• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim randevu 11 de adanada oturuyorum özel Adana ya gidiyorum
aynı şehirdeysek buluşabiliris istersen dicektim ama bende istanbuldayım. Özel doktorlardan hiç hazzetmez oldum ne doğru düzgün bilgi veriyorlar(ben daha doktoruna da denk gelmemiş olabilirim ) İnsanı korkutmaktan başka bişi yapmıyorlar Arkadaşımada 7. ayında gelişmiyor bebek özürlü doğabilir dediler Maşallah gayet sağlıklı bi bebişi var şimdiiii
Stres yapmamaya çalış olur mu elinden geldiği kadar kalbim seninle mutlaka haberini bekliyorum. hafta sonu internete giremiye bilirim ama pazartesi mutlaka haberleşelimm.

Canikpp="esra51, post: 37096908, member: 579618"]Kızlar nolur dua edin altı haftalik olduk perşembe günü vajinal muayenede bebek görülmedi pazartesiye başka doktora randevu aldım kese yolk kesesi var bebek yok kendi doktorum cumaya kadar görünmezse kürtaj dedi
Canim insallah hersey yolundadir 6 haftalik daha cok küçük gerekirse baska dr da gorun canim[/QUOTE]
Gideceğim ama inan üç gündür ne yediğim ne içtiğim belli çok Üzgünüm

aynı şehirdeysek buluşabiliris istersen dicektim ama bende istanbuldayım. Özel doktorlardan hiç hazzetmez oldum ne doğru düzgün bilgi veriyorlar(ben daha doktoruna da denk gelmemiş olabilirim ) İnsanı korkutmaktan başka bişi yapmıyorlar Arkadaşımada 7. ayında gelişmiyor bebek özürlü doğabilir dediler Maşallah gayet sağlıklı bi bebişi var şimdiiii
Stres yapmamaya çalış olur mu elinden geldiği kadar kalbim seninle mutlaka haberini bekliyorum. hafta sonu internete giremiye bilirim ama pazartesi mutlaka haberleşelimm.
Tamam canım haberleselim doktora çok sinirlendim ya böyle bişey olsa bile bir hafta önceden demesi bi haftayı zehir etti inşallah ikimiz de görürüz

Merhaba arkadaşlar.
Ara ara geçmişe bakıyorum ama okul açıldı, ders programım da çok yoğun bu dönem. Bir türlü cevap yazamadım.

Riskli gebelikleri olan arkadaşlarım. Ezanın okunduğu şu saatte hepiniz için dua ediyorum. Rabbim daha kolay, kanamasız bir gebelik dönemi nasip etsin hepinize.

Risk olmadığı halde, bazen içgüdüsel olarak belki biraz fazla evham yapılabiliyor. Ama bence bu doğal bir süreç. (eğer kanama vs. yoksa ) Çok ufak detayların bu süreci sadece zorlaştıracağına inanıyorum. Ben 1 ay önce, hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra, 3 büyük valizle çalışacağım yere kendim geldim. Şubat ayına kadar eşimden ayrıyım. Temizliğimi, su dahil alış verişimi, doktor kontrollerimi her şeyimi kendim yapıyorum. Bu ilk başta üzmüştü beni. Hatta burada da çok yakınmıştım. Ama açıkçası şu an çok mutluyum. Elhamdülillah bebeğim benimle. Allah kısmet ederse eşimle de kavuşacağımız gün de yakın.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yeni gelen arkadaşlara da hoş geldin demek istiyorum :)
Ne güzel yazı olmuş. ... teşekkür ederim allah kavustursun kocan ve bebeği ne sağlıkla inşallah :)

Tamam canım haberleselim doktora çok sinirlendim ya böyle bişey olsa bile bir hafta önceden demesi bi haftayı zehir etti inşallah ikimiz de görürüz
biz ilk öğrendik idrar testiyle Heycanlı heycanlı gittik eşimle adam nöbetçiymiş surat beş karış suratıma bakmıyor ultrasonda göremedi Siz eminmisiiz gebe olduğunuza dedi bide dedim eminim Nasıl öğrendiniz fln Neyse kan testi istedi pozitif çıktı tekrar gösterdik sonucu Dış gebelik olabilir dedi aynı ruhsuzlukla Arkasından bide kan uyuşmazlığı yapıştırdı Ben oldum mu sinir. anlat nedir ne değildir Bi sinir çıktım hastaneden Araştırıyorum Adam hakkında hiç kötü yorum yok.Bşaka doktor bulamadım ...Paartesi yine ona gidicez bakalım normal zamanda nasıl oluyorrrr Onlar için artık alışılmış bir durum olmuş herşeyini görmüşler ama bu hasta ve anne adayını düşünmemelerini gerektircek bi durum değil tabikiiiii
İnşallah görürüz bebişlerimiziiii

Allah yardımcın olsun canım bebişin sağlıklıysa zaten seninle kalır inşallah.

İnşallah canım. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun.

Kızlar nolur dua edin altı haftalik olduk perşembe günü vajinal muayenede bebek görülmedi pazartesiye başka doktora randevu aldım kese yolk kesesi var bebek yok kendi doktorum cumaya kadar görünmezse kürtaj dedi

Canım yolk kesesi varsa inşallah bebek de oluşur. Netten okuduğum, yolk kesesinin olmasının gebeliğin boş olmadığının işaretlerinden biri olduğuydu. Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

Ne güzel yazı olmuş. ... teşekkür ederim allah kavustursun kocan ve bebeği ne sağlıkla inşallah :)

İnşallah sevgili civciv. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Merhaba arkadaslar hepinize bebislerinizle birlikte saglikli gunler diliyorum ben bugun ilk defa doktora gittim doktor keseyi gordu ama kesenin seklini begenmedim duzgun degil dedi folik asit verdi onbes gun sonra tekrar gel dedi kanaman olursa haberim olsun dedi ve olumsuz konustu sanki lutfen bana yardimci olurmusunuz bu ne demek cok moralim bozuldu :KK43:
Kesenin sekli nasılmis ki beğenmemis? Sakın kötü düşünme. Agrin falan yoksa sakin korkma. Moralini yüksek tut.... sorun olursa yardimci olurum. .. bak benim kanamam oldu Kese aşağıdaydi . Kese yukarı çıktı kanamam durdu çok iyi dedi doktor. Şimdi kese De kanama var bunu da atlatıcaz ... ama önce moral. ...

Slm kizlar bugün ilk dr randevumuza gittik kesenin icinde minicik bebisimizi gördük şükürler olsun kalp atisi da var dedi dr ama daha cok minikmis persembe tekrar gidecez hem tahlil sonuclari hem de kalp atisi icin
Canım çok güzel Kıyamam ben inşallah perşembe de duycaniz kalbini :) masallah

B

Bu olaya amatörce cevap veriyorum. Dün akşam incelemiştim ve oğlumun ultrason resmine bakarak onayladım :KK66: 7 8 9 haftalik ultrason resmini alıyorsun bakıyorsun sağa yatkın kiz sola yatkınsa erkek oluyormuş. Ve kese şekli de önemli. Erkek te yuvarlak olmuyor böyle fasulye tanesi gibi. Kızın kesesi yuvarlak oluyor. .. oğlumun fasulye gibi kesesinde sola yatkın duruyormus yavrum :)
Kiz benim kesem ayni fasulye gibi hakkaten hatta kesemde sorun var derdim ama yokmus masaAllah barekAllah Allah hepimizin bebislerini korusun bizlere bagislasin aminn:D

Kızlar nolur dua edin altı haftalik olduk perşembe günü vajinal muayenede bebek görülmedi pazartesiye başka doktora randevu aldım kese yolk kesesi var bebek yok kendi doktorum cumaya kadar görünmezse kürtaj dedi
Etmez miyiz canım dualarimiz seninle canım inşallah hayırlı haberler olsun bence de mutlaka başka bir doktora gitmekte iyi dusunmussun allahım seni de bebeğini de Korusun insallah

bugün ölçtürdüm bhcg yükselmiş ama tam rakam veremiyoruz pazartesiye kaldı dediler.sonuçta yükseliyor değerler yükselmese tehlikeli. inşallah yolunda gider. dr sanki beni kürtaja almak için çaba gösteriyo allah korusun. pazartesi 5+6 olucam ve o gün kalp atışına duymamız lazım diyo. daha dün sadece keseyi görmüştü. kalp atışı için erken değil mi? herhalde görmese yine kürtaj dicek bana. bi acayip kadın ya. benim lekelenmemde ipliksi şeyler var. sizde de oluyo mu? vajinal jel kullanmaya başladıktan sonra oldu. dr yine bana düşük belirtisi diyo.
Akıntı da ne renk olursa olsun düşük tehdidi sayıyor doktorlar. Ama en çok kırmızı renk akinti dan korkuyorlar. Ama en ufak akinti da kürtaj diyorsa kaç o doktordan arkadaşım sana tavsiyem... daha çok erken kalp atışları için. Duyan da var bu hafta ama duyamayanda. Sen doktorunu değiştir.

Esnemekten ağzım ayrıldı. Nasıl bir tatlı yorgunluk bu uzerindeki? Kat kat giyinmeme rağmen üşümek de cabasi. Ah benim güzel meleğim daha minicikken nasıl da bu kadar etki yapıyorsun sen annede? :)
Bu arada yarın kpss sınavı var nasıl uyanacam ben :( sinav sonrası hazırlanıp gene gelin cayina gidicem öf tempolu bir gün olacak benim için

Esnemekten ağzım ayrıldı. Nasıl bir tatlı yorgunluk bu uzerindeki? Kat kat giyinmeme rağmen üşümek de cabasi. Ah benim güzel meleğim daha minicikken nasıl da bu kadar etki yapıyorsun sen annede? :)
Bu arada yarın kpss sınavı var nasıl uyanacam ben :KK43: sinav sonrası hazırlanıp gene gelin cayina gidicem öf tempolu bir gün olacak benim için
Ay ya benim de kpss var... ben de nasil kalkicam diye düşünüyorum. O değil soğukta hava... git orada bekle Oooo çok iş :)

gözünüzaydın. kesenin içinde bebeği ne zaman görmüştünüz? yani kalp atışından önce?
Tesekur ederim darisi basiniza en kisa zamanda insallah. Bennilk defa bugun gittim doktora.kese, bebek, kalp atisi icin ayri ayri gitmedim.bana kalsa hergun giderim ama frenliyorum. Gunlere cok takilmayin derim. Gec dollenme cihaz farki vs gibi durumlarda daha gec gorulebilir. Agriniz ya da kanamaniz yoksa bekleyin derim.

kızlar az once bıraz yuksege uzandım zorladım kendımı sonra yarım saat kadar sağ belımın altı kalcama dogru agrı oldu sımdı gectı. birşey olmuşmudur. çok korktum yaaaaa:(

Back