How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin guzel anneler ve minikler

mpb mpb canim havalar da cok ayarsiz bu ara cocuklar da kendilerini koruyamiyor. Cok gecmis olsunn. Yine de dikkat etmeye calis:KK68:
Sağol canım kızım daha kendini koruyacak yaşta degil zaten 20 aylık havalar birden serinledi kvnin evide pek güneş almıyor koruyamamis cocugu

Günaydın kızlar, akşamları erkenden uyku bastırınca bugün erkenden kalktım. Zaman geçmiyor bir türlü. Kalp atışlarını duymak için 2 hafta sonra gel dedi. Kaldı 1 hafta o da bayrama denk geliyor. cuma günü mü gitsem acaba ? Bilemedim, içim içimi yiyor heyecandan. :)) Benim gibi kola ve kahve tiryakisi biri 1 aydır ağzıma bir damla koymuyorum. Ojelerin bile zararlı olduğunu öğrendimden beri tek bir renk bile sürmez oldum, zaten saçımı 2 yıldır boyatmıyorum her an hamile kalırsam diye.. Sadece biraz kilo fazlam var o da bu süreçte tavan yapacak zaten. Doğum sonrası halledeceğim onu da. :)) Merak ettiğim sorulardan biri, ikiz olduğu ne zaman ve nasıl anlaşılıyor ? Bir de Avrupa yakasında Şişli tarafında olan kimse var mı ? Hangi doktoru ve hastaneyi tercih ediyorsunuz ? :KK25:

Masallah canım ya ne kadar dikat edilmemesi gereken nokta var:)
Yanliz süpürgeyi mesela neden yapmiyorsunki canım?
Vallah bende bir salonu temizliyorum diyer odaları af edersin b.k götürüyor :)
Doktora gitim, hersey harika görünüyor dedi. Ama tabiki garenti veremem demeden duramadı :s

duygush84
Korkma canım
Allah'ın izniyle bir şey olmayacak!
geçen sefer hiç dikkat etmedim aman kimseye minnet etmeyeyim diye süpürüyordum süpürge de direk bele yükleniyo... yine kimseye minnet etmiyorum ama yapmıyorum da kürtaj yıpratıyor bedeni hem kendimden hem de çocuğumu sağlıkla kucağıma almaktan daha önemli değil böyle şeyler..

günaydınnn kızlarrr. geçen gun kalp atışlarını duydum bebegımın Allahaşükür süper birşeydi. herkeze nasıp etsın. bayramdan sonrakı gun gel dedı. gunler gecmek bılmıyo sankı. tek yaptıgım sürekli uyumak uyumak uyumak akşam yemegı yedıgım gıbı uyuyorum oglen iş yerınde uykum gelıyo çokkkk. bırde progestan kullanıyorum oda sarhoş gıbı yaptıgı ıcın çalışmak çok zor gelıyoooooo. ıkı iş yapıyorum hemen belım agrıyo çok korkuyorum su krıtık gunler gecsede rahatlasak. hepımız bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız ınşallahhhhhh

Günaydın kızlar şu benim garip kese şeklime bi yorum yapar mısınız? Armut şeklinde, üçgen gibi alt geniş kısmında bebek var. Annem çok normal diyor ama ne yuvarlak ne fasulye. Acaba kontrolde doktor bastırınca mı böyle garip şekil aldı bilmiyorum dr da olumsuz bişey demedi ama. Tecrübeli annişler bi görsün istedim :110:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 80
Günaydın kızlar şu benim garip kese şeklime bi yorum yapar mısınız? Armut şeklinde, üçgen gibi alt geniş kısmında bebek var. Annem çok normal diyor ama ne yuvarlak ne fasulye. Acaba kontrolde doktor bastırınca mı böyle garip şekil aldı bilmiyorum dr da olumsuz bişey demedi ama. Tecrübeli annişler bi görsün istedim :110:

canım benım tek bıldıgım orantılı bı seklı olmadıgı herseferınde şeklı degıscek merak etme. ne guzel yatmıs kuzucuk oraya ohhhhhh çadır yapmıs kendıne :)

pazartesi gittimde bildigin yuvarlaktı perşembe gıttığımde buyumus vede yamulmus gıbı değişik bi şekıl. 3 gunde çok farklılaşmıstı

canım benım tek bıldıgım orantılı bı seklı olmadıgı herseferınde şeklı degıscek merak etme. ne guzel yatmıs kuzucuk oraya ohhhhhh çadır yapmıs kendıne :)
evet haklısın ben de her gördüğümde farklı bir şekilde ama baya da yamuk yumuk olunca ister istemez endişelendim bi de son 10 günüm kanamayla geçti biraz onun tedirginliği sanırım. Rabbim bizlere bağışlasın inşallah miniklerimizi

Normal kız o :) kızın mi olacak acaba :)

Bir de arkadaşlar yaşayacağımız genel sorunlar için konuşuyorum, olabildiğince zararlı kimyasallardan kaçınmamız bizim çok faydamıza olacaktır. Ben bu konuda kendimi şanslı hissediyorum, doktorum düşük iğnesi dışında ilaç kullandırmak istemiyor. daha dünyaya gelmeden bu kadar yaratılış dışı müdaheleler daha çok etkiliyor gibi geliyor bana. elbette çözümü sadece ilaç olan rahatsızlıklardan bahsetmiyorum ama mesela çatlaklarımız için doğal zeytinyağı kullanmalıyız, benim şahsi görüşüm. onu emen deri vücudumuza geçirecek ve bizi etkileyen tüm kimyasallar bebeğimizin minicik hücrelerine işlenecektir. Bunun gibi bir kaç şeye dikkat etsek çok zor değil aslında.. Ben sağlıklı bir nesil oluşturma taraftarıyım biraz :)

:KK43: öyle oldu canım benim işte...

herseyin hayırlısı. Rabbim eyler, Rabbim neylerse güzel eyler.. cok gecmiş olsun canım. bak gör 3-4 ay içerisinde tekrar güzel haberlerini alırız senin. bir cogumuzun böyle hikayeleri var. beslenmene ve psikolojine dikkat et. öperiz cok cok

Canim normal sanirim kesen.. Doktorun aleti tutusuyla bile degisebiliyor.. Benim ayni gun cekilen iki goruntude kese sekilleri birbirinden farkli gorunuyor.. Bebisin kac mm olmus..
bu çarşamba gününün 7+2 iken 1 cm di haftasına göre normal dedi biz en çok kanamadan endişelendiğimiz için bebeğin gelişimiyle ilgili pek soru soramadım ama inşallah normaldir

bu çarşamba gününün 7+2 iken 1 cm di haftasına göre normal dedi biz en çok kanamadan endişelendiğimiz için bebeğin gelişimiyle ilgili pek soru soramadım ama inşallah normaldir
Aynen canim benim de kanamam var bebis yasiyo diye cok mutlu olmustum.. Benim de 7+3de 1cmdi.. İnsallah iyilerdir..

Back