2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
süt içemiyorum neredeyse..doktorum eğer çoğalırsa haber ver demişti inşALLAH çoğalmazda gerek kalmaz seruma

Öylemiiii :) sağol canım,hepsinin içeriği farklı demekki

Kızlar kasık ağrılarım siddetlendi bi an korktum doktorumu aradım kanama olmadığı sürece korkma dedi. Progestanı 1e dusurmustu ikiye çıkardı tekrar çok korkuyorum ama ben ya neden oluyor ki bugün ikinci adet donemim oluyor onunla ilgisi var mı acaba

cnm merhaba.. bendede doğuştan genetik Homozigot A1298C var hergün aynı şekilde kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ve coraspirin, folbiol içiyorum..
bende clexanın saatini öğlenden akşama kaydıracağım çünkü artık göbeğim kaskatı oldu vurulacak yer kalmadı, akşamları eşim kolumu tutar kollardanda yaparım diye düşündüm.. aklıma şu takıldı coraspirinle arasında 12 saatlik bir farkmı olması daha iyi canım öyle yazmışsında.. birde ayrıca Hemotoloji doktoruna gidiyormusun..

Kızlar doktordan geldim çok şükür kese bebis var kalp atışını da duyduk allahima çok şükür yarabbim allah herkese saglikla kucağına almayi nasip etsin :)

maşallah cnm Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın..

Bu gelin çayını kim cikardiki, gidiyorum şimdi puf, akşam görüşürüz canlarim

hayırlı olsun darısı basımıza, kaçıncı gundesın suanda? bir de karından mı yoksa alttan mı baktı?
SAĞOL canım benim inşallah güzel haberlerini alırsın :) 6+3 te yim canım alttan gördü üstten sadece kese.gozuktu :)

Kızlar altı haftalik hamlyim kese var yolk kesesi var bebek yok vajinal muayenede göremedi haftaya görünmezse ciddi sıkıntı dedi varmı böyle bişey yaşayan
Moralini bozmamaya çalış canım. İnşallah miniğin seninledir.. Bazı doktorlarda gereksiz yere evham yaptırıyorlar. Belki bir yanlışlık vardır. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…