ayy maşallah yaa kalbini duyunca ben dayanamıyorum doktorun karşısında ağlamaya başlıyorum.. Nasıl bir mucize değil mi? boyları da normal inşallah, kanama da sonlanınca rahat bir nefes alırız Rabbim bize bağışlar emanetini inşallah..Aynen canim benim de kanamam var bebis yasiyo diye cok mutlu olmustum.. Benim de 7+3de 1cmdi.. İnsallah iyilerdir..
ay nasıl da şekli belli yarabbim nasıl etkilendim şu an :) evet yerleri gerçekten biri sağda biri solda bakalım 1-1,5 aydan teyit ederiz doğruluğunu :)Eki Görüntüle 1254485 Eki Görüntüle 1254486
Soldaki oğlumun sağdaki şimdikinin kız gibi geliyor banada :)
Evet ben de çok heyecanlaniyorum. Kese deki kanama alanı da bitse de iyice rahatlaSam. :) Rabbim bize bağışlasın :)ay nasıl da şekli belli yarabbim nasıl etkilendim şu an :) evet yerleri gerçekten biri sağda biri solda bakalım 1-1,5 aydan teyit ederiz doğruluğunu :)
aynen inşallah bizim bir sonraki kontrol bayramdan hemen sonra, e tabi sabırsızlanıyorum.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahEvet ben de çok heyecanlaniyorum. Kese deki kanama alanı da bitse de iyice rahatlaSam. :) Rabbim bize bağışlasın :)
canim benimde 7+2 iyken 1 cm dedi doktorumuz. sendedemi kanama oldu. bendede oldu. lekelenme seklinde. progestan iciyormusun. ben 100 mg aliyorum sabah aksam kanamam durdu lekelenmem.bu çarşamba gününün 7+2 iken 1 cm di haftasına göre normal dedi biz en çok kanamadan endişelendiğimiz için bebeğin gelişimiyle ilgili pek soru soramadım ama inşallah normaldir
ayy maşallah yaa kalbini duyunca ben dayanamıyorum doktorun karşısında ağlamaya başlıyorum.. Nasıl bir mucize değil mi? boyları da normal inşallah, kanama da sonlanınca rahat bir nefes alırız Rabbim bize bağışlar emanetini inşallah..
Evet ben de çok heyecanlaniyorum. Kese deki kanama alanı da bitse de iyice rahatlaSam. :) Rabbim bize bağışlasın :)
Valla ben bir fincan kahve içiyorum :) icmezsem kendime gelmem :) ikiz hemen ilk keseye bakarken belli oluyor canım doktor ilk.onu diyor mesela bana tek kese tek embriyo dedi :)Günaydın kızlar, akşamları erkenden uyku bastırınca bugün erkenden kalktım. Zaman geçmiyor bir türlü. Kalp atışlarını duymak için 2 hafta sonra gel dedi. Kaldı 1 hafta o da bayrama denk geliyor. cuma günü mü gitsem acaba ? Bilemedim, içim içimi yiyor heyecandan. :)) Benim gibi kola ve kahve tiryakisi biri 1 aydır ağzıma bir damla koymuyorum. Ojelerin bile zararlı olduğunu öğrendimden beri tek bir renk bile sürmez oldum, zaten saçımı 2 yıldır boyatmıyorum her an hamile kalırsam diye.. Sadece biraz kilo fazlam var o da bu süreçte tavan yapacak zaten. Doğum sonrası halledeceğim onu da. :)) Merak ettiğim sorulardan biri, ikiz olduğu ne zaman ve nasıl anlaşılıyor ? Bir de Avrupa yakasında Şişli tarafında olan kimse var mı ? Hangi doktoru ve hastaneyi tercih ediyorsunuz ?
canim benimde 7+2 iyken 1 cm dedi doktorumuz. sendedemi kanama oldu. bendede oldu. lekelenme seklinde. progestan iciyormusun. ben 100 mg aliyorum sabah aksam kanamam durdu lekelenmem.
benimde kese disi kanama alanim var doktor onemsiz dedi ins gecer su riskli gunlerimiz .
Valla ben bir fincan kahve içiyorum :) icmezsem kendime gelmem :) ikiz hemen ilk keseye bakarken belli oluyor canım doktor ilk.onu diyor mesela bana tek kese tek embriyo dedi :)
ben de haftada 1 balık yiyorum. hazır süt alıyorum ben. sen sütçüden mi alıyorsun?Ben doğru düzgün bişey yiyemiyorumhergün yoğurt yiyim diyodum ondanda miğdem bulanıyor ama yapabilirseniz günlük sütten evde yoğurt mayalayın çok faydalı hergün yemek.Ben evde yapıyorum.Balık mevsimide açıldı haftada 2 3 kez yemek çok faydalı aklıma gelen bunlar şimdilik
ben de haftada 1 balık yiyorum. köyü yumurtası alıyorum ama sütü hazır sütlerden alıyorum.Aynen canım benim de rutin im senin gibi bi de balık yiyorum haftada iki :)
İlk kanamam kırmızıydı sonraki gün kahverengiye çevirdi. İki gün önce de yine sarı kahverengi arası akıntı gördüm. Hayır en son 6 haftaya girince ölçtürmüştüm 4400 dü. Birdaha ölçtürmedim. Şuna inanıyorum canım hiç kanama görmeden düşük yapan da var her gün kanama görüp 40. Haftaya giren de. Allah hayırlısını nasip etsin. Ufacık bir stresten bile etkileniyor bebişlerimiz oyüzden zor olanı başarıcazsenin kanaman devam ediyo mu? bhcg bakılıyomu? lekelenme hiç kırmızılı geldi mi? korkuyorum artık çok.dr iyice moralimi bozdu.
Benimde bayramdan sonra kontrolum sabırsızlıkla bekliyorum . Rabbim ne verirse hayırlısını versin... ben umutluyum. Yavrularımız bizimle kalacak...aynen inşallah bizim bir sonraki kontrol bayramdan hemen sonra, e tabi sabırsızlanıyorum.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bence de artık geçsin riskli günler. Artık tadını çıkararak geçirmek istiyorum... ama doktorun dediğine göre benim gebeligim riskli geçecek miscanim benimde 7+2 iyken 1 cm dedi doktorumuz. sendedemi kanama oldu. bendede oldu. lekelenme seklinde. progestan iciyormusun. ben 100 mg aliyorum sabah aksam kanamam durdu lekelenmem.
benimde kese disi kanama alanim var doktor onemsiz dedi ins gecer su riskli gunlerimiz .
Neden riskli canımBence de artık geçsin riskli günler. Artık tadını çıkararak geçirmek istiyorum... ama doktorun dediğine göre benim gebeligim riskli geçecek mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?