2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhabalar arkadaşlar.. bende 8. tüp bebek denemesinde hamile kalmayı başardım sanırım sonunda..
gebelik hesaplamadan baktım doğum mayıs ayında gözüküyor.. Allahım bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldırsın..
keseyi geçen cumartesi gördüm pıt pıtlar için 2 ekimde gideceğim..

Ya ben o kadar değilim ama, yinede korkuyorum endişe ediyorum canım ya, sürekli dr da dursam dururum yani
Endise etme canim bende oyleydim surekli doktora gitmek istiyordum esim hatta sana muayenehanenin ust katini tutiim doguma kadar oturalim diyordu o derece :) ama cok sukur bir sorun olmadi ..seninde olmaz canim bebeklerimizi cok seviyoruz normal bu duygular..benimki artik hastalik boyutuydu ama atlattim sukurlerr olsun ..

ben bütün arkadaşlara söylüyorum emin olmadığınız hiç bişey için kesin konuşmayın size de altını çizerek söylüyorum aynı şeyi... dün doktoruma sordum ve evet bişeyler hissedebilirsin kelebek uçuyomuş gibi dedi ... tabiki de bebeğin hareket ettiğini ya da kalp atışını duyabildiğimi iddia etmedim sadece onun varlığını hissettiğimi söyledim yanlış anlayıp çok kesin konuşmuşsunuz....

çok geçmiş olsun canım.. ama sakın acele etme.. bazen çok geç görüyorlar bebeği.. biraz daha bekle.. inşallah iyi haberlerle gelirsin cumartesi günü..

Bn varin ozel adanada cazip bey var ona gidiyorum memnunum ama riskli bi surumum oldugundan periantolig gecis yapcam galiba lekelenmem dunde kanamam oldu peceteye cikti obyuzden cuma baskente gitcm
Geçmiş olsun canım benimde cumadan beri vardı ama şükür iki gündür yok bende Medline a gidiyorum Nursel hanima

değerin normal canım niye endişeleniyorsun ki.. thlili tekrarla 2 katına çıkmışsa hiç bir sorun yok demektir....

Inşallah ben de atlatırim canım benim Sağol güzelim :)

çok geçmiş olsun canım.. ama sakın acele etme.. bazen çok geç görüyorlar bebeği.. biraz daha bekle.. inşallah iyi haberlerle gelirsin cumartesi günü..
saol canım benim içimi sorarsan boş gebelik gibi gelmiyor bazen 7 haftayi geçebiliyor gözükmesi ama işte bir kere aklına düşdümü olumsuz bişi içini kemiriyor cumartesi çok uzaklarda gibi geliyor bana şu an

ıns canım hersey gonlunce olsun ıns guzel haberlerını beklıyoruz son bır gunun kalmıs

Evet yuksek ama artis hizini olcmek icin bi kac kere yaptirmak gerekiyormus galiba. Rakam yuksek gelince dis gebelikte olabilir diye korkuyorum.ctesiden once gidemeyecegim malesef.zaten hafta badinda raporluydum.ikinci kez izin alamam.malum islet

Canım benim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah :)

Evet muayene de 78 lira numuneden randevu aldım bayram sonrası için bide orayı deneyim bakalım
Cazip beyi tavsiye ederim muayenede 35tl ilgili masraflar bi test oldummu hastanede yaptirmz disari yonlendirir bnim riskim devam etmezse devam etcem cazip beye

Canım bende seni merak ediyordum üzülme ins. Gec gorunmedir baska doktora da gitseydin sen sağlıkcisin daha iyi bilirsin her doktor bir degil hakkında hayırlısı

Merhaba kızlar kismetse ben de mayis annesi olacagim 5 haftalik hamileyim bugün biraz rahatsızlandim sanki adet olacakmışim gibi agrim var afedersiniz wc ye acaba kanamam mi oluyor diye korkuyla gidiyorum sizde de bu sekilde belden asagiya dogru karin ve kasik agrisi oldu mu acile gitmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…