2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canim benim de kanamam var bebis yasiyo diye cok mutlu olmustum.. Benim de 7+3de 1cmdi.. İnsallah iyilerdir..
ayy maşallah yaa kalbini duyunca ben dayanamıyorum doktorun karşısında ağlamaya başlıyorum.. Nasıl bir mucize değil mi? boyları da normal inşallah, kanama da sonlanınca rahat bir nefes alırız Rabbim bize bağışlar emanetini inşallah..

Evet ben de çok heyecanlaniyorum. Kese deki kanama alanı da bitse de iyice rahatlaSam. :) Rabbim bize bağışlasın :)
aynen inşallah bizim bir sonraki kontrol bayramdan hemen sonra, e tabi sabırsızlanıyorum.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

bu çarşamba gününün 7+2 iken 1 cm di haftasına göre normal dedi biz en çok kanamadan endişelendiğimiz için bebeğin gelişimiyle ilgili pek soru soramadım ama inşallah normaldir
canim benimde 7+2 iyken 1 cm dedi doktorumuz. sendedemi kanama oldu. bendede oldu. lekelenme seklinde. progestan iciyormusun. ben 100 mg aliyorum sabah aksam kanamam durdu lekelenmem.

Evet ben de çok heyecanlaniyorum. Kese deki kanama alanı da bitse de iyice rahatlaSam. :) Rabbim bize bağışlasın :)

benimde kese disi kanama alanim var doktor onemsiz dedi ins gecer su riskli gunlerimiz .

Valla ben bir fincan kahve içiyorum :) icmezsem kendime gelmem :) ikiz hemen ilk keseye bakarken belli oluyor canım doktor ilk.onu diyor mesela bana tek kese tek embriyo dedi :)

Slmmmmm kizzzzzlarrr
Bende myis annesi olcam rabbimm nasip kismet ederde pammbugumu kucagima almayi nasip etsin insaaallh.. Bu aralar adet sancim var gibi gibi habire bkiniyrum.. Korkudan.. 5+4gun iken kesemizi gorduk...
Simdi 3gunum kldi sali gunu insaaallh.. Kuzumun klpini duycam.. Cok heyecnliyiz..

Evet canım lekelenmem vardı doktor kesenin hemen yanında ama üstünde değil baskı yapmıyor demişti bir bafta aralıksız yattım. Çok az kalmış ama endişelenme düzelmiş dedi. Sadece ilk gittiğimde iğne yaptı ilaç vermemi gerektirmiyo sen beslenmene ve dinlenmene dikkat et dedi. İnşallah senin de artık ilaç kullanman gerekmez bir an önce her şey yoluna girer. Dua edelim inşallah..

Valla ben bir fincan kahve içiyorum :) icmezsem kendime gelmem :) ikiz hemen ilk keseye bakarken belli oluyor canım doktor ilk.onu diyor mesela bana tek kese tek embriyo dedi :)

Ben de tek kese görünce acaba onun içinde iki tane olur mu diye baktım ama o da olmadı benim de tek kese tek embriyo bu saatten sonra süpriz gelmez :) sağlıklı olsun inşallah miniklerimiz :)

ben de haftada 1 balık yiyorum. hazır süt alıyorum ben. sen sütçüden mi alıyorsun?

Günaydın, iyi hafta sonları
bugün kasık ve bel ağrısı ile uyandım şu anda bile halaaaa devam ediyor, yatıyorum ve kolumu kaldıracak halim bile yok ufff hep kasık ağrısı...

senin kanaman devam ediyo mu? bhcg bakılıyomu? lekelenme hiç kırmızılı geldi mi? korkuyorum artık çok.dr iyice moralimi bozdu.
İlk kanamam kırmızıydı sonraki gün kahverengiye çevirdi. İki gün önce de yine sarı kahverengi arası akıntı gördüm. Hayır en son 6 haftaya girince ölçtürmüştüm 4400 dü. Birdaha ölçtürmedim. Şuna inanıyorum canım hiç kanama görmeden düşük yapan da var her gün kanama görüp 40. Haftaya giren de. Allah hayırlısını nasip etsin. Ufacık bir stresten bile etkileniyor bebişlerimiz oyüzden zor olanı başarıcaz

aynen inşallah bizim bir sonraki kontrol bayramdan hemen sonra, e tabi sabırsızlanıyorum.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Benimde bayramdan sonra kontrolum sabırsızlıkla bekliyorum . Rabbim ne verirse hayırlısını versin... ben umutluyum. Yavrularımız bizimle kalacak...

Bence de artık geçsin riskli günler. Artık tadını çıkararak geçirmek istiyorum... ama doktorun dediğine göre benim gebeligim riskli geçecek mis

Anneler selam.doktordan geldim. 6+1 gunluk. Haftasiyla uyumlu dedi doktor. Kalbi pit pit atiyor.1.5 ay sonra 2 li test varmis galiba onun icin cagirdi. Nasil gecer bu kadar zaman bilmiyorum. Bi suru test istedi kan verdim.sonucunu alinca telde sorucam. Sonuca gore ben seni cagiririm dedi. Acibadem e gidiyorum bu arada. Catlaklar icinde zeytin sutu diye bir yag var onu kullanmayi dusunuyorum ileride

Merhaba arkadaşlar.
Ara ara geçmişe bakıyorum ama okul açıldı, ders programım da çok yoğun bu dönem. Bir türlü cevap yazamadım.

Riskli gebelikleri olan arkadaşlarım. Ezanın okunduğu şu saatte hepiniz için dua ediyorum. Rabbim daha kolay, kanamasız bir gebelik dönemi nasip etsin hepinize.

Risk olmadığı halde, bazen içgüdüsel olarak belki biraz fazla evham yapılabiliyor. Ama bence bu doğal bir süreç. (eğer kanama vs. yoksa ) Çok ufak detayların bu süreci sadece zorlaştıracağına inanıyorum. Ben 1 ay önce, hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra, 3 büyük valizle çalışacağım yere kendim geldim. Şubat ayına kadar eşimden ayrıyım. Temizliğimi, su dahil alış verişimi, doktor kontrollerimi her şeyimi kendim yapıyorum. Bu ilk başta üzmüştü beni. Hatta burada da çok yakınmıştım. Ama açıkçası şu an çok mutluyum. Elhamdülillah bebeğim benimle. Allah kısmet ederse eşimle de kavuşacağımız gün de yakın.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yeni gelen arkadaşlara da hoş geldin demek istiyorum :)

Günaydın kızlar sütü hazır içmeyin hiç bir faydası yok ki sek in günlük şişe sütleri var ben ondan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…