelikte acı tursu bıber nar suyu bırde şalgam içmekte srun varmıdır. inannın ekşinin harıcınde hıcbısey ıstemıyorum. tatlıdan tıksındım resmen. ve mıdem hafıften bulanıyo oyuzden ekşi meyve suları ıyı gelıyo
Cok sevindim canim benim :) aminn insallhh bizde duyariz com sevindim valla :) rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinCanlarımm bende bugün zorda olsa kalp atışlarını duydumm Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu sağ salim hayırlı bi şekilde kucağımızada almayı nasib etsin
hayırlı olsun. ben daha doktora gitmedim. göremeyip panik yapmaktan korkuyorum. bayramdan sonra gideceğim sanırım.sağol canım içime sinmedi başka doktora daha gittim zoraki bir şekilde gördük Rabbime binlerce şükürler olsun darısı tüm bekleyenlern başına inşallah bekleyen herkes görür
çok fazla olmamak kaydıyla ben acı biber turşusu yiyorum. ama zararı var mıdır bilmiyorum.merhaba kızlar gebelikte acı tursu bıber nar suyu bırde şalgam içmekte srun varmıdır. inannın ekşinin harıcınde hıcbısey ıstemıyorum. tatlıdan tıksındım resmen. ve mıdem hafıften bulanıyo oyuzden ekşi meyve suları ıyı gelıyo
Evet canim. Bu zaman icinde mucizelerimiz kocaman olacak insallahanladım canım o zaman normal
Selam.bende cok eksi istiyorum heraksam salgam suyu iciyorum.bi sorun olmaz herhalde ya.doktor sadece cig et yeme dedi. 3 ay hic etkilemiyormus yediklerimiz.ama ben yinede dikkatli besleniyorum ama eksi seyler daha agirliklimerhaba kızlar gebelikte acı tursu bıber nar suyu bırde şalgam içmekte srun varmıdır. inannın ekşinin harıcınde hıcbısey ıstemıyorum. tatlıdan tıksındım resmen. ve mıdem hafıften bulanıyo oyuzden ekşi meyve suları ıyı gelıyo