• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yaaa minnakların anneleri işiniz zor geçmiyooor günleeeerr :) sanki bizim ki çok büyük neyse bakalım Rabbim mayısa kadar taşımayı nasip etsin inş. sağlık sıhhatle hepimize

benim sat 22 Ağustos...
ilk kez kan tahlilini 23 Eylül'de yaptırdım 691.45 çıktı, 2. kan tahlilimi dün akşam yaptırdım 1391 çıktı.
Henüz doktora gitmedim şu an sadece kan değerlerimin belli seviyeye gelmesini bekliyorum.
Ekim'in ilk haftası gideceğim o tarih aralığında zaten ultrason için yükselmiş olur inşallah.
İyi yapmışsın erken gitmemekle. Bende o zaman gitmeyi planlamıştım ama ağrılarım olunca dayanamadım 24 eylülde gittim. Ultrasonda göremedi zaten çok küçüktür görünmez dedi bhcg baktırdı. Sonuç 2869 çıktı ama doktor gitmişti gösteremedik. Değer çok yüksek geldi bana kesede yoktu ortalıkta. Tabi o gece uyamadım nette okuduklarımdan sonra çok üzüldüm. Ertesi gün doktora sonucu gösterdim oda şaşırdı keseyi görmediğine o zaman alttan bakacağız yine yoksa dış gebelik olabilir müdahale etmeliyiz dedi. O an dünya başıma yıkıldı. Ben korkarım alttan baktırmaya dedim. O da bir daha karından bakalım da sonra bakarız dedi neyse zar zor keseyi gördü bana da gösterdi ama her şey o kadar hızlıydı ki üzüntü ,sevinç saniyede birbirine karıştı. Progestan yazdı düşme ihtimaline karşı. Kendime o kadar çok kızdım ki acele edip doktora gittim diye. Halen içimde bir kuşku var.

nihayet cuma oldu çok şükür okulun 2. haftasını da kazasız belasız atlattık bebişimle bazen çocuklara geriliyorum umarım bir şey olmaz herkese sağlıklı mutlu bebişlerle mutlu hafta sonları

Hamile olduğumu öğrenmeden önceki gün ve öğrendiğim gün yoğun bulantı oldu, ama şimdilerde yok denecek kadar az :KK66:

aynen benim deeee hamile olduğumu öğrendiğim gün bulandı sonrasında hiç bulanmadı :rolleyes:
kızımda mahvolmuştum mide bulantısından, bunda yok :KK64::KK23:

İyi yapmışsın erken gitmemekle. Bende o zaman gitmeyi planlamıştım ama ağrılarım olunca dayanamadım 24 eylülde gittim. Ultrasonda göremedi zaten çok küçüktür görünmez dedi bhcg baktırdı. Sonuç 2869 çıktı ama doktor gitmişti gösteremedik. Değer çok yüksek geldi bana kesede yoktu ortalıkta. Tabi o gece uyamadım nette okuduklarımdan sonra çok üzüldüm. Ertesi gün doktora sonucu gösterdim oda şaşırdı keseyi görmediğine o zaman alttan bakacağız yine yoksa dış gebelik olabilir müdahale etmeliyiz dedi. O an dünya başıma yıkıldı. Ben korkarım alttan baktırmaya dedim. O da bir daha karından bakalım da sonra bakarız dedi neyse zar zor keseyi gördü bana da gösterdi ama her şey o kadar hızlıydı ki üzüntü ,sevinç saniyede birbirine karıştı. Progestan yazdı düşme ihtimaline karşı. Kendime o kadar çok kızdım ki acele edip doktora gittim diye. Halen içimde bir kuşku var.
Ahhh bu hamilelik...
İnşallah bundan sonrası da hepimiz için hayırlısı olur, hem bebekler hemde anneleri için.
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Elinden geldiğince soğuk kanlı olmaya çalış daha DOĞUM var :KK49:
Ben de Ekim'in ilk haftası gidicem randevu aldım bakalım... belki kalp atışları için erken olabilir ama kısmet.

bende katıldım aranıza herkese hayırlı olsun :)

merhaba,bende hamile olduğumu öğrendim :) Allah bütün hamişlere kolay bir hamilelik dönemi nasip eder inşallah

Hoş geldiniz hayırlı rahat bir hamilelik geçiririz inşallah hep birlikte

yaaa minnakların anneleri işiniz zor geçmiyooor günleeeerr :) sanki bizim ki çok büyük neyse bakalım Rabbim mayısa kadar taşımayı nasip etsin inş. sağlık sıhhatle hepimize

Ohoo daha yolun başındayız çook var doğuma ya ama zaman ilerledikçe heyecan artıyor meraklar farklılaşıyor önce kalp atış sonra cinsiyet merakı en son da nasıl birşey kime benziyor merakı :)

aynen benim deeee hamile olduğumu öğrendiğim gün bulandı sonrasında hiç bulanmadı :rolleyes:
kızımda mahvolmuştum mide bulantısından, bunda yok :KK64::KK23:

İnşallah bundan sonra da oldukça rahat geçer, en nefret ettiğim şey mide bulantısı çünkü benim regl öncesi bile oluyordu..

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :) nüfus sayımız oldukça arttı :) yeni katılıp listeye eklenmek isteyenler Mytwin Mytwin arkadaşımıza özel mesaj gönderip bilgilerini verebilirler. (Sat, Bdt, şehir, yaş)

kızlar merhaba nasılsınız bır arkadas vardı kalp atıslarını duyamadık kurtaj olucam dıyen kımdı o inş duymustuır kalp atıslarını ismini hatırlamıyorum

Kizlar ben Sat a gore 5+1 ultrasona gore 5+5 cikmisim erken dollenmemi oluyor bu durum bole seyler yasayan var dimi

Kizlar ben Sat a gore 5+1 ultrasona gore 5+5 cikmisim erken dollenmemi oluyor bu durum bole seyler yasayan var dimi
ultrason cihazından ve doktordan doktora değişiyor inan ben aynı gün içinde iki farklı yere ultrasona girdim ikisi de gfarklı dedi takılmayın siz ona bence

Kızlar merhaba,
Hem aranızda hem de hamilelik olayında pek bir yeni olmakla birlikte pek de acemiyim. SAT'a göre 5+1 günlük hamileyim. Dilerim ki bu süreçte birbirimize hem destek olup hem paylaşımlarda bulunup birlikte güzel zamanlar geçiririz.

yıllar önce duymuştum,
eğer rahime yerleşen kese yukarıda biryerlere tutunmuşsa erkek daha aşağıya tutunmuşsa kız olurmuş..bunu tecrübeli doktorlar anlayabılıyormus

Back