- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Masallah darisi kalp atisina insallahçok şükür zorda olsa bizde görebildik canım Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah darisi kalp atisina insallahçok şükür zorda olsa bizde görebildik canım Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Iyi olmus cnm darisi kalp atislarini duymaya insaallahewt canım benimde içime sinmedi başka bi doktora daha gittim zorakide olsa gördük...minicik bişey
sağol canımmm.Allah razı olsunn.benimde normalde bayramdan sonraydı.c.tesi günü lekelenme tarzında biraz kanamam oldu o yüzden doktor kontrol amaçlı çağırdı bugünhayırlı olsun. ben daha doktora gitmedim. göremeyip panik yapmaktan korkuyorum. bayramdan sonra gideceğim sanırım.
amiiiiiiiiiiiiiin canım benim inşallah..Rabbim herkese nasip etsinIyi olmus cnm darisi kalp atislarini duymaya insaallah
amiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah..inşallah bebişi de görürüz kalp atışlarınıda duyarızzMasallah darisi kalp atisina insallah
Amin canım hiç belirtimde yok bulantı vs ondan geçmiyor zamanEvet canim. Bu zaman icinde mucizelerimiz kocaman olacak insallah
Allah yardımcın olsun canım bşka doktora daha görünmen iyi olur..dualarım seninnle Rabbim yar ve yardımcın olsunbugün dr bana KÜRTAJ dedi. kese bozukmuş. bebek çok küçük olduğu için seçilemiyomuş. muhtemelen bayramda kanamam gelicekmiş düşücekmiş. o yüzden kürtaj olucakmışım. ben bide tıpa sorunlu hamilelere bakan dr lar var perinatoloji diy geçiyo onlar çok iyi onlara görünücem. Allah tan gelen herşeye razıyım ama umarım hüsranla bitmez. noluurr bana bi kez dua edin.
İyi akşamlar canım inşallah dediğin gibidir.canım ben 7+3 te gördüm anca umudunu kaybetme darısı bekleyenlerin başına inşallah. yarınmıydı senin kontrol.
7+3 te gördüm canım. onlara çok takılma dönemsel belirtiler onlar. önemli olan hcgnin yaptığı belirtiler mesela koku hassasiyeti veya bulantı bunlarında olması zorunlu değil en baştan beri olmadıysa. inşallah görürsün ne kadar oldu senin?
saol canım benim ya. sen nasılsın kanaman filen olmadı demi bi daha. diyorum kızıma kız kardeş geliyor galiba pek nazlı.kızlar geç gözükür zaten
canım bi daha ki randevum 25 ekimde inşallah bi sorun cıkmazsa aldık dönerken. bide bu hastaneden doğum için kararsız kaldım ya egepole mi devam etsem acaba diyorum.
canım 6+6 da boş kese dedi. 7+3 de bebek göründü. görünmedi diye hemen kötü hisse kapılmayın geç döllenme olmuş olabilir,ultrason aleti kötü olabilir,bakan doktorun bu kabiliyeti kötü olabilir.
Allah yardımcın olsun canım. İnş. bir sorun yoktur.bugün dr bana KÜRTAJ dedi. kese bozukmuş. bebek çok küçük olduğu için seçilemiyomuş. muhtemelen bayramda kanamam gelicekmiş düşücekmiş. o yüzden kürtaj olucakmışım. ben bide tıpa sorunlu hamilelere bakan dr lar var perinatoloji diy geçiyo onlar çok iyi onlara görünücem. Allah tan gelen herşeye razıyım ama umarım hüsranla bitmez. noluurr bana bi kez dua edin.
Insallah bebegini sag salim kucagina alirsin canm tabi dua ederim bende..benimde beklenen dogum tarihi 23 mayis ve doktor bana da olumsuz konustu bebek yok kese sekilsiz vede onbes gun geride yinede iki hafta sonraya gun verdi ..insallah bizimde yuzumuz gulerbugün dr bana KÜRTAJ dedi. kese bozukmuş. bebek çok küçük olduğu için seçilemiyomuş. muhtemelen bayramda kanamam gelicekmiş düşücekmiş. o yüzden kürtaj olucakmışım. ben bide tıpa sorunlu hamilelere bakan dr lar var perinatoloji diy geçiyo onlar çok iyi onlara görünücem. Allah tan gelen herşeye razıyım ama umarım hüsranla bitmez. noluurr bana bi kez dua edin.
işte bana da kese şekilsiz dedi, önc bebek yok dedi sonra seçilemiyor ddi. bu yüzden düşecekmiş. ama okuyorum sizlere de kese şekilsiz denilmiş ama düşer denilmemiş.Insallah bebegini sag salim kucagina alirsin canm tabi dua ederim bende..benimde beklenen dogum tarihi 23 mayis ve doktor bana da olumsuz konustu bebek yok kese sekilsiz vede onbes gun geride yinede iki hafta sonraya gun verdi ..insallah bizimde yuzumuz guler
Herkese iyi aksamlar ben sata gore 8 haftalik hamileyim 5 haftalikken keseyi gorduk 6 haftalikken gittim doktor bebek yok kurtaj olmalisin dedi baska bi doktora gittim 7 haftalikken bebegi goremedi ama yolk kesesini gordu ve normal kesenin gelisimi de yavas dedi bi hafta sonra yeniden bakalim dedi gecen cumartesi gittigimizde bebegi gorduk kalp atisini da duyduk ama yavasti kalp atislari ve bebek 6 haftalik gibi gorunuyor dedi ve benim kafam cok karisti boyle bir durum yasayan var mi
Iyi aksamlar canim ..benimde kesem onbes gun geride 6*3 oldugum halde 4*4 cikti bende merak icindeyim arastirdim ama gec dollenme olabilir denildi benim adetim duzenlidir halbuki ...seninkide gec dollenmis olabilir
İyi akşamlar canım bebeği kaç haftalık iken gördün. Benim kesede muz şeklinde Çarşamba günü 7+3 oluyor bebek görünmezse kürtaj dedi.canm benm kesemde yuvarlak değil böyle muz gibi ama doktor bebeği görmeden kese güzel bi sorun olmaz demişti hemen tahlillerimi yaptırmıştı bir hafta sonrada bebek göründü betanda iyi güzel artmış bence haftana göre
Decavit olabilir canımpeki elevit yerine ne kullanmamız gerekiyormuş arkadaşlar? doktorlarına doranlar var mı?
Bna kesenin seklinde sorun yok bebek yok 15 gun geriymis bnde bayramdan sonraya kaldm cok bunaldim dua ediyorim baska carem yokInsallah bebegini sag salim kucagina alirsin canm tabi dua ederim bende..benimde beklenen dogum tarihi 23 mayis ve doktor bana da olumsuz konustu bebek yok kese sekilsiz vede onbes gun geride yinede iki hafta sonraya gun verdi ..insallah bizimde yuzumuz guler
Elevitle eşdeğer sadce katkısız decavit i de kullanabilirsin canım doktoruna bir sor istersen muadili diye onu yazıyorlarben ilk hamileliğimde düşük yapmıştım. ondan beri de ikinci hamilelikte eşleniği kuvvetlendirelim dedikleri için hamile kalana kadar ve sonrasında dr bunu kullanmamış syledi. sadece bunu da kullanmıyordum folbiol, dodex ampul ve zinco da kullanıyordum. hamile kaldıktan snra zinco kesildi. b12 de yüksek cıktıgı için dodex de kesildi ama folbiol ve eleviti hala kullanıyorum. vitamin desteğği için bana ve bebeğe diye biliyorum. :s burada ben bıraktım dıyen arkadaşlar var da ona da sasırdım. ilkinde dusuk olduğu için tedirgınım zaten. dr bırak demeden bırakamam sanırım.