• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba arkadaşlar.
Ara ara geçmişe bakıyorum ama okul açıldı, ders programım da çok yoğun bu dönem. Bir türlü cevap yazamadım.

Riskli gebelikleri olan arkadaşlarım. Ezanın okunduğu şu saatte hepiniz için dua ediyorum. Rabbim daha kolay, kanamasız bir gebelik dönemi nasip etsin hepinize.

Risk olmadığı halde, bazen içgüdüsel olarak belki biraz fazla evham yapılabiliyor. Ama bence bu doğal bir süreç. (eğer kanama vs. yoksa ) Çok ufak detayların bu süreci sadece zorlaştıracağına inanıyorum. Ben 1 ay önce, hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra, 3 büyük valizle çalışacağım yere kendim geldim. Şubat ayına kadar eşimden ayrıyım. Temizliğimi, su dahil alış verişimi, doktor kontrollerimi her şeyimi kendim yapıyorum. Bu ilk başta üzmüştü beni. Hatta burada da çok yakınmıştım. Ama açıkçası şu an çok mutluyum. Elhamdülillah bebeğim benimle. Allah kısmet ederse eşimle de kavuşacağımız gün de yakın.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yeni gelen arkadaşlara da hoş geldin demek istiyorum :)
Allah yardımcın olsun canım bebişin sağlıklıysa zaten seninle kalır inşallah.

Günaydın kızlar sütü hazır içmeyin hiç bir faydası yok ki sek in günlük şişe sütleri var ben ondan alıyorum
Evet kızlar son kullanma tarihi bir yıl sonra paket sütlerin. Onların hiçbir faydası yok maalesef. Hünlük sütlerden kullanın. Mesela bimin sütü var hem daha uygun hem de gnlük süt diye geçiyor. Muhakkak sütçü sütüne göre katkılıdır ama kutu sütlere göre çok daha faydalı

Neden riskli canım :KK43:
Benim ilk gebelıgım de erken doğum riski ile hep yattım. Doktor ilk gebeligi riskli geçenlerde ikinci gebeligi de riskli geçiyor dedi. Hatta erken doguma bile hazirlanmami söyledi. Olsun ben yatmaya alıştım :) yatarım yine....

Benim ilk gebelıgım de erken doğum riski ile hep yattım. Doktor ilk gebeligi riskli geçenlerde ikinci gebeligi de riskli geçiyor dedi. Hatta erken doguma bile hazirlanmami söyledi. Olsun ben yatmaya alıştım :) yatarım yine....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etti ya o yeterli bence. İnşallah ikincisini de kucağına sağlıkla alırsın.

Günaydın kızlar şu benim garip kese şeklime bi yorum yapar mısınız? Armut şeklinde, üçgen gibi alt geniş kısmında bebek var. Annem çok normal diyor ama ne yuvarlak ne fasulye. Acaba kontrolde doktor bastırınca mı böyle garip şekil aldı bilmiyorum dr da olumsuz bişey demedi ama. Tecrübeli annişler bi görsün istedim :110:
Rahat ol canım herkesin kesesi aynı olmaz hem doktorun da bişi dememiş rahat ol allah korusun inşallah bebişlerimizi :)

Merhaba arkadaslar hepinize bebislerinizle birlikte saglikli gunler diliyorum ben bugun ilk defa doktora gittim doktor keseyi gordu ama kesenin seklini begenmedim duzgun degil dedi folik asit verdi onbes gun sonra tekrar gel dedi kanaman olursa haberim olsun dedi ve olumsuz konustu sanki lutfen bana yardimci olurmusunuz bu ne demek cok moralim bozuldu :(

İlk kanamam kırmızıydı sonraki gün kahverengiye çevirdi. İki gün önce de yine sarı kahverengi arası akıntı gördüm. Hayır en son 6 haftaya girince ölçtürmüştüm 4400 dü. Birdaha ölçtürmedim. Şuna inanıyorum canım hiç kanama görmeden düşük yapan da var her gün kanama görüp 40. Haftaya giren de. Allah hayırlısını nasip etsin. Ufacık bir stresten bile etkileniyor bebişlerimiz oyüzden zor olanı başarıcaz :KK43:
bugün ölçtürdüm bhcg yükselmiş ama tam rakam veremiyoruz pazartesiye kaldı dediler.sonuçta yükseliyor değerler yükselmese tehlikeli. inşallah yolunda gider. dr sanki beni kürtaja almak için çaba gösteriyo allah korusun. pazartesi 5+6 olucam ve o gün kalp atışına duymamız lazım diyo. daha dün sadece keseyi görmüştü. kalp atışı için erken değil mi? herhalde görmese yine kürtaj dicek bana. bi acayip kadın ya. benim lekelenmemde ipliksi şeyler var. sizde de oluyo mu? vajinal jel kullanmaya başladıktan sonra oldu. dr yine bana düşük belirtisi diyo.

Anneler selam.doktordan geldim. 6+1 gunluk. Haftasiyla uyumlu dedi doktor. Kalbi pit pit atiyor.1.5 ay sonra 2 li test varmis galiba onun icin cagirdi. Nasil gecer bu kadar zaman bilmiyorum. Bi suru test istedi kan verdim.sonucunu alinca telde sorucam. Sonuca gore ben seni cagiririm dedi. Acibadem e gidiyorum bu arada. Catlaklar icinde zeytin sutu diye bir yag var onu kullanmayi dusunuyorum ileride
gözünüzaydın. kesenin içinde bebeği ne zaman görmüştünüz? yani kalp atışından önce?

S a bacılar.bugun kürtaj oldum mayıs annesi olma hayalleri suya düştü :KK43: Mytwin Mytwin canım listeden adımı siliver.rabbimden duam hepiniz hayırlısı işe yavrularınızı kucağınıza alın inş.hepiniz Allah'a emanet olun...
Güzel arkadaşım sen sakin üzülme elimizden geldiğince yanındayız, RabbiM tez zamanda yeniden bir bebiş nasip etsin sana, bu senin imtihanin unutma, opuldun
canım buna benzer benimde başıma geldi...köpeklerden korkmuştum..çok korktum şimdi hatırlamıyorum nasıl olduğunu ama dr.u aramıştım..bişey olmaz bukadar pamuk ipliğine bağlı değil dedi..

evet canım muhtemelen erken döllenme ama sonra gününü tutabiliyor..her hafta değşiiyor ilk zamanlar..

sağ sol yumurtadan döllenme yada rahime düştükten sonra durduğu yer belli ediyormuş..kızımda dr. ilk muayenede söylemişti..büyük ihtimal kız demişti...

Allah sağlıklı gebelik yaşatmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..inşallah doğru zamanda tekrar hamile kalırsın..bende 2 tane kaybettim bilirim...
Canimsinnnn çok sağol bitanemmm

sevgili annişler..bizde bugün dr.dsn geldik..bugün tam 5 haftalığız...haftasıyla uyumlu..keseyi gördük..bebeğide gördük..çok şükür şimdilk herşey yolunda..2 hafta sonrada kalp atışını duymak için gidicez...
Oy oy rabbim mutluluğunu daim etsin canım çok sevindim çok :)

günaydınnn kızlarrr. geçen gun kalp atışlarını duydum bebegımın Allahaşükür süper birşeydi. herkeze nasıp etsın. bayramdan sonrakı gun gel dedı. gunler gecmek bılmıyo sankı. tek yaptıgım sürekli uyumak uyumak uyumak akşam yemegı yedıgım gıbı uyuyorum oglen iş yerınde uykum gelıyo çokkkk. bırde progestan kullanıyorum oda sarhoş gıbı yaptıgı ıcın çalışmak çok zor gelıyoooooo. ıkı iş yapıyorum hemen belım agrıyo çok korkuyorum su krıtık gunler gecsede rahatlasak. hepımız bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız ınşallahhhhhh
Aminnnnnnnnnnnnnnnn, progestan bildiğin uyku hapı :D ama bebislerimiz için değer dimi

Senin pozitif dusunceni yerim yer aferin sana kız :)

Kızlar canlarım cigerlerim kuzucuklarim pitirciklarim :) tunaydiiiiiiin, biz geç kalktik kahvaltı yaptık, netten biraz kıyafetlere baktik, malum bayram geliyor :D
Bakın ne geldi aklıma, şu an Bebeklerimız canlandı, kalp atışını çoğumuz duyduk dimi? Şu dkdan sonra birseyler ters gitse o kendini ağrıyla yogun kanama yla gosterir di rabbim esirgesin, bn bu görüşten, gönlünüzü ferah tutun bitanelerim

AHU42 rabbim yardimcin olsun. Her seyin hayirlisi. Insaallah bigun saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin rabbim.

mrh arkadaslar sabah hafifbir kanamayla uyandim hemn doktora gittm 1 cm lik acilma varmis progestan igne hergun vurulacam benim durumumda olan varmi cok tedirginim.

bugün ölçtürdüm bhcg yükselmiş ama tam rakam veremiyoruz pazartesiye kaldı dediler.sonuçta yükseliyor değerler yükselmese tehlikeli. inşalah yolunda gider. dr sanki beni kürtaja almak için çaba gösteriyo allah korusun. pazartesi 5+6 olucam ve o gün kalp atışına duymamız lazım diyo. daha dün sadece keseyi görmüştü. kalp atışı için erken değil mi? herhalde görmese yine kürtaj dicek bana. bi acayip kadın ya. benim lekelenmemde ipliksi şeyler var. sizde de oluyo mu? vajinal jel kullanmaya başladıktan sonra oldu. dr yine bana düşük belirtisi diyo.
Canim baska doktora da gitme imkanin varsa git derim ben. Kalp atisi icin genelde 7. Ve 8. Hafta cagiriyorlar belki vajinal 6.. haftada da duyar ama duymasa da erken daha. Ne kadar rahat kurtaj diyorlar boyle

Slm kizlar bugün ilk dr randevumuza gittik kesenin icinde minicik bebisimizi gördük şükürler olsun kalp atisi da var dedi dr ama daha cok minikmis persembe tekrar gidecez hem tahlil sonuclari hem de kalp atisi icin

• Beğen
Reactions: mpb
Kızlar nolur dua edin altı haftalik olduk perşembe günü vajinal muayenede bebek görülmedi pazartesiye başka doktora randevu aldım kese yolk kesesi var bebek yok kendi doktorum cumaya kadar görünmezse kürtaj dedi

Kızlar nolur dua edin altı haftalik olduk perşembe günü vajinal muayenede bebek görülmedi pazartesiye başka doktora randevu aldım kese yolk kesesi var bebek yok kendi doktorum cumaya kadar görünmezse kürtaj dedi
sen için ferah tut canım biliyorum söylemesi kolay yapması zor mutlaka başka bir doktoroda mutlaka görün benim adet tarihine göre 7+2 halen bizde göremedik ultrason hesabı farklı çıkıyor
dualarımız seninlee doktordan sonra haber ver olmaz mı

sen için ferah tut canım biliyorum söylemesi kolay yapması zor mutlaka başka bir doktoroda mutlaka görün benim adet tarihine göre 7+2 halen bizde göremedik ultrason hesabı farklı çıkıyor
dualarımız seninlee doktordan sonra haber ver olmaz mı
Sağol canım inşallah sende görürsün pazartesi randevu aldım haber veririm sende Yaz olur mu

Canikpp="esra51, post: 37096908, member: 579618"]Kızlar nolur dua edin altı haftalik olduk perşembe günü vajinal muayenede bebek görülmedi pazartesiye başka doktora randevu aldım kese yolk kesesi var bebek yok kendi doktorum cumaya kadar görünmezse kürtaj dedi[/QUOTE]
Canim insallah hersey yolundadir 6 haftalik daha cok küçük gerekirse baska dr da gorun canim

bugün ölçtürdüm bhcg yükselmiş ama tam rakam veremiyoruz pazartesiye kaldı dediler.sonuçta yükseliyor değerler yükselmese tehlikeli. inşallah yolunda gider. dr sanki beni kürtaja almak için çaba gösteriyo allah korusun. pazartesi 5+6 olucam ve o gün kalp atışına duymamız lazım diyo. daha dün sadece keseyi görmüştü. kalp atışı için erken değil mi? herhalde görmese yine kürtaj dicek bana. bi acayip kadın ya. benim lekelenmemde ipliksi şeyler var. sizde de oluyo mu? vajinal jel kullanmaya başladıktan sonra oldu. dr yine bana düşük belirtisi diyo.
Canım kalp atışını 8. Haftaya kadar duyamayan var ben 6. Haftada duymuştum mesela 5 erken olabilir o da vaginal yolla duydum. Bence farklı bir doktora daha görün. Benim bi doktorum risk yok dedi. Diğeri progestan verip kan pıhtısı görüyorum dedi. Farklı bir doktora git canım

Back