ben iki kere düşük yapıyorum diye koştum dr. a ilkinde keseyi gördü hersey yolunda dedi. 3 gün sonra parça geldi tamam gidiyo dedim ozaman da bebeği ve klap atışını duyduk ama içerde kanaman var dedi... korkma bence benim gibi yersiz üzme kendini
Kizlar ilginiz icin tesekkur ederim, zaten dun biraz sizin sayenizde rahatladim vallah!
dun tabiki esimi aradim, beni cok yumusak buldu sanirim, saldi gecti dedim. Sen ara birde dedim.
esimde psikolog gibidir, konusup hastanizin 4 gun o piskolejide bekletmeniz dogru degil diyip ikna etmis
bugun oglen randevum var yani! tabi onlara gore 6+ 5 cok kucukmus arkadaslar, pazartesi 7 haftaligi tam bitirmis oluyoruz yani surda 2 gun var 8 haftaya girmeye.. hala aklim almiyor :) bazi arkadaslar bu donemlerde kalbini duydugunu bile soyluyor. Kesin cok dolu, yer yokdur o yuzden boyle yapiyorlar degilmi?
resmen bir gunde piskolejim alak bulak oldu, sabahi nasil etim bilmiyorum ama surekli sabaha kadar bir islakli varmi diye kontrol edip durdum
Allah kimsenin basina vermesin ya, hele 9 ay boyunca bu tur bir seyi yasayan kisilere allah sabir, huzur versin!
Ablam o telefonda konustuigun kisiyi sikayet etmelisin diyor, bende bos ver dedim, okadarda degil yani dimi?
ama kim oldugunu ogrenmek istiyorumki, birdaha o kisi tarafindan muhane olmayayim, vallah kari beni korkutmadida degil yani:)
hepinize guzel, saglikli bir gun dilegiyle