How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar belki ben öyle algıladım ama 7 ve 8. Haftalarda hep kanamalar başlamış. Bana mı öyle geldi ki acaba :KK43:

İyi olmana gerçekten sevindim. :)
Allah razi olsun canim.. Hepimiz iyi olalim insallah.. Kanama bu ara herkeste varmis.. Doktor takmayin kafaya dedi.. Benim diger kaybimda hic kanama yoktu o yuzden kanamaya da cok inanmiyorum.. Nasipleri varsa olur insallah..

Günlük ne kadar su ve sıvı alıyorsun bilmiyorum ama ben 2 lt su ile tuvalette yaşamaya başladım bile şimdiden :)
+ 2 bardak da süt içiyorum üstüne ilave.. Neredeyse her bir bardak sudan sonra sıkıştırmaya başlıyor idrar. Ve çıkmazsam da alt karnımda şiddetli basınç oluşuyor. Zaten bu kasık sancıları geçen hafta acil yollarına kadar götürdü beni. Ama okuduğum kadarıyla bu sancılar hep olacakmış bundan sonra.. Allah yardımcımız olsun kızlar :)
Sanırım ben 2 lt fazla su içiyorum aynen tuvalete çıkmazsam sancı basiyor bir anda

ben herhalde bu kanama noktasında en tecrübelilerinizden biriyim... ve geçmiş tecrübelerime dayanarak şu an kendime aldığım tedbirleri anlatayım... ilacımı asla aksatmıyorum... her fırsatta yatıyorum... toplu taşıma araçlarına binmiyorum... hızlı ve uzun yol yürümüyorum...elektirik süpürgesi kullanmıyorum... bulaşık makinasını oturduduğum yerde topluyorum raflara eşim yerleştiriyor... temizlik yapmıyorum... misafirlerim gelirse her işlerini kendileri yapıyor... ufak tefek etrafı topluyorum... dengeli ve iyi besleniyorum... moralimi bozulmaya müsait bu yüzden dikkat ediyorum... ki ben tedbirimi alayım Netice Cenab-ı Hakka ait... kimilerine abartı gelebilir ki geçen düşüğümde bende öyle sanıyodum... kanamam biter bitmez kendimi sokaklara attım... Rabbim öyle diledi ama bende üstüme düşeni yapmamıştım... birde enfeksiyon kapmamaya dikkat edin...
Masallah canım ya ne kadar dikat edilmemesi gereken nokta var:)
Yanliz süpürgeyi mesela neden yapmiyorsunki canım?
Vallah bende bir salonu temizliyorum diyer odaları af edersin b.k götürüyor :)
Doktora gitim, hersey harika görünüyor dedi. Ama tabiki garenti veremem demeden duramadı :s

duygush84
Korkma canım
Allah'ın izniyle bir şey olmayacak!

Kızlar bugün başıma çok kötü bir şey geldi, sabah kalktım salona bi gittim koltukta bir kedi! Beni görünce camdan kaçtı, koltuğun üstüne çıktım ay nasıl korktum inmek bilmedi eşim sağolsun yatıştırıcı, bu korkunun Bebeğime etkisi olurmu, korkudan midem bulanıyo ya

canım buna benzer benimde başıma geldi...köpeklerden korkmuştum..çok korktum şimdi hatırlamıyorum nasıl olduğunu ama dr.u aramıştım..bişey olmaz bukadar pamuk ipliğine bağlı değil dedi..

Kizlar ben Sat a gore 5+1 ultrasona gore 5+5 cikmisim erken dollenmemi oluyor bu durum bole seyler yasayan var dimi
evet canım muhtemelen erken döllenme ama sonra gününü tutabiliyor..her hafta değşiiyor ilk zamanlar..

yıllar önce duymuştum,
eğer rahime yerleşen kese yukarıda biryerlere tutunmuşsa erkek daha aşağıya tutunmuşsa kız olurmuş..bunu tecrübeli doktorlar anlayabılıyormus
sağ sol yumurtadan döllenme yada rahime düştükten sonra durduğu yer belli ediyormuş..kızımda dr. ilk muayenede söylemişti..büyük ihtimal kız demişti...

S a bacılar.bugun kürtaj oldum mayıs annesi olma hayalleri suya düştü :KK43: Mytwin Mytwin canım listeden adımı siliver.rabbimden duam hepiniz hayırlısı işe yavrularınızı kucağınıza alın inş.hepiniz Allah'a emanet olun...
Allah sağlıklı gebelik yaşatmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..inşallah doğru zamanda tekrar hamile kalırsın..bende 2 tane kaybettim bilirim...

Masallah canım ya ne kadar dikat edilmemesi gereken nokta var:)
Yanliz süpürgeyi mesela neden yapmiyorsunki canım?
Vallah bende bir salonu temizliyorum diyer odaları af edersin b.k götürüyor :)
Doktora gitim, hersey harika görünüyor dedi. Ama tabiki garenti veremem demeden duramadı :s

duygush84
Korkma canım
Allah'ın izniyle bir şey olmayacak!
canım daha önce banada dr. süpürge yapma demişti...

sevgili annişler..bizde bugün dr.dsn geldik..bugün tam 5 haftalığız...haftasıyla uyumlu..keseyi gördük..bebeğide gördük..çok şükür şimdilk herşey yolunda..2 hafta sonrada kalp atışını duymak için gidicez...

Allah razi olsun canim.. Hepimiz iyi olalim insallah.. Kanama bu ara herkeste varmis.. Doktor takmayin kafaya dedi.. Benim diger kaybimda hic kanama yoktu o yuzden kanamaya da cok inanmiyorum.. Nasipleri varsa olur insallah..
Kesinlikle haklısın tam tevekkül lazım Allah biliyor en güzelini en hayırlısını yaşatacak inşallah. Ama doktorlara sinir oluyorum biri bi sorun yok diyor diğeri kan pıhtısı var diyor. Mesela benim doktorum vitamine de başladı şimdi okuyorum birçok arkadaşa 3. Aydan sonra demişler

kızlar Allah aşkına bana yardım edin cvp verin akıl verin. 1 haftadır lekelenmem devam ediyo. dün peçeteye az bişey kırmızılık geldi. gittim acile iğne yaptı yolladı. bugün dr um gördü. düşü riskin çok fazla, muhtemelen düşecek, muhtemelen bhcg seviyen artmayacak düşmüştür bile kese bozulmuş felan dedi.gün içinde aynı dr un sekreteri aradıve bhcg nin 5118 e yükseldiğini yükselmeye devam ederse bişey olmucanı söyledi. sonra başka bi dr a gittim,kese bozuk felan değil haftasına göre normal boyutlarda duruyo dedi. bu nasıl oluyo ya ikisi farklı konuştu. pazartesi yine başka bi dr a gitmeyi düşünüyorum. bu arada bugün yine az bişey peçeteye kırmızı kahverengi karışık pıhtılı kan geldi. kafam allak bullak.
Benim de sorunum bu canım her doktor farklı şeyler söylüyor. Ama beta hcg artmış en azından iyi bir durum bu biraz bekleyip farklı bir doktora daha gidebilirsin. İlk doktorum folic plus yazdı. İkincisi folbiol yazdı. Üçüncüsü hiçbirini kullanma progestan ve decavit iç dedi. Düşün artık :)

gelisimci gelisimci

""sağ sol yumurtadan döllenme yada rahime düştükten sonra durduğu yer belli ediyormuş..kızımda dr. ilk muayenede söylemişti..büyük ihtimal kız demişti"""
Peki senin bebeğin rahimde durusu nasıldı, kız oldugunu hangi sözlerle belirtmişti

AHU42 AHU42 canim cok gecmis olsun. Allah en kisa zamanda saglikla yeni bir bebis nasip etsin.. sen iyi ol ki, kizin da uzulmesin..

S a bacılar.bugun kürtaj oldum mayıs annesi olma hayalleri suya düştü :KK43: Mytwin Mytwin canım listeden adımı siliver.rabbimden duam hepiniz hayırlısı işe yavrularınızı kucağınıza alın inş.hepiniz Allah'a emanet olun...
Cok üzüldüm canım ya... Allah bir daha yaşatmasın. .. tez zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah. .. üzülme sakin...

B
gelisimci gelisimci

""sağ sol yumurtadan döllenme yada rahime düştükten sonra durduğu yer belli ediyormuş..kızımda dr. ilk muayenede söylemişti..büyük ihtimal kız demişti"""
Peki senin bebeğin rahimde durusu nasıldı, kız oldugunu hangi sözlerle belirtmişti
Bu olaya amatörce cevap veriyorum. Dün akşam incelemiştim ve oğlumun ultrason resmine bakarak onayladım ;) 7 8 9 haftalik ultrason resmini alıyorsun bakıyorsun sağa yatkın kiz sola yatkınsa erkek oluyormuş. Ve kese şekli de önemli. Erkek te yuvarlak olmuyor böyle fasulye tanesi gibi. Kızın kesesi yuvarlak oluyor. .. oğlumun fasulye gibi kesesinde sola yatkın duruyormus yavrum :)

Benim de sorunum bu canım her doktor farklı şeyler söylüyor. Ama beta hcg artmış en azından iyi bir durum bu biraz bekleyip farklı bir doktora daha gidebilirsin. İlk doktorum folic plus yazdı. İkincisi folbiol yazdı. Üçüncüsü hiçbirini kullanma progestan ve decavit iç dedi. Düşün artık :)
senin kanaman devam ediyo mu? bhcg bakılıyomu? lekelenme hiç kırmızılı geldi mi? korkuyorum artık çok.dr iyice moralimi bozdu.

sevgili annişler..bizde bugün dr.dsn geldik..bugün tam 5 haftalığız...haftasıyla uyumlu..keseyi gördük..bebeğide gördük..çok şükür şimdilk herşey yolunda..2 hafta sonrada kalp atışını duymak için gidicez...
gözünüzaydın. bthcg bakıldı mı? kaç çıktı?

Günaydın anne olmak çok zor düşük tehlikem var diye 3 gündür kızım gündüzleri babannesine gidiyordu hasta olmuş 38.5 ateşle uyandik :( gunumuz zor gececege benziyor ah ah başkasına emanet edersen olacagi bu

Gunaydin guzel anneler ve minikler

mpb mpb canim havalar da cok ayarsiz bu ara cocuklar da kendilerini koruyamiyor. Cok gecmis olsunn. Yine de dikkat etmeye calis:KK68:

Back