• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın canım,evet bu bulantılar geçicek ama ne zaman :) yoğurt süt vs tüketmeye çalış en azından.Benimde yaklaşık 2 haftadır bulantım var ve 3 gün çok şiddetliydi kiloda vermişim,dün okumuştum bi kaç kilo kaybının ve azalan iştahın zararı olmazmış ama aşırı olursa o zaman serum takviyesi falan yapıyolar
süt içemiyorum neredeyse..doktorum eğer çoğalırsa haber ver demişti inşALLAH çoğalmazda gerek kalmaz seruma

Folbiolunda miligramı düşük geldi bana :) daha önce kullandığım baya büyüktü anlamadım bende kafam karıştı,tahlil yaptırdınmı eğer kansızlık varsa ona görede ilaç veriyor,şimdilik sadece folik asit kullanıyorum tahlil sonuçlarına göre vericekmiş

canım folbiolun folik asit miktarı düşük değil. bildiğim kadarı ile 5 miligram yani 5000 mikrogram. aksine diger folik asitlere göre daha yüksek oluyo..
Öylemiiii :) sağol canım,hepsinin içeriği farklı demekki

Kızlar kasık ağrılarım siddetlendi bi an korktum doktorumu aradım kanama olmadığı sürece korkma dedi. Progestanı 1e dusurmustu ikiye çıkardı tekrar çok korkuyorum ama ben ya neden oluyor ki :( bugün ikinci adet donemim oluyor onunla ilgisi var mı acaba

merrhaba kizlar . tatilden dondum. lekelenmem gecti. bazen uzun yuruyuslerde sanci giriyor ve kahve lekelenmem yerini sariya birakti. doktorum hamileligin biyunca olacak hatta ped kirletme duzeyine geleceksin dedi.

dun kontrole gittim bebegimin kalbi atiyor kese sinirlari etrafi vs temiz bebegim 1 cm olmus bile . 2 gunde 6mm den 1 e yukselmis ne de cabuk buyuyo. hafif bi kanama alani var dedi ama onemsiz dedi. progestana devam et bol su ic dedi. coraspinin yaninda gunde 1 defa clexane 0.4 verdi. dun saat 4 te vuruldum bugun 10 a cekmek istiyorum cunku evde yapmak istiyorum ben yapamazsam esime yaptircam. bundan sonra aksam 10 da yapayim diyorum hem coraspinle arasi 12 saat olur. daha iyi degilmi. bu arada genetik test sonuclarimi aldim benimki faktor 5 leiden heterozigot 5g/5g diyor. bi kac bisey daha yaziyor mtfr numaralari filan.

cnm merhaba.. bendede doğuştan genetik Homozigot A1298C var hergün aynı şekilde kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ve coraspirin, folbiol içiyorum..
bende clexanın saatini öğlenden akşama kaydıracağım çünkü artık göbeğim kaskatı oldu vurulacak yer kalmadı, akşamları eşim kolumu tutar kollardanda yaparım diye düşündüm.. aklıma şu takıldı coraspirinle arasında 12 saatlik bir farkmı olması daha iyi canım öyle yazmışsında.. birde ayrıca Hemotoloji doktoruna gidiyormusun..

Kızlar doktordan geldim çok şükür kese bebis var kalp atışını da duyduk allahima çok şükür yarabbim allah herkese saglikla kucağına almayi nasip etsin :)

maşallah cnm Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın..

hayırlı olsun:KK66: darısı basımıza, kaçıncı gundesın suanda? bir de karından mı yoksa alttan mı baktı?
SAĞOL canım benim inşallah güzel haberlerini alırsın :) 6+3 te yim canım alttan gördü üstten sadece kese.gozuktu :)

Kızlar altı haftalik hamlyim kese var yolk kesesi var bebek yok vajinal muayenede göremedi haftaya görünmezse ciddi sıkıntı dedi varmı böyle bişey yaşayan
Moralini bozmamaya çalış canım. İnşallah miniğin seninledir.. Bazı doktorlarda gereksiz yere evham yaptırıyorlar. Belki bir yanlışlık vardır. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyormusun?

Back